Įkraunama...
Įkraunama...

Agility treniruotės

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 02 03, 22:29)

Tikrai verta demesio jusu dirbanti VA kale 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Aurelija_123: 03 vasario 2011 - 21:32
Na nežinau, gal čia mano šunys kažkokie ne tokie, bet man ir malinua, ir vokietė labai meilios. Vokietė ramesnė, ne tokia nagla, džiaugdamasi užšoka priekinėm kojom ir stovi, vizginasi kol glostai. Malinua besidžiaugdama ir ant rankų pilnai užšoks, ir dantis išdaužys, ir lūpą praskels, ir dar nudrėks kur tuo pačiu. Taigi faina, kai tokia ekspresija į tave leidžiama. Žinoma, ne kiekvienam tai. Vokietė mano tikrai ne visai pašėlus, gan rami tokia, jei dirbt nieks nesiūlo grius miegot belekur. Gerardo seminare per pertrauką lakstė, žaidė, kai susėdom griuvo miegot. Gerardas prie jos šaukštelį plastikinį numetė, tikėdamasis reakcijos, šita net ausies nepajudino, atsimerkė tik trumpam. Bet jeigu jis pradėdavo smarkiau gestikuliuot ar su kitu šunim aktyviai žaist, ji jau bandė lėkt prie jo, nes gi įdomaus kažkas vyksta. Va jei mano, kad pasikandžiot tuoj gaus, savo kaily netveria. Patogu su taip subalansuotu šunim, irgi savaip gera.

Užfloodinom temą visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karinna: 03 vasario 2011 - 22:02
QUOTE(karinna @ 2011 02 03, 23:02)
Užfloodinom temą visai.

Tada bandom grįžt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2011 02 03, 15:11)
Skonio reikalas, aišku, bet aš irgi malinua neimčiau. Sportas - dar ne visas gyvenimas, su tuo šunimi ir likusį laiką reikia leisti. Be to, norisi, kad šalia būtų bent šiek tiek gražus šuo, o malinua... Pažiūrėti į juos, lekiančius trasoj - nepaprastai gražu, be tik tiek. Kiekvienam savo 4u.gif  Aš va audžiu mintį apie vipetuką rolleyes.gif

Oi kaip negraziai ant malinuko "sustumei" - ateis mondioringas, bus tau lotuliukas.gif
Nors po teisybei ir mano tokia nuomone apie juos buvo iki artimesnes pazinties, po to jau ju savybes pramuse "negrazia" isvaizda, o kai Karinos kales broliuka pamaciau tai visai juos isimylejau wub.gif
O siaip nenorint psicho-darboholiko, galima parodini rinktis, jie kaip ir parodiniai borderiai kur kas maziau azarto turi ir jau paprastam zmogui "ikandami" bigsmile.gif
Grase, o vipetuka gal Variui i kompanija zadi itaisyt bigsmile.gif Oi kaip man patinka tie elegantiski sunyciai, svaigau del ju vos ne nuo blondes isigijimo, bet neislaukiau tinkamo momento ir "dzekiska" misrune isitaisiau ( ekonominis agilitinio suniuko variantas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2011 02 03, 20:27)
is statistikos smile.gif
nu tai jei ne varzybom tai ir rytiecio pilnai uzteks palakstymui

Nu nebent, nes statistika toks dalykas, kad gali suvartyt kaip patinka smile.gif

O jei rimčiau, taip, tendencija tokia, kad agility daug borderkolių ir šelčių. Kai kuriose šalyse kitokių veislių šiam sporte tiesiog labai mažai, tačiau iš ten atvykę teisėjai, pamatę mūsų įvairovę, kažkodėl labai džiaugiasi wink.gif
Ant pakylos, bent jau aš, varžybose matau laaaabai įvairių šunų.
Ir dideliuose čempionatuose, kaip pernykštis europos čempionatas- standarto nugalėtojas malinua wink.gif
Estų standarto komanda pasaulio čempionate - t.y. geriausi šalies atstovai - boseronas, terviurenas ir didysis pudelis.

Ir aš, kaip ir tie teisėjai, baisiai džiaugiuosi ta veislių įvairove varžybose smile.gif

Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2011 02 03, 22:24)
... gal kas žinot, dar renkasi "Vilnis" čia kažur apie Belmontą/Markučius ar nebe?  g.gif

Vilniaus agility klubas: www.abu2.eu wink.gif Superinis kolektyvas - galiu garantuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arti_: 04 vasario 2011 - 09:22
Grase, o vipetuka gal Variui i kompanija zadi itaisyt bigsmile.gif

Aha, sustūmiau truputį ant malinukų blush2.gif Man, kaip ir sakiau, gražu į juos bėgančius trasoj žiūrėt, ir karinnos malinukės broliukas net žadą atima, kai stebiu. Bet nenoriu tikrai tokio pati - tegul kiti jais džiaugiasi tongue.gif

O vipetukas tai taip, Variušai draugelis galėtų būti. Bet kol kas čia dar tik atsargios svajonės. Na, gal per kokį porą metelių kas nors ir išsirutulios smile.gif Kol kas dairausi, kad visai neblogai jie agility mokslus kremta. O ir šiaip mielučiai, tai vilioja, nors iš išvaizdos irgi nėra visai jau toks mano tipas. Ką darysi, kad patys gražiausi pasaulyje šunys - visokiausi terjerai - truputį ne mano kantrybei.

cile, tai su naujoke jau gal netrukus ir varžybose startuosit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2011 02 04, 11:29)
Ką darysi, kad patys gražiausi pasaulyje šunys - visokiausi terjerai - truputį ne mano kantrybei.

Na, jei mano kantrybė atlaikė tokį išbandymą, tavoji, manau, tikrai tikrai atlaikytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arti_ @ 2011 02 04, 10:22)
Ant pakylos, bent jau aš, varžybose matau laaaabai įvairių šunų.
Ir dideliuose čempionatuose, kaip pernykštis europos čempionatas- standarto nugalėtojas malinua wink.gif
Estų standarto komanda pasaulio čempionate - t.y. geriausi šalies atstovai -  boseronas, terviurenas ir didysis pudelis.
Ir aš, kaip ir tie teisėjai, baisiai džiaugiuosi ta veislių įvairove varžybose smile.gif

drinks_cheers.gif aga, but baisiai nuobodu vien su borderiais ir selciais...Labai grazu kiekvieno dueto (vedlio ir suns) asmeninis tobulejimas ir bent jau LT bei kaimyninese salyse galima kaip reikiant susirungt su bet kokios veisles gerai paruostu suniu bigsmile.gif Kad tik suo nebutu savo sveikatai kenksmingos kompleksijos.

QUOTE(grase @ 2011 02 04, 10:29)
cile, tai su naujoke jau gal netrukus ir varžybose startuosit? bigsmile.gif

Mergiotei dabar kaip tik 6 men., tai vasara tikrai nuliukuose jau "vaidensimes"

QUOTE(arti_ @ 2011 02 04, 10:36)
Na, jei mano kantrybė atlaikė tokį išbandymą, tavoji, manau, tikrai tikrai atlaikytų  smile.gif

Beda ta, kad didesnis nei kantrybes isbandymas - ju polinkis pestis doh.gif Vat sitoj vietoj zaviuosi vipetu "bandos" jausmu, kai jie sukrite keliese vienam guolyje draugiskai pucia i aki wub.gif Pacia kantrybe tai su savo "dvorTERJERU" jau po truputi ugdau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 02 04, 13:10)
Mergiotei dabar kaip tik 6 men., tai vasara tikrai nuliukuose jau "vaidensimes"

Jo, turėsim rimtą konkurentę nulinukuose thumbup.gif Atsivežk į Šiaulius, galės su Pepe pasilakstyt smile.gif pamatys tavoji padauža, ką reiškia merga su kiaušais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2011 02 04, 13:14)
Jo, turėsim rimtą konkurentę nulinukuose  thumbup.gif Atsivežk į Šiaulius, galės su Pepe pasilakstyt smile.gif pamatys tavoji padauža, ką reiškia merga su kiaušais biggrin.gif

Panasu, kad jau nevaziuosim, nelabai yra su kuo...o siaip tai taip, pamatytu, juolab ji labai maza, tai tik su pinceriais ir selciais labai "nagla" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2011 02 04, 13:22)
Panasu, kad jau nevaziuosim, nelabai yra su kuo...o siaip tai taip, pamatytu, juolab ji labai maza, tai tik su pinceriais ir selciais labai "nagla"  lotuliukas.gif

Ot liūdna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arti_ @ 2011 02 04, 09:22)
Vilniaus agility klubas: www.abu2.eu wink.gif Superinis kolektyvas - galiu garantuot  biggrin.gif

Gal yrai iš Vilniaus į ten važinėjančių ir norėtų kooperuotis? rolleyes.gif
Atsakyti