Įkraunama...
Įkraunama...

Agility treniruotės

Sveiki, gal kas iš Kauno/Marijampolės/Alytaus/Prienų vyksta į Šiaulių agility varžybas, kovo 19 d.? Būčiau su nedideliu šuniu (bokse). Labai labai norim nuvykt, bet savo transportu neina... Žinoma, prie kelionės prisidėtume.
Atsakyti
QUOTE(silverplane @ 2011 02 21, 23:46)
Sveiki, gal kas iš Kauno/Marijampolės/Alytaus/Prienų vyksta į Šiaulių agility varžybas, kovo 19 d.? Būčiau su nedideliu šuniu (bokse). Labai labai norim nuvykt, bet savo transportu neina... Žinoma, prie kelionės prisidėtume.

Kiek žinau, iš Kauno tai tikrai bus atvykstančių smile.gif
Atsakyti
Žinau, kad bus, bet neaišku, ar priimt gali - tad ir ieškau smile.gif Pati gyvenu netoli Marijampolės, iki Kauno atvykčiau.
Jeigu žinot, kas galėtų priimt pakeleivę nuo Kauno, parašykit, ačiūūū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2011 02 17, 21:53)
Gal yrai iš Vilniaus į ten važinėjančių ir norėtų kooperuotis?  rolleyes.gif

Kiek km iki tų Balkūnų?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 02 22, 15:55)
Kiek km iki tų Balkūnų?

Apie 30 km.
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2011 02 22, 16:58)
Apie 30 km.

o link kurios pusės važiuojant? Jei susimest ant kuro su visais, gal ir nieko būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 02 22, 19:59)
o link kurios pusės važiuojant? Jei susimest ant kuro su visais, gal ir nieko būtų  ax.gif

http://www.maps.lt/m...=lt#q=Balkūnai

Kontaktai:
http://www.balkunai.com/
http://www.abu2.eu/

O čia radau agility forumą
http://www.iltys.lt/...wforum.php?f=13
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2011 02 22, 20:38)

Sveikučiai. Aišku, kad važinėjančių yra! Jei norėtumėte susitikti, prašome susitarti iš anksto, nuvažiavę nepranešę nieko ten nerasite smile.gifsmile.gif. Šiuo metu treniruotės nevyksta, tačiau kai tik orai leis - tikrai intensyvai treniruosimes ir, jei norite prisijungti, rašykite, agility.abu2@gmail.com. Daugiau informacijos rasite auksčiau nurodytuose puslapiuose smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valstiete: 25 vasario 2011 - 22:13
Taigi laukiam naujienų, kada pradės vykti agility užsiėmimai Balkūnuose, ir kviečiu porą norinčių žmonių su šunimis prisijungti važiuoti kartu ir susimesti ant kuro. Aš su dideliu šuniu ir su minivenu biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 03 15, 22:52)
Taigi laukiam naujienų, kada pradės vykti agility užsiėmimai Balkūnuose, ir kviečiu porą norinčių žmonių su  šunimis prisijungti važiuoti kartu ir susimesti ant kuro. Aš su dideliu šuniu ir su minivenu  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Puiku! thumbup.gif
Jei galima, iškarto užsiprašau pusantros vietos (jei reikia galime ir į vieną vietą susitalpinti) - man ir foksiukei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2011 03 16, 00:06)
Puiku!  thumbup.gif
Jei galima, iškarto užsiprašau pusantros vietos (jei reikia galime ir į vieną vietą susitalpinti) - man ir foksiukei  rolleyes.gif

Visą informaciją apie treniruotes patalpinsime mūsų puslapyje, pakartosime ir čia. Siūlau nedelsti ir parašyti mums laiškelį agility.abu2@gmail.com , kad norite pas mus treniruotis, nurodyti augintinio amžių, veislę (jei mišriukas, tai bent artimiausią, kad žinotume, kokio šunelis ūgio), Jūsų vardą, kontaktus. Nepatingėkite, surašykite ir savo pageidavimus, lūkesčius. Mums tai svarbu. Turėdami tokią informaciją galėsime bent numatyti, kiek bus norinčių, sudarinėti grupeles, planuoti laiką. Ir be abejonės, turėdami Jūsų kontaktus Jus būtinai informuosime asmeniškai.

Trumpai priminsiu, kad augintinis turi žinoti dresūros pagrindus: sedėti (ar stovėti, ar gulėti) paliktas, atbėgti kviečiamas ir pan. Jei tokiu pagrindų neturite, juos galite įvaldyti ir pas mus, tiesiog turėtume iškarto "prisipažinti" smile.gif.

Smagu, kad dominės ir lauksime Jūsų prisijungiant !
Atsakyti
QUOTE(Valstiete @ 2011 03 16, 15:59)
Visą informaciją apie treniruotes patalpinsime mūsų puslapyje, pakartosime ir čia. Siūlau nedelsti ir parašyti mums laiškelį agility.abu2@gmail.com , kad norite pas mus treniruotis, nurodyti augintinio amžių, veislę (jei mišriukas, tai bent artimiausią, kad žinotume, kokio šunelis ūgio), Jūsų vardą, kontaktus. Nepatingėkite, surašykite ir savo pageidavimus, lūkesčius. Mums tai svarbu. Turėdami tokią informaciją galėsime bent numatyti, kiek bus norinčių, sudarinėti grupeles, planuoti laiką. Ir be abejonės, turėdami Jūsų kontaktus Jus būtinai informuosime asmeniškai.

Trumpai priminsiu, kad augintinis turi žinoti dresūros pagrindus: sedėti (ar stovėti, ar gulėti) paliktas, atbėgti kviečiamas ir pan. Jei tokiu pagrindų neturite, juos galite įvaldyti ir pas mus, tiesiog turėtume iškarto "prisipažinti" smile.gif.

Smagu, kad dominės ir lauksime Jūsų prisijungiant !

Aš jums jau senokai parašiau ir sakėt laukt žinių, tai vis dar laukiu ir tikiu, kad sulauksiu, labai nekantrauuj thumbup.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nesigilink @ 2011 03 15, 23:06)
Puiku!  thumbup.gif
Jei galima, iškarto užsiprašau pusantros vietos (jei reikia galime ir į vieną vietą susitalpinti) - man ir foksiukei  rolleyes.gif

uoj tilpsim drąsiai visi, mums kartais tenka važiuoti su dviem ridžbekais, abi puikiausiai telpa bagažinėj ir foksas ten dar tikrai tilptų biggrin.gif tai jūs man į pm parašykit, apsikeisim kontaktais, galėsim važinėt biggrin.gif
Atsakyti