Įkraunama...
Įkraunama...

Agility treniruotės

kaune tai pat vyksta ir nemokamai, marveles zirgyne.
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2006 12 20, 19:58)
kaune tai pat vyksta ir nemokamai, marveles zirgyne.

Jau nebe Marvelej, bet Girstucio manieze, o moket kazkiek reikia.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2006 12 20, 23:50)
Jau nebe Marvelej, bet Girstucio manieze, o moket kazkiek reikia.

Kokia komanda turi omeni?
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2006 12 21, 08:50)
Kokia komanda turi omeni?

Abi jos ten, tiesa "Iltys" berods neturi fiksuoto mokescio uz dresura, tik "metasi" uz nuoma ir elektra ar kazkas panasaus.
Niekaip neprisiruosiu uzsiimt tom treniruotem ax.gif
Atsakyti
Komandos "iltys" narius pazystu visus, pries gera men buvau susitikusi juos ir vis dar treniruotes rengdavo marveleje ir nei puse zodzio neuzsimine apie vietos keitima. Kai yra laiko nuvaziuoju palakstyt tenai, bet nelabai tinkamas suo pas mane tam reikalui. Taip jie susimeta kas men uz elektra ziemos metu, o daugiau jokiu mokesciu nera. Gal yra koks tinklapis apie juos ar kazkas panasaus, nes sugedo mano tel ir visu komandos nariu nr liko jame?
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2006 12 21, 13:09)
Komandos "iltys" narius pazystu visus, pries gera men buvau susitikusi juos ir vis dar treniruotes rengdavo marveleje ir nei puse zodzio neuzsimine apie vietos keitima. Kai yra laiko nuvaziuoju palakstyt tenai, bet nelabai tinkamas suo pas mane tam reikalui. Taip jie susimeta kas men uz elektra ziemos metu, o daugiau jokiu mokesciu nera. Gal yra koks tinklapis apie juos ar kazkas panasaus, nes sugedo mano tel ir visu komandos nariu nr liko jame?

Ir nasrai ir iltys eina i girstupio manieza ax.gif
Atsakyti
Gal yra internete koks tinklapis apie iltis? Noriu susisiekt su jais ir negaliu verysad.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz telefono nr. Galvoju gal pamirso tiesiog pasakyt, kad persikele schmoll.gif Siaip labai noreciau palakstyt agility, tik suo nelabai mano tam tinka verysad.gif
Atsakyti
sveiki gal kas irgi pasipasakosit ir t.t. noriu savo misrune peke ismokinti agility,dar nelabai apie tai zinau gal galit papasakot kur jus lankot?ar dalyvaujat varzybose?
Atsakyti
Gal žinote kur Vilniuje vyksta Agility treniruotės?
Atsakyti
Aš irgi labai noriu pabandyt, tik mums toloka būtų važinėt- be mašinos mes verysad.gif Kiek žinau, agility kažkur Belmonte yra? g.gif
Atsakyti
Šunų dresūros ir agility sporto klubas: http://kernterjeras....tas.lt/Home.htm smile.gif
Atsakyti