Įkraunama...
Įkraunama...

Agility treniruotės

Ieškau dar dviejų žmonių važinėti į treniruotes iš Vilniaus, susimestume ant kuro, visiems būtų pigiau thumbup.gif
Atsakyti
Manau mes prisijungtume wink.gif is kokio jus rajono?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 04 17, 16:05)
Ieškau dar dviejų žmonių važinėti į treniruotes iš Vilniaus, susimestume ant kuro, visiems būtų pigiau  thumbup.gif

Mes norėtume prisijungti. Ar jau radot bendrakeleivius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2011 04 20, 12:19)
Mes norėtume prisijungti. Ar jau radot bendrakeleivius? 4u.gif

Radom.. 4u.gif nebent kas nors kada nevažiuotų tai galėčiau prigriebt, bet ne nuolat.. smile.gif
Atsakyti
Gal mano info bus įdomi kam nors . Kauno bazėje pirkome tunelį panaši į ši user posted image ( tik vienspalvis , mėlynas ) .Kainavo 35lt. Išbandem jau su špicukais - patiko. Dar buvo plastikinis barjeras . Bet maniškiems per aukšta - nepirkom. ( 45lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saika: 22 balandžio 2011 - 17:36
QUOTE(saika @ 2011 04 22, 18:35)
Gal mano info bus įdomi kam nors . Kauno bazėje pirkome tunelį panaši į ši user posted image  ( tik vienspalvis , mėlynas  ) .Kainavo 35lt. Išbandem jau su špicukais - patiko. Dar buvo plastikinis barjeras . Bet maniškiems per aukšta - nepirkom. ( 45lt)

Kokio aukščio ir ilgio tunelis? smile.gif
45 cm aukščio ir 180 cm ilgio tunelių "Senukuose" būna, kiek mažiau nei 20 Lt kainuoja.
Atsakyti
Ilgis 5m ,aukštis 60cm, yra geležiniai strypai pritvirtinti prie žemes .Firma "Pet club" .Pirkau parduotuvėje kur prekė iš Švedijos .Nežinau kur pagamino (tikriausi made in China ). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 04 21, 21:35)
Radom..  4u.gif  nebent kas nors kada nevažiuotų tai galėčiau prigriebt, bet ne nuolat..  smile.gif

o jau vyksta kasnors ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2011 04 23, 09:24)
Ilgis 5m ,aukštis 60cm, yra geležiniai strypai pritvirtinti prie žemes .Firma "Pet club"  .Pirkau parduotuvėje kur prekė iš Švedijos .Nežinau kur pagamino (tikriausi made in China ). 4u.gif

O, vadinasi, daug geresnis variantas nei iš Senukų smile.gif Labai ačiū už informaciją, bandysiu įsigyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 04 23, 09:07)
o jau vyksta kasnors ar ne? unsure.gif

Taip, vyksta, buvo treniruotė sekmadienį, antradienį ir ketvirtadienį jau. Aš buvau tik antradienį kol kas, taip jau išėjo, kad negalėjau į anas dvi treniruotes smile.gif bet mums labai patiko, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2011 04 23, 21:26)
Taip, vyksta, buvo treniruotė sekmadienį, antradienį ir ketvirtadienį jau. Aš buvau tik antradienį kol kas, taip jau išėjo, kad negalėjau į anas dvi treniruotes  smile.gif  bet mums labai patiko, super  thumbup.gif

tai tuomet ir mes begte bigsmile.gif
tuscia masina, jeigu ka reikia pavezet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 04 23, 21:38)
tai tuomet ir mes begte bigsmile.gif
tuscia masina, jeigu ka reikia pavezet 4u.gif

Susisiekit tik su trenere Jolanta, praneš kada bus sekanti treniruotė po švenčių 4u.gif
Atsakyti