Sveikos mergaitės. Noriu jūsų nuomonių, gal kuri miegat po Trivilitos anklode su vilna? Tos anklodes lietuviškos, jas kažkur Šiauliuose gamina. Yra plonesnės ir storesnes, tai man įdomu ar jos vertos dėmesio?

Pirkom ir mes avies vilnos antklode is Flokati, dvipuse, ziemine, europietisko merinoso, 400 g i kv. m. Dabar kaip tik nuolaidos iki 50 proc. Mano pastebejimai: miegoti silta, pradzioj atrode, kad pernelyg net man siltamegei, dabar kaip tik. Del kvapo - jis tikrai yra, uzsiuodzia prisikisus per keleta cm, o jei jau visai ibesti nosi, tai galima uzuosti visa gama kvapu, iskaitant ir sysiaus
Del to miegam apvilke uzvalkalu. Pradzioj buvo keista, kad nepriglunda ta antklode, "stovi" pasiputus, jei tik kiek uzsilenkia. Dabar pripratau. Zodziu, viskas OK.
Tik slepetes Flokati nepasiteisina, plonos, greit praranda isvaizda ir visai susiploja padai, tampa nesiltos. Neapsimoka pirkti.

Tik slepetes Flokati nepasiteisina, plonos, greit praranda isvaizda ir visai susiploja padai, tampa nesiltos. Neapsimoka pirkti.
Paskaicius si straipsni, nesinori avies vilnos patalu, kad ir kokie jie nuostabus butu.
Niekad apie tai ir nebuciau net susimascius.
http://www.animalrights.lt/vilna
Niekad apie tai ir nebuciau net susimascius.
http://www.animalrights.lt/vilna
Sveiki,
Gal kas galit patarti is kur pirkti vilnone antklode,nes dabar tiek pardaveju ir visu gaminiai patys geriausi..
Gal kas galit patarti is kur pirkti vilnone antklode,nes dabar tiek pardaveju ir visu gaminiai patys geriausi..
QUOTE(Mellynake @ 2011 12 28, 09:30)
Sveiki,
Mes turime Merkio. Labai puiki naudoju jau antrus metus.
As taip pat esu tik uz Merki,geresnes patalynes nesu turejus(nupirkau siemet ir vaikams tuos pacius komplektukus 'Kamile').O dabar ieskau ciuzinuku(paklodziu vilnoniu) ir velgi buvau ir Flokati ir Aurum Lana,bet pirksiu is Merkio,nes kokybes ir kainos santykis geriausias.
QUOTE(adrija @ 2007 01 03, 11:59)
O va jūs man sakykit,kodėl vilnoniuose aviniuose pataluose ,parsinešus namo,atsiranda baisinė avies smarvė?
Parduotuvėje lyg tai nėra,o namie tik parsinešus tuoj prasmirdo.Mistika kažkokia,bet tai tiesa.Nunešiau aš ją atgal į parduotuvę,ten buvo labai didelis konfliktas dėl to,bet atgal priėmė.Nes išsibūti prie jos jau nėjo.Beje,praėjo tik viena diena.Smarvė pasijautė iš karto,tik padėjus patalynę ant lovos.Turėjau BAUERIO pagalvę,tikrai taip nebuvo.Turiu vokiškas 3 kaldras,tikrai jokio kvapo.Čia gal apdirbimas blogas ar kas?
Na,žinovės,atsakykit
Beje,pirkta FLOKATI parduotuvėje.Patalynė lenkų gamybos.

Parduotuvėje lyg tai nėra,o namie tik parsinešus tuoj prasmirdo.Mistika kažkokia,bet tai tiesa.Nunešiau aš ją atgal į parduotuvę,ten buvo labai didelis konfliktas dėl to,bet atgal priėmė.Nes išsibūti prie jos jau nėjo.Beje,praėjo tik viena diena.Smarvė pasijautė iš karto,tik padėjus patalynę ant lovos.Turėjau BAUERIO pagalvę,tikrai taip nebuvo.Turiu vokiškas 3 kaldras,tikrai jokio kvapo.Čia gal apdirbimas blogas ar kas?
Na,žinovės,atsakykit

Beje,pirkta FLOKATI parduotuvėje.Patalynė lenkų gamybos.
As irgi turiu 3vnt. vokisku vilnoniu kaldru, tai super, nieko jiems nesidaro nors naudojam jau 15 metu

Pirkom eastcon. Nieko,patinka, bet gal galima buvo rasti ir pigiau.

O gal kas žinote kur galima gauti avių vilnos?
neapdirbtos niekaip... (AŽ parašykit jei nesunku)

QUOTE(Eura @ 2012 01 18, 14:16)
As taip pat esu tik uz Merki,geresnes patalynes nesu turejus(nupirkau siemet ir vaikams tuos pacius komplektukus 'Kamile').O dabar ieskau ciuzinuku(paklodziu vilnoniu) ir velgi buvau ir Flokati ir Aurum Lana,bet pirksiu is Merkio,nes kokybes ir kainos santykis geriausias.
as irgi kol kas uz merki esu, tikrai kai nueinu i flokati, tai net audiniai tokie patys kaip merkio, tik kaina baisiai skiriasi. as radusi merkio eshopa mtekstile, tai ten dazniausiai perku, nes jei turi visa asortimenta. ir pirkau ta pacia kupranugario antklode, kaip flokati, tik kaina 1000 Lt skyresi

Super daiktas
šilta, minkšta
aš pirkau kaip adijalą. Bandžiau kaip antklodę naudot įvilkus, bet nepatiko. Prie nuogo kūno neįvilkus irgi nesinorėjo daugiau miegot. Žiemą ant plonos antklodės užsiklot buvo fantastika, net ir dabar šaltesnėmis naktimis užsikloju ir super