Įkraunama...
Įkraunama...

Avies vilnos patalai

QUOTE(dote @ 2008 02 27, 00:16)
zenklas yra, o man sake, kad galima kai pirkau vaikiska patalyne, tai ir savo isskalbiau, surizikavau, nes jei ne skalbt, tai valyt nelabai apsimoka, taip man atrodo.

Tikrai, skalbet? bigsmile.gif Nieko neatsitiko? Tik nusipirkusi uzejau i valykla. Tiksliai nezinojo, bet atsake, kad dvieju (pirkau du, abiems vaikiukams) pleduku isvalymas kainuotu apie 45 litus. O ka daryt, reiks suplot tuos pinigus uz valyma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2008 02 28, 16:08)
Tikrai, skalbet?  bigsmile.gif Nieko neatsitiko? Tik nusipirkusi uzejau i valykla. Tiksliai nezinojo, bet atsake, kad dvieju (pirkau du, abiems vaikiukams) pleduku isvalymas kainuotu apie 45 litus. O ka daryt, reiks suplot tuos pinigus uz valyma verysad.gif

nu tikrai ir ne viena karta jau ir savo dvigulei lovai ir vaiku patalynes, tik butinai pasirinkit skalbimo masinoj vilnos rezima ir skalbikli vilnai nusipirkit 4u.gif
Mano dvigulei patalynei valymas virs 100lt butu kainaves, tai pagalvojau, kad geriau rizikuosiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dote: 28 vasario 2008 - 15:24
na mes tai turime kaldra tai man ji labai atinka ir silta! smile.gif
Atsakyti
Nu ir kaip Jūs sugrūdot į skalbykles tas kaldras doh.gif , kažkas baisaus.
Atsakyti
As turiu Merkio patalus su alijosiumi: antklode ir pagalves. Labai patenkinta, kol kas nevelku, bet veliau bus matyti.

Puku nuo jos byvo, bet dabar jau maziau.

Kai pirkau, pati pardaveja (ji mano pazystama) sake, kad ji pati tai skalbimo masinoj skalbia, svarbu, kad butu ploviklis su lanolinu.
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 29, 11:33)
Nu ir kaip Jūs sugrūdot į skalbykles tas kaldras  doh.gif , kažkas baisaus.

vyras mano gruda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute @ 2008 02 29, 12:48)
Kai pirkau, pati pardaveja (ji mano pazystama) sake, kad ji pati tai skalbimo masinoj skalbia, svarbu, kad butu ploviklis su lanolinu.

Nu, jūs čia mane "paprotinot", pabandysiu gi ir aš skalbyklėn kišt tuos patalus. Tik dar būkit geros, pavadinimą to gerojo skalbiklio su lanolinu brūkštelkit. Ir kur jūs jį perkat? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Neseniai nusipirkom kupranugario vilnos patalynę (paklotą ir antklodę) CAMEL iš Flokati. Esam patenkinti: nesmirda, nesipūkuoja - labai gerai iššukuota vilna, švelni, maloni prie kūno.

http://www.flokati.l...age=pages&id=67
user posted image
Kaip kažkas rašė, vakare net skubam į lovą lotuliukas.gif
Nerimauju dėl valymo: parduotuvėj sakė, kad galima skalbti vilnos-rankų režimu, tik patarė geriau nenešti į valyklas, kad nesugadintų, geriau paieškoti savitarnos skalbyklos.
Gal kas turit tokią patalynę? Pasidalinkit priežiūros patirtimi. Su kuo ją reikia šukuot? Pastebėjau, kad ant pakloto vilna susivelia toj vietoj, kur guli - kaip atnaujinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 07 kovo 2008 - 10:26
QUOTE(Jadziūnė @ 2008 02 29, 10:33)
Nu ir kaip Jūs sugrūdot į skalbykles tas kaldras  doh.gif , kažkas baisaus.

sugrūsti tai galima , bet kiek jos sveria g.gif , taigi su vilnos režimu skalbt galima 1kg ?
Atsakyti
QUOTE(dote @ 2008 02 29, 16:14)
vyras mano gruda  doh.gif

jei ji vienpusė tai į mano skalbyklę šiaip ne taip sulenda doh.gif skalbiu ant rankomis skalbti skirto režimo (nu turbūt supratot ką pasakiau blush2.gif )
Dvipusius tik šukuoju, kartą per metus vežam į valyklą tik reik vyro paklaust kur g.gif

QUOTE(Perfect @ 2008 03 04, 08:09)
Nu, jūs čia mane "paprotinot", pabandysiu gi ir aš skalbyklėn kišt tuos patalus. Tik dar būkit geros, pavadinimą to gerojo skalbiklio su lanolinu brūkštelkit. Ir kur jūs jį perkat?  blush2.gif

Bauer atstovybėj ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2008 03 07, 10:24)

Gal kas turit tokią patalynę? Pasidalinkit priežiūros patirtimi. Su kuo ją reikia šukuot? Pastebėjau, kad ant pakloto vilna susivelia toj vietoj, kur guli - kaip atnaujinti?

Aš turiu metalines šukas, paskui supurškiu vandeniu su linolinu ir nestipriai iššukuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukshte @ 2006 09 16, 15:17)
Mes turime east con firmos patalinę. Gal ir nieko, tik per karšta po ja net ir man amžinai sušalelei. O pagalvės susigulėjo taip kažkaip įdomiai. Lyg puse pagalvės būtų. Gal kas žinot kaip jas atnaujinti?

kai gyvenome bute, kuriame visad šalta, tai ši patalynė mums labai pravertė, bet dabar turime savo nuosavą būstą ir jame per didžiausius šalčius 23 šilumos be įjungto šildymo, tai ta patalynė mums per šilta.
bet paklotą naudojam, kažkaip miela ir po dubce minkšta. o pagalves tai nuolat be pertraukos naudojame (vyrui net alerginė sloga baigėsi, matyt plunksnom buvo alergiškas), tai tikrai nesusigulėjo ir tūris "per pus" nesumažėjo. papureni, pakedeni ir vėl kaip naujos, jau ant jų miegam 4 metus.
Atsakyti
o as pasiguosiu... 8 metus miegojom po vilna kimsta kaldra ir buvom labai patenkinti thumbup.gif . Laikas padare savo- galai sukrito ir teko atsinaujinti. Nusipirkom vilnone kaldra su vilnoniu pasiltinimu (tarsi 2 adijalai, o vidui kaip sinteponas, tik vilnonis) labai silta. Tai jau 5 metai guli antrasoliuose- man nieko, bet MB negalejo po ja miegoti - ji dusino, per karsta, grauze ir dar visoks biesas- pasirode alergiskas doh.gif Dar ir taip buna
Atsakyti