Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

O gal kuri žinot kiek laiko galios nauji ES pasai,10 metų ar mažiau?Ir kokių dokumentų reikia norint gaut šį pasą ir tapatybės kortelę suaugusiam.Ačiū
Atsakyti
nu va prisisnekejau ir aš su tom darbuotojom...mano pasas baigiasi gruodi, taip kad nusprendziau kol dar cia esu pasikeist dabar bet tai neimanoma kazkaip tai. visu pirma turečiau isigyt kortele tada man atimtu žalia pasa o naujo negauciau paso taip greitai ir jis man reikalingas nes ruosiuos atostogu uz eu ribu. taip kad jei nori paso pirma kortele poto kazkada pasas. mokestis 100 +50 jei extra...
as ju nesuprantu o tai negaletu duot korteles ir palikt to seno paso iki kol galiojimas baigsis. visada prisigalvoja visokiu rinkliavu ir kad darbo daugiau butu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 02 12, 14:43)
Gal zinot ar apsitvarke tos nesamones?  doh.gif As bilietus nusipirkau balandzio 5, leksiu vasario 20 pasui dokumentu priduot..  g.gif ir vistiek nervinuos..

Girdėjau, kad lyg nuo kitos savaitės turėtų normaliai pajudėti, jei aišku aparatūra ir vėl nesuges lotuliukas.gif
bet tu jeigu turi kelionės bilietus, tai pasakyk, arba gal reik juos parodyt, tai tada padaro skubos tvarka, bet kuriuo atveju. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doovka @ 2008 02 12, 16:01)
nu va prisisnekejau ir aš su tom darbuotojom...mano pasas baigiasi gruodi, taip kad nusprendziau kol dar cia esu pasikeist dabar bet tai neimanoma kazkaip tai. visu pirma turečiau isigyt kortele tada man atimtu žalia pasa o naujo negauciau paso taip greitai ir jis man reikalingas nes ruosiuos atostogu uz eu ribu. taip kad jei nori paso pirma kortele poto kazkada pasas. mokestis 100 +50 jei extra...
as ju nesuprantu o tai negaletu duot korteles ir palikt to seno paso iki kol galiojimas baigsis. visada prisigalvoja visokiu rinkliavu ir kad darbo daugiau butu... doh.gif

šiaip jau tokia tvarka yra senokai. ir nieko čia nepadarysi, įstatymai tokie. gali burbėti ant seimo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2008 02 13, 08:31)
Girdėjau, kad lyg nuo kitos savaitės turėtų normaliai pajudėti, jei aišku aparatūra ir vėl nesuges  lotuliukas.gif
bet tu jeigu turi kelionės bilietus, tai pasakyk, arba gal reik juos parodyt, tai tada padaro skubos tvarka, bet kuriuo atveju. ax.gif
Papildyta:
šiaip jau tokia tvarka yra senokai. ir nieko čia nepadarysi, įstatymai tokie. gali burbėti ant seimo  cool.gif

Skubos tvarka nedaro,o per men.jei nepadarys tada liepe skambint,o po to jau bus matyt koks finalas,reiks nesti bilietu rezervacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2008 02 13, 09:41)
Skubos tvarka nedaro,o per men.jei nepadarys tada liepe skambint,o po to jau bus matyt koks finalas,reiks nesti bilietu rezervacija ax.gif

nu vienas dalykas yra ką jos sako, o kitą ką daro.turiu info tiesiai iš ten , kur spausdina dokumentus, taip kad skubos tvarka daro, jeigu labai reikia. tik va reik jas įtikint, kad labai reikia mirksiukas.gif
o tau dar toli išvykimo laikas, todėl gal ir pasakė, kad nedaro skubos tvarka.
Atsakyti
Ziuriu diskutuojat apie skubos tvarka...

Pas mane irgi situacija,kad per velykas (kovo 21d) iskeliaujam... realiai dar yra menuo su savaite, nes vasario 14d nesu dokumentus pasui..

Bet ka daryti,jeigu nepadarys per menesi man paso? g.gif
Neteko girdet kaip ten situacija dabar su pasais, ar padaro per menesi, ar strigineja ju gamyba?

Gal iskarto skubos tvarka darytis, kur per 5d padaro?
Bet sakot,kad nedaro skubos tvarka (tai kaip zinot kiek pinigu banke sumoket unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 02 12, 11:26)
Gal kas neseniai dare imoka uz pasa ar siaip zinot, ka pildyt banke tam lapelyje?
Nes noreciau is anksto susimoket...kad nereiktu kelis kartus vaiksciot  ax.gif

Kodas-? (vilniaus mieste) ar jokio skirtumo?
Suma -100lt
Bankas -?
Saskaitos  nr. -?
paskirtis - imoka uz paso isdavima (ar teisingai)?

Tik suma reikia zinoti, kokia nori moketi smile.gif , visa kita uzpildysi pagal pavyzdi banke.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 02 13, 11:26)
Ziuriu diskutuojat apie skubos tvarka...

Pas mane irgi situacija,kad per velykas (kovo 21d) iskeliaujam... realiai dar yra menuo su savaite, nes vasario 14d nesu dokumentus pasui..

Bet ka daryti,jeigu nepadarys per menesi man paso?  g.gif
Neteko girdet kaip ten situacija dabar su pasais, ar padaro per menesi, ar strigineja ju gamyba?

Gal iskarto skubos tvarka darytis, kur per 5d padaro?
Bet sakot,kad nedaro skubos tvarka (tai kaip zinot kiek pinigu banke sumoket  unsure.gif )

Berods jau turi kitą savaitę reikalai pajudėti, bet vistiek tau per mėnesį nepadarys, kadangi eilėj laukia žmonė, kurie dar prieš naujus metus padavė prašymus, o pasų dar vis neturi. tik skubos tvarka. bet ir skubos tvarka daro tik tiem, kuriem išvykimas po kelių dienų. žodžiu siūlau derinti reikalą su pasų poskyrio darbuotojomis.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2008 02 13, 10:31)
Girdėjau, kad lyg nuo kitos savaitės turėtų normaliai pajudėti, jei aišku aparatūra ir vėl nesuges  lotuliukas.gif

aciuks.gif

QUOTE(sayonara2 @ 2008 02 13, 10:41)

Daro, as kadangi turiu irgi jau bilietus, skambinau i ten.. Sake jau galima pasidaryti per 5d, 7d ir 1,5 menesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 02 14, 15:35)
aciuks.gif
Daro, as kadangi turiu irgi jau bilietus, skambinau i ten.. Sake jau galima pasidaryti per 5d, 7d ir 1,5 menesio  rolleyes.gif

Jau dabar pradejo daryti ir skubos tvarka ax.gif ,as tai pridaviau sausio gale,tada dar nedare schmoll.gif,vistiek kaip bebutu padarys veliau ar anksciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara2: 15 vasario 2008 - 12:59
QUOTE(eLBė @ 2008 02 13, 17:37)
Tik suma reikia zinoti, kokia nori moketi smile.gif , visa kita uzpildysi pagal pavyzdi banke.

Tai kad va.... banke nuejau, o ten tikriausiai vien mokines sedi..
Nieko man jos nepasake ir viena karta pravare, o kita jau as pakeliaus surmuli... kad kas cia yra... blush2.gif
nieko ten jos nezino doh.gif sedi akis isprogdinusios,piktis tik sueme.

QUOTE(Spurgitta @ 2008 02 14, 09:02)
Berods jau turi kitą savaitę reikalai pajudėti, bet vistiek tau per mėnesį nepadarys, kadangi eilėj laukia žmonė, kurie dar prieš naujus metus padavė prašymus, o pasų dar vis neturi. tik skubos tvarka. bet ir skubos tvarka daro tik tiem, kuriem išvykimas po kelių dienų. žodžiu siūlau derinti reikalą su pasų poskyrio darbuotojomis.... g.gif

Mane tai grazioj formoj apgavo.. paskambinau i informacija, sako skubiu isviso nedarom doh.gif tada kt diena nueinu prasyma pildau, pasibedavoju... kad skubiu nedarot - man po menesio ir savaites i kelione..
O ji sako,tai jau savaite kaip darom ir skubius doh.gif

Tai irgi, sedi informacijoj kazkokios mergaites, nezino pacios...

Mane tai jus gasdinat,kad per menesi nepadarys blink.gif
Tai kaip tada man reikes daryti - eit po menesio pas darbuotojus su bilietais ir prasyt,kad skubintu? g.gif
Atsakyti
Esu issiskyrusi, vaikas gyvena su manim; ar gali jam pasa daryti vyras ar mano mama ? Kazkur skaiciau, kad tik as galiu paduoti prasyma vaiko pasui ir tik as galiu ji atsiimti ? g.gif
Atsakyti