Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

nu man ten labai protingai viskas parasyta doh.gif man 16 metu nuotrauka turiu ka toliau daryt? lotuliukas.gif butinai turiu eit su mama ar galiu ir viena nueit jo pasidaryt? ir ar reikia abieju tevu asmens kodo ar uztenka ir vieno? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robkite @ 2008 02 26, 17:29)
nu man ten labai protingai viskas parasyta doh.gif  man 16 metu nuotrauka turiu ka toliau daryt? lotuliukas.gif  butinai turiu eit su mama ar galiu ir viena nueit jo pasidaryt? ir ar reikia abieju tevu asmens kodo ar uztenka ir vieno? doh.gif  ax.gif

Reikia abiejų tėvų duomenų (pildant prašymą), 4 nuotraukos, apmokėjimo kvitas.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2008 02 28, 16:26)
Reikia abiejų tėvų duomenų (pildant prašymą), 4 nuotraukos, apmokėjimo kvitas.

TEn turi jie duomenu bazes, tai pasiziures... rolleyes.gif Nera bedos.. smile.gif o paciu tevu idomu nereikia..? g.gif
Atsakyti
čia matyt pakrūtinta tvarka, nes kai aš ėjau, jokių tėvų ir jų kodų nereikėjo, tik manęs ir nuotraukėlių kelių rolleyes.gif
Atsakyti
Prasau padeti 4u.gif
Vaika auginu viena, istekejus nebuvau..Vaiko tevas pavoge mano vaiko domumentus (turi raktus nuo buto ir matyt surado) gimymo liudijima ir pasa (uz kuri as 100 lt mokejau) ir neatiduoda. Siaip ne taip ikalbejau atiduoti gim. liudijima, nes reikejo i sodra. Paso jis man ne uz ka neatiduoda, taip mane santazuodamas, tipo jis gali bet kada dabar issivezti mano vaika i uzsieni, o as jau nebegaliu niekur keliaut, nes neturiu vaiko paso. Kaip man daryti? darant nauja pasa, vistiek reikia abieju tevu paraso. O jei kreipsios i policija ir pranesiu apie vagiste? jaciu nepatikes.. zodziu pasimetus...labai prasau pagalbos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariem @ 2008 02 29, 00:59)
Prasau padeti 4u.gif
Vaika auginu viena, istekejus nebuvau..Vaiko tevas pavoge mano vaiko domumentus (turi raktus nuo buto ir matyt surado) gimymo liudijima ir pasa (uz kuri as 100 lt mokejau) ir neatiduoda. Siaip ne taip ikalbejau atiduoti gim. liudijima, nes reikejo i sodra. Paso jis man ne uz ka neatiduoda, taip mane santazuodamas, tipo jis gali bet kada dabar issivezti mano vaika i uzsieni, o as jau nebegaliu niekur keliaut, nes neturiu vaiko paso. Kaip man daryti? darant nauja pasa, vistiek reikia abieju tevu paraso. O jei kreipsios i policija ir pranesiu apie vagiste? jaciu nepatikes.. zodziu pasimetus...labai prasau pagalbos..  ax.gif

Dėl vagystės šiaip reiktų kreiptis į policiją g.gif ir gali paskelbt tą pasą negaliojančiu... o jis neturėtų teisės išsivežti nes tu globėja vaiko...nu čia teisininkų reiktų klaust
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2008 01 18, 19:38)
Kiek žinau reikalingi šie dokumentai :

Prašymas išduoti pasą
gimimo liudijimas
3 nuotraukos pagal amžių
apmokėjimo kvitas
Taip pat reikia su savimi turėti ir vaiką  biggrin.gif

pazymos apie dekltruota gyvenamaja vieta nereikia, nes viska jie mato registre
bet va ta vieta reikia buti deklaravus..

o patikslinti- vaika reikia veztis norint jam pasa pagaminti? kam ten jiems ten tie vaikai ? ypac maziukai
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2008 03 12, 16:02)

o patikslinti- vaika reikia veztis norint jam pasa pagaminti? kam ten jiems ten tie vaikai ? ypac maziukai

pasiziuri ar vaikas nuotraukoje atitinka vaika tikroveje smile.gif cia saugumo sumetimais,kaip supratau.
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2008 03 12, 16:02)

jo reikia veztis butinai,as veziaus savo 2.gif 1men.tikrina ar nuotrauka atitinka leliu doh.gif ,maniske miegojo wub.gif
Atsakyti
sayonara ar jau gavot pasa? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 03 13, 11:05)
sayonara ar jau gavot pasa?  rolleyes.gif

jo gavom ax.gif , per didelius triuksmus doh.gif
Atsakyti
sayonara2, sveikinu pagaliau gavus pasa 4u.gif (gerai prikankino jie tave).
Vasara ir manes laukia tas malonumas - baigiasi maziaus paso galiojimas. Tik va pikta, kad jie vaikams keicia pasa kas du metus iki 5m. Tai man nori nenori teks vel, maziui sulaukus 4, grizti ir dar metams keisti doh.gif .
O man labai idomu, ar kam nors apskritai pavyko graziai ikalbeti migracijos pareigunus paso galiojima daryti iskart trims metams, t.y. iki vaikui sueis penkeri. Tuomet nereiktu vargti ir lakstyti del tu vieneriu metu g.gif .
Atsakyti