tai jau pati ir atsakysiu
, daro ir asmens tapatybes kortele
, sutaupysime 90 lituku
Mano paso galiojimo laikas baigiasi rugpjuti, o 6dieni turiu iskeliauti.
Sakykite, gal kas zinote per kiek laiko pacia skubiausia tvarka padaro pasa ir kiek tai kainuoja?
Busiu labai dekinga uz atsakymus...
Busiu labai dekinga uz atsakymus...
Pati ir atsakysiu i savo klausima... Gal kada kam pravers
Skubos tvarka pasa daro per 1 para arba per 5 paras. Per viena para padaro uz 200 lt, per 5 uz 150... Nemenki siais laikais ikainiai, juolab, kad pasas galios tik 5keta metu
Prirasysiu cia kaip uz tevyne... 10 metu galios
nors tokia paguoda
QUOTE(sswaigalas @ 2008 06 09, 22:27)
tai jau pati ir atsakysiu
, daro ir asmens tapatybes kortele
, sutaupysime 90 lituku 
labas , ar tikrai vaikams daro ir asmens korteles. ???
Gerai būtų? Dar prieš kokį pusmetį man aiškino pasų poskyryje , kade tik pasus vaikams gamina.
QUOTE(Edith @ 2008 06 20, 11:43)
labas , ar tikrai vaikams daro ir asmens korteles. ???
Gerai būtų? Dar prieš kokį pusmetį man aiškino pasų poskyryje , kade tik pasus vaikams gamina.
tikrai daro ir korteles
Su kūdikiais aptarnauja be eilės
Kreiptis į Informacijos stalą prie įėjimo
Kreiptis į Informacijos stalą prie įėjimo
QUOTE(Akropolina @ 2008 06 22, 11:51)
as kaip dariau tai reikejo laukti kaip ir visiems
O jei aš su vaikais noriu nuvažiuot į Latviją- vaikams reikia pasų ar galima korteles? Ir kai kreipiesi, tai abiejų tėvų pasų reikia?
QUOTE(Inex @ 2008 06 23, 18:40)
O jei aš su vaikais noriu nuvažiuot į Latviją- vaikams reikia pasų ar galima korteles? Ir kai kreipiesi, tai abiejų tėvų pasų reikia? 
I Latvija uzteks ir korteles. Kai uzsakinejau, manes paklause, ar abu pasus atsiveziau, bet turejau tik savo, tai tiko ir taip. Mano vaikams gamins menesi. Gal jeigu butu abu pasai, butu greiciau del pilietybes nustatymo.
O su mazameciais vaikais, tai rimtai be eiles, man taip emailu viena pareigune is migracijos parase. Sake kreiptis i informacija, ir praleis. Kai nuvaziavau, informacija liepe atsispausdinti eiles taloniuka ir prieiti be eiles prie bet kurio atsilaisvinusio langelio. Nu aisku, pries tai paraiskos forma reikia uzpildyti.
Apsisukau per 15 min
QUOTE(Akropolina @ 2008 06 24, 03:41)
I Latvija uzteks ir korteles. Kai uzsakinejau, manes paklause, ar abu pasus atsiveziau, bet turejau tik savo, tai tiko ir taip. Mano vaikams gamins menesi. Gal jeigu butu abu pasai, butu greiciau del pilietybes nustatymo.
O su mazameciais vaikais, tai rimtai be eiles, man taip emailu viena pareigune is migracijos parase. Sake kreiptis i informacija, ir praleis. Kai nuvaziavau, informacija liepe atsispausdinti eiles taloniuka ir prieiti be eiles prie bet kurio atsilaisvinusio langelio. Nu aisku, pries tai paraiskos forma reikia uzpildyti.
Apsisukau per 15 min

Apsisukau per 15 min
Dėkui už informaciją
QUOTE(Inex @ 2008 06 25, 12:55)
Galima skubos tvarka, bet tam yra kiti įkainiai