Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

gal žinot migracijos tarnybos darbo laiką Vilniuje?
noriu pasą keistis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjaf: 26 kovo 2008 - 08:55
QUOTE(Pjaf @ 2008 03 26, 08:54)
gal žinot migracijos tarnybos darbo laiką Vilniuje?
noriu pasą keistis smile.gif

nueik i www.migracija.lt ten rasi visa info

O siap antradieni ir ketvirtadieni dirba ilgiau, berods iki 18:30 (klientu aptarnavimas)... nors raso,kad iki 19h tom dienom.
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 03 26, 19:58)
nueik i www.migracija.lt ten rasi visa info

O siap antradieni ir ketvirtadieni dirba ilgiau, berods iki 18:30 (klientu aptarnavimas)... nors raso,kad iki 19h tom dienom.

... Ir nusiteik 2-3 val. eilėjė laukti kol dokumentus priduosi smile.gif sėkmės...
Atsakyti
QUOTE(Tippa @ 2008 03 27, 14:16)
... Ir nusiteik 2-3 val. eilėjė laukti kol dokumentus priduosi smile.gif sėkmės...

cia ne man.... o Pjaf sekmes ax.gif
Nes as savo pasui dok pridaviau vasario vidury, tai jokios eiles nebuvo, gal vienas zmogus pries mane.... ejau vakare, po darbo.
O dabar kai buvau atsiimt,tai maciau,kad zmoniu mases buvo prie pridavimo... matyt visi susiruose keliaut tongue.gif
Atsakyti
o tai kada geriausia eiti?
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2008 03 27, 17:41)
o tai kada geriausia eiti?

nezinau... as ejau po darbo, nes tik taip galejau... bet gal diena buna maziau zmoniu (cia mano pasvarstymai) g.gif
Atsakyti
gal žinot ar vis dar ilgai išdavinėja naujuosius pasus? blush2.gif
Atsakyti
ar yra paskirtos baudos uz paso nepasidaryma laiku?per kiek laiko isduoda asmens tapatybes kortele?
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2008 03 28, 13:56)
gal žinot ar vis dar ilgai išdavinėja naujuosius pasus? blush2.gif

Skubos tvarka gali isduoti per 5 darbo dienas.
QUOTE(timotey @ 2008 04 03, 13:54)
ar yra paskirtos baudos uz paso nepasidaryma laiku?per kiek laiko isduoda asmens tapatybes kortele?

Mano draugei irgi pavelavo pasidaryti pasa, tai jai liepe rasyti pasiaiskinima. O del baudos tai neminejo, tai gal nera. O isduoda per menesi, o skubos tvarka greiciau.
Atsakyti
Norejau paklausti ar norint keisti pasa po vestuviu reikia vaziuoti i ta migracijos tarnyba naugarduko g. ar i konkretu pasu poskyri, kuris isdave sena pasa?
Kazkaip susipainiojau, nebezinau g.gif blush2.gif
Atsakyti
gal zinot kur internete galima atsispausdint visus tuos blankus, darantis pasa, kad nereiketu vietoj pildyt?
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2008 04 08, 11:17)
gal zinot kur internete galima atsispausdint visus tuos blankus, darantis pasa, kad nereiketu vietoj pildyt?

Nežianau visų blankų, čia tik prašymo išduoti pasą pavyzdys
http://www.dokumentai.lt/prs.htm
Bet tik pasižiūrėjimui. ką tik skambinau paklausti ar spausdinti ant abiejų pusių, ar ant vienos, tai sakė vis tiek pas juos reikia pildyti, nes jų blankai iš storesnio popieriaus sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimukas: 10 balandžio 2008 - 15:22