Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

QUOTE(Miaška @ 2009 01 21, 23:34)
Įprasta tvarka - sako, kad mėnesį, bet realiai padaro greičiau, dukrai padarė kortelę per beveik 2 sav., pasitikrinau internete, kad jau yra ir atsiėmiau.

tai čia turbūt buvo prieš naujus metus, kai dar seno pavyzdžio korteles darė. Dabar kiek žinau, gali užtrukti ir ilgiau g.gif
Atsakyti
labai aciu merginos uz informacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 01 16, 09:28)
Tai kitą kartą paskaitykite, nes į šitą klausimą buvo atsakinėjama jau kokių 10 kartų  doh.gif
Kortelę galima darytis tik ten, kur esi registruotas.
P.S. Girdėjau pletką, kad brangs ir pasas. Ir tikriausiai jau nuo šių metų vasaros. Taip kad tiem, kam reikia, siūlyčiau suskubti, nes kaina kils nemažai. Pasitikrinkit savo pasų galiojimo datą, ir keiskit. sutaupysit  mirksiukas.gif

Oi kaip gerai, nes vasari kaip tik to ir vaziuoju i LT, kad pasikeist!!! bigsmile.gif
Papildyta:
O jei Lietuvoj negyveni ir pasa nori pasikeisti (galiojimas baigiasi neuzilgo), tai kaip suprantu man korteles nereikia? Ar jie man vistiek ja lieps darytis? Nes as tik savaitei atvaziuoju, tikiuosi pasa suspes padaryt per savaite (greituoju budu ar kaip), o kortele, gal veliau galima atsiimti, jei ji man bus privaloma darytis... unsure.gif

Dekui uz bet koki atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 23, 00:02)
Oi kaip gerai, nes vasari kaip tik to ir vaziuoju i LT, kad pasikeist!!!  bigsmile.gif
Papildyta:
O jei Lietuvoj negyveni ir pasa nori pasikeisti (galiojimas baigiasi neuzilgo), tai kaip suprantu man korteles nereikia? Ar jie man vistiek ja lieps darytis? Nes as tik savaitei atvaziuoju, tikiuosi pasa suspes padaryt per savaite (greituoju budu ar kaip), o kortele, gal veliau galima atsiimti, jei ji man bus privaloma darytis... unsure.gif

Dekui uz bet koki atsakyma! 4u.gif

Kortelę bet kuriuo atveju daryti reiks, nes be jos paso nedaro. Greičiausiai jos per savaitę nepadarys, bet galėsi atsiimti ir vėliau. Jei neklystu, metus laiko ją laiko pasų poskyryje, bet dar pasitikslink. Arba gali pas notarą parašyti įgaliojimą kam nors iš savo artimųjų, kad atsiimtų už Tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgitta: 23 sausio 2009 - 09:15
sveiki, turiu klausima isvaziuoja i prancuzija rytoj ir uzsikabinau prie paso galiojimo datos, jis galioja iki 2009.04.23 sakykite ar neturesiu problemu del to?
Atsakyti
QUOTE(Milioke @ 2009 01 23, 18:09)
sveiki, turiu klausima isvaziuoja i prancuzija rytoj ir uzsikabinau prie paso galiojimo datos, jis galioja iki 2009.04.23 sakykite ar neturesiu problemu del to?

kiek zinau tai turi bent tris menesius galioti bent anksciau taip budavo
Atsakyti
o as dabar galvoju ,o kartais ne puse metu turi galioti g.gif
Atsakyti
Sveiki

noriu pasikeisti pasa
kadangi manasis senojo pavyzdzio tai dar teks ir asmens tapatybes kortele darytis
kaip suprantu su dabartiniais ikainiais man tai atsieis 180 lt (100 lt pasas per menesi ir 80 lt uz ID kortele)

taciau imoka noriu padaryti dar pries nuvykstant i naugarduko 100
gal kas zinot kaip?
nuejus i banka sakyti - noriu sumoketi uz pasa ir jie viska turetu zinoti?
ar reikia issitraukti kokius imoku kodus ar panasiai?

buciau dekinga uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
irgi jau atejo laikas keisti pasa, idomu ar laikinai isduoda koki asmens dok kol pagamins nauja, nes ID korteles neturiu, kaip banke ar kur kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2009 02 03, 16:37)
irgi jau atejo laikas keisti pasa, idomu ar laikinai isduoda koki asmens dok kol pagamins nauja, nes ID korteles neturiu, kaip banke ar kur kitur  g.gif

seno paso niekas neatima, kol nepadaro naujų asmens dokumentų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 02 04, 09:04)
seno paso niekas neatima, kol nepadaro naujų asmens dokumentų  mirksiukas.gif

aaa... supratau...Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2009 02 03, 15:18)
Sveiki

noriu pasikeisti pasa
kadangi manasis senojo pavyzdzio tai dar teks ir asmens tapatybes kortele darytis
kaip suprantu su dabartiniais ikainiais man tai atsieis 180 lt (100 lt pasas per menesi ir 80 lt uz ID kortele)

taciau imoka noriu padaryti dar pries nuvykstant i naugarduko 100
gal kas zinot kaip?
nuejus  i banka sakyti - noriu sumoketi uz pasa ir jie viska turetu zinoti?
ar reikia issitraukti kokius imoku kodus ar panasiai?

buciau dekinga uz atsakyma  ax.gif

neseniai teko moket smile.gif tam paciam pastate Naugarduko 100 yra bankas ( kiek pamenu Hansabankas, bet tikslai negaliu pasakyt, tikrai ne SEB schmoll.gif ) kuriame visi ir susimoka, kiek zinau nemazai kainuoja ( gal 8lt doh.gif ), jei saskaitos tam banke neturi. as mokejau SEB'e, bet tiesiogiai jie negali pervest grynuju pinigu, todel pirma pervede i mano elektronine saskaita doh.gif imokos kodas 5740, saskaitos nr LT24 7300 0101 1239 4300, gavejas- Valstybine mokesciu inspekcija prie LR Finansu ministerijos. nuejus i savo banka, pasakai kad uz nauja pasa nori susimoket,duos uzpildyt mokejima, viska ten paaiskins smile.gif uz abu dokumentus iskart 180lt mokejau
Atsakyti