Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens dokumentai: pasas, pažymėjimai, kortelės

Sveiki,
koks dokumentas išduodamas kūdikiui, jei norima važiuoti į užsienį, pvz. Lenkiją?

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2009 02 03, 16:18)
Sveiki

noriu pasikeisti pasa
kadangi manasis senojo pavyzdzio tai dar teks ir asmens tapatybes kortele darytis
kaip suprantu su dabartiniais ikainiais man tai atsieis 180 lt (100 lt pasas per menesi ir 80 lt uz ID kortele)

taciau imoka noriu padaryti dar pries nuvykstant i naugarduko 100
gal kas zinot kaip?
nuejus  i banka sakyti - noriu sumoketi uz pasa ir jie viska turetu zinoti?
ar reikia issitraukti kokius imoku kodus ar panasiai?

buciau dekinga uz atsakyma  ax.gif

Nu as ne vilniete, o Kauniete , bet as nesenai mokejau nuejau i hanso banka, ten yra lapeliai kur pildyti, yra knyga su kodu ir saskaitu numeriais , surasiau nuejau ir susimokejau grynais , paeme atrodo 3lt uz paslauga.
Atsakyti
Aš dariau pasą vaikui, tai mokėjau 50 Lt už jį unsure.gif Negi skiriasi suaugusio ir vaiko pasų kainos, juk jų pagaminimo kaštai turėtų būti tokie patys g.gif Bet dabar esu pasimetusi ir jaučiuosi kvailai lotuliukas.gif Dokumentus pridaviau prieš pusantros savaitės, bet šiandien ant durniaus internetu pasitikrinau ir parašyta, kad dokumentas jau Migracijos tarnyboje g.gif Ar tai reiškia, kad jau pagamintas, ar kad priduotas gamybai g.gif doh.gif lotuliukas.gif Gal kas pagelbėsit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 04 vasario 2009 - 15:43
QUOTE(Nenuorama @ 2009 02 04, 16:42)
Aš dariau pasą vaikui, tai mokėjau 50 Lt už jį  unsure.gif Negi skiriasi suaugusio ir vaiko pasų kainos, juk jų pagaminimo kaštai turėtų būti tokie patys  g.gif Bet dabar esu pasimetusi ir jaučiuosi kvailai  lotuliukas.gif Dokumentus pridaviau prieš pusantros savaitės, bet šiandien ant durniaus internetu pasitikrinau ir parašyta, kad dokumentas jau Migracijos tarnyboje  g.gif  Ar tai reiškia, kad jau pagamintas, ar kad priduotas gamybai  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Gal kas pagelbėsit  ax.gif

Tai jau yra tavo pasu poskyri , o raso kur pasiimti ? nes as irgi pridaviau sausio 26d. o jau vakar buvo pasu poskyri....
Papildyta:
merginos, o is jusu kas nors gyvena cikagoje? gal zinote pigiu parduotuviu , kur galima bus drabuzeliu nusipirkti, papigiai , arba kur dideli seilai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2009 02 04, 22:07)
Tai jau  yra tavo pasu poskyri , o raso  kur pasiimti ? nes as irgi pridaviau sausio 26d. o jau vakar buvo pasu poskyri....
Papildyta:
merginos, o is jusu kas nors gyvena cikagoje? gal zinote pigiu parduotuviu , kur galima bus drabuzeliu nusipirkti, papigiai , arba kur dideli seilai  rolleyes.gif

Gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur galima internetu pasitikrinti, ar pagamintas pasas? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amadina @ 2009 02 04, 22:27)
Gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur galima internetu pasitikrinti, ar pagamintas pasas?  Ačiū  4u.gif

www.dokumentai.lt Apačioje yra el. paslauga Dokumento gamybos stadija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 04 vasario 2009 - 22:30
Ups atsiprasau parasiau ne cia, norejau i kita foruma parasyti , apie parduotuves labai atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 02 04, 15:42)
Aš dariau pasą vaikui, tai mokėjau 50 Lt už jį  unsure.gif Negi skiriasi suaugusio ir vaiko pasų kainos, juk jų pagaminimo kaštai turėtų būti tokie patys  g.gif Bet dabar esu pasimetusi ir jaučiuosi kvailai  lotuliukas.gif Dokumentus pridaviau prieš pusantros savaitės, bet šiandien ant durniaus internetu pasitikrinau ir parašyta, kad dokumentas jau Migracijos tarnyboje  g.gif  Ar tai reiškia, kad jau pagamintas, ar kad priduotas gamybai  g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Gal kas pagelbėsit  ax.gif

50LT.O kodel?as dariau kaip mano mazei buvo 3men ir mokejau 100lt?atpigo vaiku pasai?gal galima placiau apie tai? o tai kas jums parekomendavo moketi 50lt unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2009 02 04, 22:30)
www.dokumentai.lt  Apačioje yra el. paslauga Dokumento gamybos stadija  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aha radau,kad vaikams iki 18m,ir pensininkam 50lt,o kodel as kaip dariau nieks neinformavo,kad kudikiams pigiau, net policijos komisariatas g.gif ,idomiai cia gaunasi g.gif ?juk jie tai tikrai zinojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 02 04, 23:41)
50LT.O kodel?as dariau kaip mano mazei buvo 3men ir mokejau 100lt?atpigo vaiku pasai?gal galima placiau apie tai? o tai kas jums parekomendavo moketi 50lt unsure.gif ?

Skambini pasų poskyrio telefonu ir operatorė visą info pasako: ko reikia, kiek ir kur mokėti rolleyes.gif Už vaiko pasą 50 lt bendra tvarka, už kortelę - 80 lt smile.gif

pasidomėkit, man atrodo, galima permoką susigrąžinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenuorama: 05 vasario 2009 - 11:43
As dariau vaikui pasa, tai neskubos tvarka - 50Lt, per 1 diena lygtais 100Lt, bet tiksliai nepamenu. 4u.gif
Atsakyti