Išlaikiau šiandien vairavimą. Iš pirmo karto

Lijo klaikiai. Gavau važiuot su polo, kurį pirmą kartą gyvenime iš taip arti mačiau. Egzaminuotojas iš pirmo žvilgsnio patiko - mielas malonus vyrukas, nusišypsojo besisveikindamas, tai ir gerai

Nuėjom prie mašiniuko, pervežė per aikštelė, parodė, kur ką daryt reiks. Tada apsikeitėm vietom, susireguliavau sėdynę, veidrodėlius, valytuvais išmokau naudotis

pavažiavau į priekį porą metrų, gal net ne porą, vieną

tada atgal... žiūriu, nė velnio ji negesta, kaip čia visi gąsdina, nu ir gerai, sakau, važiuojam. išvažiavom iš aikštelės, apsisukom, pagreitėjimas sustojimas per balą gavosi labai gerai, sustojau vietoj, greits apie 40 - egzaminuotojas pasakė, nereikėjo tiek daug, bet gerai.
Tada apsisukau (kaip jis pasakė "kiemelyje"), estakada - nei užgesau, nei gazą spaudžiau, užlėkė ir su sankaba atleista truputį. O tada parkavausi šonu. Man tai buvo sunkiausiai suvokiamas pratimas, bet gavosi gerai. Visada gaudavosi, tik sunkiai suvokdavau, kodėl

Beje, su šlapiais batais labai slysdavo koja nuo sankabos, tai išsijungdavau pavarą ir pasitaisydavau - ramiai

Kai baigėm pratimus, liepė sustot (dar aikštelėj), paklausė 3 klausimus - protektoriaus profilio gylis, kam reikalingi ratų balansavimo svareliai, ir liepė parodyt, kaip įsijungt avarinį.
Tada - pasiruošiam važiuot "eisme" - įjungiau šviesas, žiūriu, tolimosios dega - tikriausiai specialiai paliko

Dar pabandžiau pajudėt su neutralia pavara, bet greit įkirtau, kodėl nejudu ir persijungiau - pasijuokėm.
O mieste po pat pirmo posūkio jau pagalvojau - viskas, amen. Nes kai parkavausi, nureguliavau veidrodėlį kairį į apačią, kad galinį ratą stebėčiau, ir pamiršau persireguliuot

po regitros pasukom į dešinę, į greitėjimo juostą, reik rikiuotis, o aš ***** nieko nematau, nu, šiaip ne taip kaklą ištiesiau, pamačiau, persirikiavau, sakau, gal sustojam, aš veidrodėlį pareguliuosiu, o man sako, reguliuokis važiuodama

pradėjau reguliuot ant kokių 60 važiuodama ir biškį į priešpriešinę užtaikiau, ten fūra lekia ir man tolimosiom žybsi

egzaminuotojas vairą pasuko ir galvojau, viskas, bet jis buvo geras, ir matyt suprato, kad pats kaltas, gi prašiau sustot

klaidos nepažymėjo, nieko nepasakė, aš irgi patylėjau. Tada važinėjau važinėjau, vieną kartą tikrai posūkio neparodžiau, jis 2 kartus pažymėjo, nžn. Sekėsi gerai, per tokį orą jokių pėsčiųjų

prie Gariūnų pralenkė labai greita mašina per balą, taip aptaškė, kad nieko nemačiau, tai stabdžiau, o egzaminuotojas - valytuvus padažnino ir sako, reik staigiai reaguot - aš sakau, na, mano reakcija buvo pristabdymas, o valytuvai tai veikė nuolat, jis tik dažnesnį perjungė, žodžiu, čia irgi viskas gerai buvo. Dar vienoj vietoj pusiau kelkraščiu važiavo kažkoks agregatas su oranžiniais švyturėliais, tai 70 km/h greičiu su juo prasilenkiau pakankamai mažu šoniniu atstumu ir labai staigiai grįžau atgal į juostos vidurį - man asmeniškai tas manevras nelabai patiko, baisoka buvo, o jam nieko, nieko nepasakė.
Grįžus į Regitrą išaiškino klaideles - kažkur sakė, iš 4 į 3 pavarą neperjungiau, 2 kartus posūkio neparodžiau ir sukdama į dešinę į lėtėjimo juostą lėtėt pradėjau dar normalioj juostoj. Pasveikino sėkmingai išlaikius egzaminą ir tiek

Pasisekė iš dalies - geras egzaminuotojas, su tuo veidrodėlio reguliavimu tikrai baisu buvo
O šiaip iškart pradėjom kažką šnekėt, apie orą, bendraut, juokaut, pastoviai klausinėjau, kur toliau? kur toliau?
Smagu buvo

Tokie mano įspūdžiai...
Kaip Sigitai sekės?