Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

QUOTE(rosa @ 2005 09 09, 09:51)
Aš sėlenų į košę dedu kokį šaukštą, ant salotų pabarstau šaukštelį. Tik nepamiršk, kad vartojant sėlenas, reikia gerti daug skysčių.

vandens aš pradėjau gerti po truputį vis daugiau - naudojuosi ašaros pateiktais patarimais apie vandens gėrimą prieš kiekvieną maistą. tai tikiuosi skysčių užteks. pradėsiu dabar ir sėlenėles valgyti - būtinai pranešiu poveikį.
Atsakyti
Sėlėnas aš suvalgau ryte 2 arbatinius šaukštelius ir iškart užsigeriu žalia arbata.o kai valgau jogurtą tiesiog įdedu į vidų ,sumaišau ir valgau skanu man.ir į salotas labai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, siandien jau valgiau jogurta su 2 arbatiniais sauksteliais selenu. ziuresim, kaip toliau seksis - svarbu nepamirsti...ir vandenuka geriu, tai tikiuosi bus gerai. savaitgali privalgiau biski miltiniu patiekalu ir riesutu, o cia dazniausiai man buna peilis...
Atsakyti
Yra toks receptukas, saują džiovintų vaisių užpilti mineraliniu vandeniu iš vakaro, o ant ryto visą tai suvalgyti. Pati nebandžiau, vaistininkė pasiūlė, gal kuri jau išbandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2005 09 12, 10:23)
Yra toks receptukas, saują džiovintų vaisių užpilti mineraliniu vandeniu iš vakaro, o ant ryto visą tai suvalgyti. Pati nebandžiau, vaistininkė pasiūlė, gal kuri jau išbandžiusi?

as sito konkreciai receptuko nesu bandzius, taciau valgydavau ismirkytas slyvas ir abrikosus. daugeliui zmoniu tai stebuklas - ir i tualeta lekia jau neuzilgo. taciau galiu pasakyti, kad mano organizmas ne is tu. jis nereaguodavo nei i sausas dziovintas slyvas ir abrikosus, nei i isbrinkintus. o as juos uzpildavau verdanciu vandeniu ir po poros valandu valgydavau. per nakti nesu palikus.
Atsakyti
sveikutes. ziurekite, ka radau senose forumo apie pusrycius zinutese - gal kam pravers. as to dar nesu bandziusi. geriau tik po arbatini sauksteli aliejaus kas ryta po stiklines vandens.

o as paskutiniu metu rytais geriu toki kkteiliuka: Puse stiklines kefyro, likusi dalis vandens ir valgomas saukstas alyvu aliejaus. Kokteiliukas skirtas virskinamojo trakto veiklai atstatyti, padeda isvengti viduriu uzkietejimo- Efektyvu ir patikrinta

o gerti nera bjauru, pabandykit, gal kam pravers:)

Atsakyti
Atradau nauja vaista nuo sitos ligos - arbuza biggrin.gif (valgau kasdien ir po nemazai, nes be proto ji megstu). Pabandykit, gal ir jums pades 4u.gif
Atsakyti
O vanduo paprastas, ar virintas į tą kokteiliuką pilamas?
Atsakyti
QUOTE(rasyte31 @ 2005 09 13, 23:10)
O vanduo paprastas, ar virintas į tą kokteiliuką pilamas?

as rytais geriu Žalios girios vandenį, tai, manau ir į kokteiliuką jį pilsiu...prisipažinsiu - kokteilio gerti nepradėjau...
Atsakyti
mergaitės o gal kas bandėt daigintus kviečius valgyti?
Atsakyti
QUOTE(eva @ 2005 09 14, 12:47)
mergaitės o gal kas bandėt daigintus kviečius valgyti?

valgiau, man labai skanu. kazkada mokejau kotletukus is ju issikepti, ebt dabar recepteli pamirsau, buvo labai skanus. nuo viduriu jie nepadeda
Atsakyti
sveikutės...nei vandens gėrimas, nei to kokteilio gėrimas, nei sėlenų valgymas viduriams iki šiol nepadeda...nežinau, bet prarandu viltį ir jau riboju miltinius patiekalus, gal kaip nors pavyks atsisakyti ir bulvinių...beje, kavos normos jau sumažintos cry.gif o vidurių situacija kaip tik blogėja...nebesuprantu nieko...
Atsakyti