Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Sveikutes,

na nezinau g.gif ...paskaicius zinutes taip ir kyla noras paklausti - jei jus karsciuojat iki 40, ziauriai kostit ar kitaip apsergat, taip pat savarankiskai gydotes neissiaiskinusios priezasties??? Juk viduriu uzkietejimas, tai liga (jei tesiasi ilgai) ir turi savo priezasti, todel butina!!!!!!!! kreiptis i gydytoja, o ne gydytis zolelemis ar vaistais savarankiskai.
Atsakyti
Į toletą su rimtu reikalu einu kas trečią ketvirtą dieną. O tada tai jau būna tragedija. Atrodo vikskas ten suplyšta skersai ir išilgai. cry.gif Niekaip negaliu suprast kodėl. Ir kaip to atsikratyt. Taip kankinuosi kokius tris mėnesius ir kuo toliau tuo linksmiau.
Atsakyti
Gal pamegink LEPICol naudot sako kad geras dalykas
Atsakyti
Ar pakankamai geri vandens? Bent jau is ryto atsikelus turi isgert pora stikliniu. Zinau, kad nelenda (paciai taip buna), bet gan efektyvu. Dienos begyje taip pat turetum isgert apie 1 lt vandens bet ne skysciu visumoje. Antras dalykas - butinai apsilankyk pas gydytoja nes gali isigyti vidini hemoroju - tuomet teks ilgokai naudot vaistus (nepigus)
Zinoma gali padet ir liaudines priemones kaip slyvos, obuoliai ir pan, zodziu tai kas gali laisvinti. Taciau tai labai individualus dalykas.
Tiesa, tu kartais ne nescia? Mat pastojus pirmas dalykas kas nutinka - uzkieteja viduriai ir tai tesiasi visa nestuma doh.gif . Bent jau man padedavo obuoliai tuo tarpu slyvos visiskai jokio poveikio nedave.
Sekmes
Atsakyti
sugrįžo seniai lankytas "malonumas" mad.gif ohmy.gif

vakar slyvų pavalgiau
bet padėjo vienam kartui
šiandien nežinau ką daryti cry.gif
Atsakyti
man yra buves viduriu nervinis uzkietejimas. taigi, man nepadejo beveik visos cia isvardintos priemones. tiksliau padedavo, bet tik tam kartui. metus laiko kankinausi, kol gydytojas neisrase antidepresantu. po ju vartojimo tvi savaites, zarnynas atsistate ir iki siol bent su juo neturiu problemu. gal ir jums kas nors panasaus buvo?
Atsakyti

Sveikutes!!!

Pats geriausias vaistas nuo viduriu uzkietejimo - koncervuotos dziovintos slyvos. Suvalgai viena indeli ir uz kokios geros valandos rezultatas. Svarbiausiai - jokiu smazmu ir nemaloniu pojuciu pilve, kurie atsiranda naudojant kai kuriuos vaistus.
Galit pabandyti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratuke @ 2005 10 28, 13:06)
Sveikutes!!!

Pats geriausias vaistas nuo viduriu uzkietejimo - koncervuotos dziovintos slyvos. Suvalgai viena indeli ir uz kokios geros valandos rezultatas. Svarbiausiai - jokiu smazmu ir nemaloniu pojuciu pilve, kurie atsiranda naudojant kai kuriuos vaistus.
Galit pabandyti. thumbup.gif

aš ką tik suvalgiau 200 g džiovintų slyvų
užgersiu vandenuku ir lauksiu blush2.gif ax.gif biggrin.gif
tikkiouosi padės unsure.gif
Atsakyti

Dar truputis!!!

Mano viena drauge sake toki recepta viduriu uzkietejimui gydyti:"dziovintas slyvas uzpilti siltu vandeniu ir palaikyti pora valandu, kol suminkstes. Tada suvalgyti slyvas ir butinai isgerti vandenuka." Sako gerai padeda.
IKI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratuke @ 2005 10 28, 13:06)
koncervuotos dziovintos slyvos. Suvalgai viena indeli ir uz kokios geros valandos rezultatas.

Kas tai yra? Aš žinau tik džiovintas slyvas ir konservuotas slyvas sirupe. Gal koks naujas produktas?
Atsakyti
sveikos merginos,
na zinokit as is cia isvardintu priemoniu ir viska isbandziau,bet rezultatai tam kartui paskui vel tas pats ir tas pats.Nebzinau ka ir kaip daryti,vaistu ir daug esu bandzius tik duphalako nebandziau tai ji dabar vartoju jau 4 dienos praejo kaip geriu o rezultato jokio,tik vidurius pucia,na pabaigsiu ta buteliuka ziesiu gal ilgiau ji reikia vartoti kad padetu,o nuo užkietejusiu viduriu ir vos neisgruvau,taip blogai buna kad kur lysti nezinai ka daryti taip pat.
gal tai gali buti rimtai nerviniu pgrindu nors atrodo kad neisnervuoju, ir siaip tai lyg tai tvarkoj viskas,o zarnynas kaip neklauso ir neklauso,pilvo masažai masažai įvairūs ,taškinis masažas ...ir kair nieko....daktarai beviltiski...nieko neranda .Gal dar kas ka patarsit gal kokia gydytoja gera zinot.
aciu patarusioms
Atsakyti
sveiko merginos
ka as galiu paskyt apie užkietėjima vidurių,,,jauciuosi beviltiskai,,,dauig ka išbandžiau...rezultatas-jokių.Pagerėjimas vienkartinis.Dabar duphalac vartoju nors jau 4 diena pagerejimo nera,kaip užkieteje viduriai taip užkieteja.Na pabaigsiu ta buteliuka gal ilgiau pavartoti reikia,vidurius tik pucia.Slyvos datules ir kiti dziovinti vaisiai..nieko- rezultato nera.Aliejus jogurtai kefyras arbatos -viskas isbandyta.Vaistu ir daug bandžiau poveikis trumpalaikis.Ka bandyti dar ka gerti ar valgyti nebezinau.Daktarai rasti nieko neranda, vaistus tik kisa, i kuriuos zieti jau nebenoriu.
Gal kas koki dar gera gydytoja rekomenduotumet?
beje pradejau taskini masaza darytti nuo užkietejimo vis dar laikaus ir bussiu optimiste gal tai pades.
jei kas norit pabandyt stai nuoroda:
http://earth.prohost...ursai.htm#step9

aciu už patarimus,jei galit dar kas nors ka nors patarkit tongue.gif
Atsakyti