Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

na as irgi jau daug metu vargstu su siuo procesu 4u.gif
pradzioje labai gerai padedavo ryte valgomos koses pusryciams[avizines], veliau i jogurta ar kefyra dedavau selenu, kuri laika veike neblogai.
dar bandziau mix pati gamindavau maisant ligiom dalim- selenu, maltu semenu, saulegrazu, graikisku riesutu, sezamai. ta mix po 1 sauksta pries kiekviena valgyma.
Rytais dar spausdavau sviezias sultis- morku, obuoliu, burokeliu pridedavau biski alyvu aliejaus.
Extra atveju man padeda juoda kava su bananu, nors abu produktai turetu vidurius kietinti, as turiu i tulika dar ir paskubeti. biggrin.gif
siaip situacija l. pasitaise po daugelio peikiamu zarnyno valymo proceduru ir geruju bakteriju kurso, puse metu tvarkingai dirbo zarnynas. thumbup.gif
paskutiniu metu atradau selenu dribsnius, niam niam su jogurtu ir zarnynui gerai. bigsmile.gif
daug cia prirasiau, tad ne viska is karto naudoju, o vis kaitalioju, kai nusibosta ir zarnynas pripranta. butinai geriu daug skysciu, stengiuosi gerai sukramtyti maista, judeti ir t.t. smile.gif
Atsakyti
100%sutinku su tuom, kad prie visko pripranta organizmas. Prie slyvų deja taip pat smile.gif . Aš apie arbatos naudojimą parašiau kaip apie paskutinį variantą, kurį išbandžiau. Mano vyrui irgi padėjo kefyras arba geriamas jogurtas rutais, Man deja tas nesuveikė tongue.gif . Kartais labai padeda burokėlių salotos, tik tai suveikia kartais labai skausmingai, nes pradeda raižyti pilvą biggrin.gif .
Atsakyti
As radu toki jogurta,kuris yra ten su tom gerom bakterijom,tai zinokit tpu tpu tpu padeda.Ir taip kiekviena diena reik suvalgyt.Ir einu kas dien i tualeta.Bet jauciu su laiku irgi organizmas pripras.
Atsakyti
man jau metai kaip kieteja viduriai ir nuolat.Jokiu ligu daktarai nerado o tik sako kad dirgliosiso zarnos sindromas.Nors atrodo kad nesinervuoju bet jie kieti ir viskas.Kai alaus isgeriu daugiau tai i tulika is ryto nuvarau.O siaip dabar darau taip avizinius dribsnius uzpilu jogurtu is vakaro o ryte ant tuscio skrandzio igeriu.Dar tik pradejau ger gal macis.kieik zinau reikia ilgesnio laiko rezultatui.Man nei slyvos neikiviai nei selenos niekas nepadeda.Alieju ant tuscio skrandzio geriau ir nieko.dauk ka isbandziau,va dar kas gelebejo tai raugintu kopustui sriubyte.O siaip vaistukus mucofalk nuolat geriu,kitaip neimanoma.
ir vis guirgia kunkuliuoja man pilve.Gal sakau tu bakteriju geru mazoka pas mane bet geriau ir jogurto kapsules kelis men ir siaip daug kefyro geriu ,bet nieko vis tas pats ir tas pats. unsure.gif
Atsakyti
o as vakar pasidariau klizma blush2.gif
nebeistveriau to sunkumo. tai siandien taip gera ir lengva smile.gif ir dar siandien buvau tulike savarankiskai, taip toks malonus jausmas kad sunku nusakyt, tiems kas to nepatyre mirksiukas.gif
Atsakyti
pavydžiu
man tai sunkiai lenda kaip plastelinas doh.gif blush2.gif ir jausmas, kad ne viskas išsivalė doh.gif
Atsakyti
butent todel ir griebiausi krastutiniu priemoniu blush2.gif

QUOTE(Bajm @ 2006 05 26, 15:13)
pavydžiu
man tai sunkiai lenda kaip plastelinas doh.gif  blush2.gif ir jausmas, kad ne viskas išsivalė doh.gif

Atsakyti
aš ilgai kentėjau po gimdymo nuo hemorojaus, kol vartojau žvakute, tol gerai, nustoju vartoti ir vėl... Problemą išsprendė Tibeto grybelis užpilamas pienu. kai pradėjau jį vartoti ši problema išsisprendė ir daugiau jojkių žvakučių ir vaitų nebereikėjo. Šis grybelis ir kitome mano pažįstamoms padėjo išspręsti šią problemą.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 05 26, 21:51)
Problemą išsprendė Tibeto grybelis užpilamas pienu. kai pradėjau jį vartoti ši problema išsisprendė ir daugiau jojkių žvakučių ir vaitų nebereikėjo. Šis grybelis ir kitome mano pažįstamoms padėjo išspręsti šią problemą.

o man jis neisprende sios bedos g.gif
Atsakyti
Geras budas vidurem laisvinti kiekviena ryta isgerti stikline bulviu sulciu.Sutarkuji bulves ir isspadi nu taip kaip cepelinus darant.Aisku skonis nelabai ju skanus ,bet padeda.
Atsakyti
Klizma garantuotai padeda. Tik nereik žaist su tomis vienkartinėmis, kurios tik pinigų išmetimas, nes poveikis lokalinis, bet pasidaryt normalią, kad bent 2-3 paras neiti į WC. Į litrą vandens 3 šaukšteliai druskos ir 50 gr. aliejaus - garantuotai išvalo vidurius ir paskui dar bent savaitę viskas kuo nuostabiausiai, nes aliejus super sutepa tongue.gif
Atsakyti
bet mna tai jau chroniksas užkietejimas ir nzn kaip man besigydit.Lepicol vrtoju nu jausmas kad viduriai ir neuzkieteje bet nevaro i tulika o jauciuos kaip bomba nera to noro pas mane dinges kazkur gal cia su nervukais gali doh.gif but?kazkas?
Atsakyti