Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

dabar vakare suvalgau 5-6 kivius
tai neblogai padeda

žinoma, kitą rytą biggrin.gif
Atsakyti
Tik vakar paskaiciusi suzinojau kaip veikia kefyras book.gif Taigi, jei jis geriamas po valgio ar valgio metu tai jis kietina vidurius blink.gif o jei geriamas nakciai tai laisvina vidurius wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliukas @ 2007 01 19, 10:54)
Sveikutės 4u.gif
Man gydytoja (po žarnyno valymo) patarė taip:
ryte atsikėlus išgert 2 stiklines vandens, suvalgyt išvakaro paruoštą kyvį su žieve (labai gera žarnyno šluota, reikia mirkyt 2 val. ir kas 15 min. patrint ir pakeist vandenį tai ištraukia chemikalus) po kokios valandžiukės galima ir košės pavalgyt.
Vakare gerti tokį kokteilį, raugintos pasukos truputis aliejaus, šaukštas kviečių sėlenų ir džiovintų vaisių (slyvos ar datulės ar persikai) galima vėl kyvi dėti. Galima taip valgyt arba suplakt kokteiliuką. Per diena išgert būtinai 2 l. vandens.
Sėkmės  4u.gif

4u.gif
nesupratau su tuo kiviu doh.gif visi kivi su zieve mirkyt ir ka po to daryt? g.gif
siaip praktikuoju ryta ant tuscio skrandzio kivi ir stikline vandens ax.gif bet po kiek laiko sitas neveikia jeigu kiekviena diena tep cool.gif
Papildyta:
QUOTE(aige @ 2007 01 19, 19:55)
Planas būtų toks:
Vengti produktų kietinančių-ryžiai,balta duona,ir t.t.Kai atsiranda noras tuštintis (po stiklinės vandens turėtų atsirasti po 15-20min)-jokiu būdu jo neslopinti,ir neleiskit savo vaikams kentėti kai nori "kaku".Naudoti sėlenas-pirktas vaistinėj.Tik jas reik užsigerti vandeniu 1 šaukštas-250ml mažiausiai,arba išbrinkinti prieš dedant į burną.Tinka džiovinti vaisiai tik irgi būtinai išbrinkinti,nes kitaip sugers visas skrandžio ir žanyno sultis.Sėlėnos naud 3 kart per dieną.Ir jokių LIUOSUOJANČIŲ VAISTŲ IR ARBATŲ essen.gif Svarbu ir fizinis aktyvumas. biggrin.gif

niu ja vengti ryziu doh.gif bet tai, kad bulviu as neapkenciu cool.gif tai ka isvis valgyt garnyrui? verysad.gif
beje fizinis aktyvumas man visai nepagreitino apykaitos schmoll.gif
Atsakyti
man geriausiai padeda slyvos, bet jau paboti unsure.gif
tai perejau ant linu semenu- viena valgomaji sauksta uzpilti mzd puse stiklines verdancio vandens. kai ataus isgerti nekramtans semenu.
jausmas pirma ne itin malonus vuvo, bet rezultatas thumbup.gif pajutau poveiki mzd po keliu dienu. geriu ryte ant tuscio skrandzio ir vakare. tai dazniausiai "einu" ryte ir apie pietus smile.gif
be to, linu semenis labai gerai veikia ir kitas organizmo funkcijas- kepenu, inkstu veikla ir dar kazka, neprisimenu smile.gif
Atsakyti
geriausias vaistas nuo viduriu uzkietejimo tai paprastas vanduo.2.5litro vandens ir 0.5 arb.saukstelio druskos per diena.ar zinojote kodel kieteja viduriai?kai organizmui truksta vandens,jis bet kokiais budais ji bando sulaikyti.is ismatu išspaudziamas paskutinis lasas vandens.uz tai kieteja viduriai.tai vandens trukumo signalas.juk nedaugelis isgeria tiek vandens kiek reikia.bet butinai su druska.nors gydytojai sako atvirkščiai. verysad.gif
Atsakyti
Oi kaip pabodo tas vidurių užkietėjimas... tai nieko nelaukusi pradėsiu naudotis jusų patarimais mergaitės bigsmile.gif
Atsakyti
naudokis ir kuo greiciau bigsmile.gif
Atsakyti
kažkas siūlė kivius, tai tikrai laabai thumbup.gif tik reiktu suvalgyti kokius 2-3, ar daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kivius vakare valgau

o ryte virintas vandenukas, 2-3 puodeliai ax.gif
jei nepadeda tada džiovintos slyvos išmirkytos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 19 kovo 2007 - 19:23
Taip- vanduo- stebuklingas dalykas thumbup.gif
Tik reikia nepatingėt jo gerti. Ir apskritai skyscius vartoti.
Na dar man, kai užkietėja- cigaretė padeda.... blush2.gif
Atsakyti
kiek rasau forumuose,dar niekas del vandens nepritare. schmoll.gif tu pirma zizeliau. thumbup.gif gal radau bendraminte? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2007 03 20, 11:12)
kiek rasau forumuose,dar niekas del vandens nepritare. schmoll.gif tu pirma zizeliau. thumbup.gif gal radau bendraminte? biggrin.gif

As pritariu tau smile.gif Pas mane su viduriais irgi nekas.. Aisku ir mityba buvo tai padek Dieve.. Tai valgai, tai laiko nera, tai bet ka isimeti, ir susivariau virskinima. O vandens tai isvis negeriau, arbatas tik. Bet kai pagalvoji, tai arbatos arbatom, jas organizmas visai kitaip priima, nei gryna vandeneli.
Atsakyti