Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

QUOTE(augustautve @ 2008 08 21, 12:56)
Uj ir as turiu ta problema, susilauziau ranka, tai maziau judu, tai sakes dabar.....Sianakti tai maniau, kad mirsiu, pilva ispute, kairi sona ir nugara ant tiek skaudejo nerealiai,nei nospa net nepadejo,viska isvemiau, patupejau pora valandu tolete, kai aprimo skausmas nuejau miegot... schmoll.gif  siandien Regulax nusipirkau ir arbata laisvinama tai ziuresim blink.gif  baisu, taip dar nebuvo niekada  verysad.gif  nestuke.gif  blink.gif

oho blink.gif , man taip nera buve, bet uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
nznau kaip jums,bet man geresnio dalyko uz lepicoli nera thumbup.gif suvartojusi pirma pakuote nepajutau jokio progreso(nors nelabai taisyklingai ir geriau) unsure.gif paskui prasidejo "nekekojimai" po 4-5 dienas...nezinojau ko griebtis,todel mamos paprasiau vel nupirkti lepicolio...ir ka jus manot biggrin.gif blush2.gif dabar i toleta vaikstau po 2 kartus i diena,be jokio vargo!tikrai patarciau isbandyti kam yra rimtu problemu. ir dar,karts nuo karto vakarais isgeriu figura 1 arbatos dviguba doze,tai ryte kaip isvaro viska,tai lyg ant sparnu visa diena thumbup.gif
Atsakyti
Na, o aš neapsikentusi atsiguliau į ligoninę 3 dienom ir išsityriau. Rado priežastį - per ilga riestinė [ar kaip ten ją vadina] žarna ir labai status kampas - tai ir neleidžia išmatoms normaliai praeiti. Taigi, jokio kito gydymo kaip tik milteliai [mucofalc, forlax, duphalac] ir daug skysčių, skaidulų, vaisių, daržovių.
Na, aš taip ir iki šiolei gyvenau - bet jau nors žinau kas yra.
Atsakyti
O kur tu selenu rast? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 10 14, 15:37)
O kur tu selenu rast? blush2.gif

Taigi yra prekybos centruose prie sveiku maisto produktu rolleyes.gif as jau bent ten pirkau
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2008 08 21, 10:01)
as ir taip galvoju,ir planuoju darytis zarnyno isvalyma,o kaip jus gydotes?

sveikos,

až žarnyno valymą pasidarau namų sąlygom. ax.gif
kadangi klizmų iš esmės nekenčių, todėl darau kitaip. atsikėlusi ryte susimaišau tokį kokteiliuką:

2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus

Visa tai išgeriu "ant tuščio skrandžio". Visą kiekį rekomeduojama išgerti maždaug per valandą. Visas užsistovėjęs žarnyne brūdas išeina kaip mat. Patikėkit, nesuveikti neįmanoma biggrin.gif Dažnai šia procedūra nepiknaudžiauju.
Paskui valgyti lengvą maistą, kuris nesuerzintų žarnyno. Pvz košės ir pan.
Atsakyti
Mes su dukryte abi neretai su sia problema susiduriam.
Man labai atlaisvina kavos puodelis "ant tuscio skrandzio". Tiesiog isgeriu ir po keleto minuciu begu reikaliuko:)
Taip pat neblogai padeda ir man, ir dukrytei mieziu kose. Darau is dribsniu. Jei neuzkieteje viduriai, tai valgom kartas nuo karto profilaktikai (mazdaug karta per savaite), o kai uzkieteja, tai si kose buna pusryciams, kartais ir pietums arba vakarienei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2008 10 20, 14:16)
až žarnyno valymą pasidarau namų sąlygom.  ax.gif
kadangi klizmų iš esmės  nekenčių, todėl darau kitaip. atsikėlusi ryte susimaišau tokį kokteiliuką:

2 litrai vandens
citrina
šaukštas druskos
šlakelis aliejaus

Visa tai išgeriu "ant tuščio skrandžio". Visą kiekį rekomeduojama išgerti maždaug per valandą. Visas užsistovėjęs žarnyne brūdas išeina kaip mat. Patikėkit, nesuveikti neįmanoma  biggrin.gif  Dažnai šia procedūra nepiknaudžiauju. 
Paskui valgyti lengvą maistą, kuris nesuerzintų žarnyno. Pvz košės ir pan.

O koks skonis? Ar nebjauru gerti?
Po kiek laiko veikti pradeda ir kiek laiko trunka tas "issivalymas" (kad kur gatveje neprasidetu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 31, 14:33)
O koks skonis? Ar nebjauru gerti?
Po kiek laiko veikti pradeda ir kiek laiko trunka tas "issivalymas" (kad kur gatveje neprasidetu  blush2.gif )

drinks_cheers.gif Na tikrai butu idomu ,bet va gaila,kad autore patarimo nesugrizo.As nusirasiau si recepta,bet kazkaip bijau bandyti blush2.gif
Atsakyti
Daznokai mano pilvukas gurgia ir atsisako dirbti kaip reikia blush2.gif
Atradau labai malonu ir gera vaista nuo nekakojimo smile.gif, ogi - kiviai. Kazkaip man padeda, tikriausiai kokios rugsteles truksta visoj biosistemoj. Pries tai, tai jokios zoleles ir tt nepadedavo... doh.gif Kankindavausi po savaite...
O nuo ivairiu vaistuku, kad ir lepicoli, triesdavau kaip isprotejusi visa diena, o po keliu dienu vel tas pats! doh.gif
Dabar kai radau kivius, dar kartais pradeda pilva pust, bet tai greitai susitvarkau su espumisan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shagyby: 27 sausio 2009 - 23:30
jungiuos ir aš prie jūsų 4u.gif kas neišbandyta: ir senos tabletės, ir arbatos, ir aliejus doh.gif prie senos tai organizmas pripranta, paskui nė iš vietos, todėl nebegeriu aš jos. man geriausiai padeda burokėliai, avižų košė irgi neblogai. Ėjau pas gydytoją, tai prirašė Candilact. Padeda kažkiek, bet veikia tik kai pastoviai geri. Kai nustoji, tai ir veikimas dingsta. Reikės dar ir sėlenas išbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Man apie selenas dar mama pasakojo smile.gif Gal kada nors ir man reiktu isbandyti kaip veikia smile.gif
Dazniausiai pilva susuka po svenciu kokiu ar gimtadieniu.. kai stalas luzta nuo visokio gerio, akys mato ir sustot buna sunku blush2.gif
o tada - kokia savaitele bandai nueiti didelio reikalo ir daznaiusiai pastangos bengzdios doh.gif
Atsakyti