gal žinot tikrai kokį veiksmingą būdą, kuris padėtų ne tam vienam kartui?
Geriu aš tą Lepicol... savaitę... nepadeda man kažko
iš vis nebežinau ką daryt, pagrindinė mano problema yra tas vidurių užkietėjimas. Kiek visko išbandžiau ir niekaip neatrandu sau tinkamo "vaisto" nuo to
galiausiai vis prieinu prie tos baisios, viską varančios arbatos, nes nusibosta vaikščiot išsipūtusiai kaip balionas 
Sveikutės, man tai irgi viduriu užkietėjimas senai kankina
kažkada man pasiulė arbata "Laxanus" pagert, tai man padeda, bet organizmas pripranta greit ir po to visai nepadeda, tai dabar retkarčias pageriu organizma išvalyt
Dar padeda burokėliai - sriubos, salotos iš jų, bet reikia irgi vos ne kiekvieną dieną valgyti, kad viskas tvarkoj būtų. Kava dar padeda, bet irgi trumpalaikis poveikis
Bet tai taip nemalonu.. kažkaip net nejauku atrodė šnekėt iš pat pradžių apie tai..
reiks dar magnio pamėgint nusipirkt ir laukiu burokėlių sezono
nes dabar dar mažyčiai jie labai, o tada pradėsiu visokias salotas gamint
konservų kažkaip nelabai noris..
nuo tų arbatų negera jau man
sakau, viskas lauksiu lauksiu kol galėsiu nueit į wc, bet nebeištveriu ir praėjus 4 dienom išgeriu vėl, nes taip sunku... pripratinau organizmą...
nuo tų arbatų negera jau man
QUOTE(knoti @ 2008 07 27, 13:36)
Geriu aš tą Lepicol... savaitę... nepadeda man kažko
iš vis nebežinau ką daryt, pagrindinė mano problema yra tas vidurių užkietėjimas. Kiek visko išbandžiau ir niekaip neatrandu sau tinkamo "vaisto" nuo to
As geriu Lepicol 5+ du kart per diena (1 karto maza buvo), tai man viskas susitvarke
QUOTE(knoti @ 2008 07 28, 15:19)
Burokeliai man visai nieko nepadeda.
o kuo lepicol skirias nuo lepicol 5+ ?
čia irgi tie milteliai ?
QUOTE(knoti @ 2008 07 28, 18:37)
Nezinau kuo skiriasi, bet man gydytoja rekomendavo butent Lepikol 5+. Matomai kazkuo skiriasi, nes vaistineje maciau ne viena rusi Lepikol.
QUOTE(mazute@ @ 2008 07 11, 15:27)
Merginos, man labai reikia jusu pagalbos
Kaip gydytis, ka gerti nuo pilvo putimo ir duju kaupimosi?
Ziauriai su situo pas mane buna, ka besuvalgyciau, net paprasta bandele su arbata
Pilva daznai maudzia, bet tualete... uzkieteje viduriai
Bet blogiausia su tomis dujomis; man tai kelia dideli diskomforta ir psichologiskai, ne tik fiziskai, jauciuosi labai blogai 
Sveikos, man irgi taip buvo, tačiau kai pradėjau daugiau gerti skysčių: vandens, įvairių arbatų, šiek tiek derinti maistą, kuo mažiau vartoti miltinių saldumynų ir visokių bandelių (nes ten yra tie vadinami šviesių pikliuotų ar kažkokių ten miltų gaminiai, kurie klijuoja viską organizme),o vietoj to geriau rupios juodos duonos be koncervantų, tai jau šiek tiek pagerėjo
o seniau tai be espumizano ir net laisvinančių nei iš vietos... na dar kartais slyvos ar aliejus padėdavo...
dar darbe rytais arbatos Regeliavit3 arba Reguliavit2 puodelį (jei daugiau tai jau suveikia kaip laisvinamieji) išgeriu ir problemos nebeturiu
Mano kieme šventė
2 dienas iš eilės be didelių pastangų kulniuoju išsišiepus iki ausų į wc
dabar manau man padėjo jogurto bakterijos (šiuo metu jos visai po pigiąja euro vaistinėj) ir dar sėmenų aliejukas
koks geras jausmas
jau buvau pamiršus
dabar manau man padėjo jogurto bakterijos (šiuo metu jos visai po pigiąja euro vaistinėj) ir dar sėmenų aliejukas
koks geras jausmas
Merginos, meskit salin visus espumizanus ir lepicolius! pats geriausias gydymo budas - selenos (parduotuvej pakelis gal 50ct), jos nera labai skanios, bet as dazniausiai susimaisau su kefyru kokius 2 - 3 saukstus, tai viskas eina kaip per sviesta
pabandykit, tikrai nieko neprarasit. kai kas valgo jas su jogurtu. jei itin uzkieteje viduriai galima po keleta saukstu per diena, tik atsargiai, nes tada is viso neiseisit is wc
plius biski sporto, vandens, gal maisto trupuciuka derinimo irniekada nebekankins jusu sitosproblemos. man kadangi jau susitvarke (tfu tfu tfu, kad neprisisnekejus), tai as profilaktiskai kasdien po sauksta saulegrazu sukramsnoju. didziausias pliusas - selenos padeda lieknet, nes jos isbrinksta skrandy ir jautiesi sotus, taip, kad isbandykit
sveikutes, netycia uzejau pas jus
ziuriu, kazkur matyta problema...
pamirskit visus papildu ar vaistu pavadinimus!
valgykite daug darzoviu, vaisiu, kuo maziau mesos , bulku ir t.t.
pakeitus is esmes savo mityba, wc lankausi reguliariai, jauciuosiai labai gerai.
o kazkada kai bulkikes megau ir visokius saldumynus buvo baisiu problemu.
nieko naujo nepasakiau. visos viska zinot. tik veikti reikia. pirmyn
ziuriu, kazkur matyta problema...
pamirskit visus papildu ar vaistu pavadinimus!
pakeitus is esmes savo mityba, wc lankausi reguliariai, jauciuosiai labai gerai.
nieko naujo nepasakiau. visos viska zinot. tik veikti reikia. pirmyn
QUOTE(kerynea @ 2008 08 01, 14:38)
Merginos, meskit salin visus espumizanus ir lepicolius! pats geriausias gydymo budas - selenos (parduotuvej pakelis gal 50ct), jos nera labai skanios, bet as dazniausiai susimaisau su kefyru kokius 2 - 3 saukstus, tai viskas eina kaip per sviesta
pabandykit, tikrai nieko neprarasit. kai kas valgo jas su jogurtu. jei itin uzkieteje viduriai galima po keleta saukstu per diena, tik atsargiai, nes tada is viso neiseisit is wc
Isbandytas variantas
QUOTE(šypseniuks @ 2008 08 05, 13:00)