Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Geriu aš tą Lepicol... savaitę... nepadeda man kažko verysad.gif iš vis nebežinau ką daryt, pagrindinė mano problema yra tas vidurių užkietėjimas. Kiek visko išbandžiau ir niekaip neatrandu sau tinkamo "vaisto" nuo to doh.gif galiausiai vis prieinu prie tos baisios, viską varančios arbatos, nes nusibosta vaikščiot išsipūtusiai kaip balionas blush2.gif
gal žinot tikrai kokį veiksmingą būdą, kuris padėtų ne tam vienam kartui? blink.gif
Atsakyti
Magnį gerkit, Magnis B6 arba Diasporalis geriau milteliais, prieš maistą berods dukart dienoj ir susitvarkys virškinimas wink.gif man nei kiviai, nei slyvos nei obuoliai trinti, nei lepicol'is nepadėjo, tik žvakutės arba magnis smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, man tai irgi viduriu užkietėjimas senai kankina verysad.gif kažkada man pasiulė arbata "Laxanus" pagert, tai man padeda, bet organizmas pripranta greit ir po to visai nepadeda, tai dabar retkarčias pageriu organizma išvalyt ax.gif Dar padeda burokėliai - sriubos, salotos iš jų, bet reikia irgi vos ne kiekvieną dieną valgyti, kad viskas tvarkoj būtų. Kava dar padeda, bet irgi trumpalaikis poveikis verysad.gif
Atsakyti
Bet tai taip nemalonu.. kažkaip net nejauku atrodė šnekėt iš pat pradžių apie tai.. verysad.gif reiks dar magnio pamėgint nusipirkt ir laukiu burokėlių sezono biggrin.gif nes dabar dar mažyčiai jie labai, o tada pradėsiu visokias salotas gamint smile.gif konservų kažkaip nelabai noris.. ax.gif
nuo tų arbatų negera jau man doh.gif sakau, viskas lauksiu lauksiu kol galėsiu nueit į wc, bet nebeištveriu ir praėjus 4 dienom išgeriu vėl, nes taip sunku... pripratinau organizmą... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2008 07 27, 13:36)
Geriu aš tą Lepicol... savaitę... nepadeda man kažko  verysad.gif  iš vis nebežinau ką daryt, pagrindinė mano problema yra tas vidurių užkietėjimas. Kiek visko išbandžiau ir niekaip neatrandu sau tinkamo "vaisto" nuo to  doh.gif 

As geriu Lepicol 5+ du kart per diena (1 karto maza buvo), tai man viskas susitvarke thumbup.gif . Ir pilvo putimas dingo ir viduriai normalizavosi. Dar pradejau daugiau vandens (negazuoto) gerti.
QUOTE(knoti @ 2008 07 28, 15:19)
verysad.gif  reiks dar magnio pamėgint nusipirkt ir laukiu burokėlių sezono  biggrin.gif

Burokeliai man visai nieko nepadeda.
Atsakyti
o kuo lepicol skirias nuo lepicol 5+ ? ax.gif čia irgi tie milteliai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2008 07 28, 18:37)
o kuo lepicol skirias nuo lepicol 5+ ?  ax.gif čia irgi tie milteliai ?  g.gif

Nezinau kuo skiriasi, bet man gydytoja rekomendavo butent Lepikol 5+. Matomai kazkuo skiriasi, nes vaistineje maciau ne viena rusi Lepikol.
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2008 07 11, 15:27)
Merginos, man labai reikia jusu pagalbos  verysad.gif  Kaip gydytis, ka gerti nuo pilvo putimo ir duju kaupimosi?  verysad.gif Ziauriai su situo pas mane buna, ka besuvalgyciau, net paprasta bandele su arbata  verysad.gif Pilva daznai maudzia, bet tualete... uzkieteje viduriai  doh.gif Bet blogiausia su tomis dujomis; man tai kelia dideli diskomforta ir psichologiskai, ne tik fiziskai, jauciuosi labai blogai  verysad.gif

Sveikos, man irgi taip buvo, tačiau kai pradėjau daugiau gerti skysčių: vandens, įvairių arbatų, šiek tiek derinti maistą, kuo mažiau vartoti miltinių saldumynų ir visokių bandelių (nes ten yra tie vadinami šviesių pikliuotų ar kažkokių ten miltų gaminiai, kurie klijuoja viską organizme),o vietoj to geriau rupios juodos duonos be koncervantų, tai jau šiek tiek pagerėjo thumbup.gif o kai dabar jau kelinta savaitė sportuoju po 3-4 kartus per savaitę po 1,5 val. tai viskas liuks pasidarė blush2.gif
o seniau tai be espumizano ir net laisvinančių nei iš vietos... na dar kartais slyvos ar aliejus padėdavo...
dar darbe rytais arbatos Regeliavit3 arba Reguliavit2 puodelį (jei daugiau tai jau suveikia kaip laisvinamieji) išgeriu ir problemos nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
Mano kieme šventė lotuliukas.gif 2 dienas iš eilės be didelių pastangų kulniuoju išsišiepus iki ausų į wc rolleyes.gif
dabar manau man padėjo jogurto bakterijos (šiuo metu jos visai po pigiąja euro vaistinėj) ir dar sėmenų aliejukas ax.gif
koks geras jausmas ax.gif jau buvau pamiršus biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, meskit salin visus espumizanus ir lepicolius! pats geriausias gydymo budas - selenos (parduotuvej pakelis gal 50ct), jos nera labai skanios, bet as dazniausiai susimaisau su kefyru kokius 2 - 3 saukstus, tai viskas eina kaip per sviesta biggrin.gif pabandykit, tikrai nieko neprarasit. kai kas valgo jas su jogurtu. jei itin uzkieteje viduriai galima po keleta saukstu per diena, tik atsargiai, nes tada is viso neiseisit is wc biggrin.gif plius biski sporto, vandens, gal maisto trupuciuka derinimo irniekada nebekankins jusu sitosproblemos. man kadangi jau susitvarke (tfu tfu tfu, kad neprisisnekejus), tai as profilaktiskai kasdien po sauksta saulegrazu sukramsnoju. didziausias pliusas - selenos padeda lieknet, nes jos isbrinksta skrandy ir jautiesi sotus, taip, kad isbandykit thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, netycia uzejau pas jus smile.gif
ziuriu, kazkur matyta problema...
pamirskit visus papildu ar vaistu pavadinimus!
valgykite daug darzoviu, vaisiu, kuo maziau mesos , bulku ir t.t.
pakeitus is esmes savo mityba, wc lankausi reguliariai, jauciuosiai labai gerai.
o kazkada kai bulkikes megau ir visokius saldumynus buvo baisiu problemu.
nieko naujo nepasakiau. visos viska zinot. tik veikti reikia. pirmyn
Atsakyti
QUOTE(kerynea @ 2008 08 01, 14:38)
Merginos, meskit salin visus espumizanus ir lepicolius! pats geriausias gydymo budas - selenos (parduotuvej pakelis gal 50ct), jos nera labai skanios, bet as dazniausiai susimaisau su kefyru kokius 2 - 3 saukstus, tai viskas eina kaip per sviesta  biggrin.gif pabandykit, tikrai nieko neprarasit. kai kas valgo jas su jogurtu. jei itin uzkieteje viduriai galima po keleta saukstu per diena, tik atsargiai, nes tada is viso neiseisit is wc  biggrin.gif

Isbandytas variantas verysad.gif , nieko nepadejo doh.gif

QUOTE(šypseniuks @ 2008 08 05, 13:00)
valgykite daug darzoviu, vaisiu, kuo maziau mesos , bulku ir t.t.
pakeitus is esmes savo mityba, wc lankausi reguliariai, jauciuosiai labai gerai.
o kazkada kai bulkikes megau ir visokius saldumynus buvo baisiu problemu.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti