Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

QUOTE(Nova @ 2009 03 17, 21:09)
Ryte ant tuscio skrandzio geras gurksnis gero alyvuogiu aliejaus (pirmo spaudimo) ir i tulika kelis kart per diena vaiksciosit. Man buvo laikas, kai isvis savaite negaledavau padaryt nieko, jokie vaistai nepadedavo. Pradejau alieju gert ir viskas baiges. Ir sveika, naturalus produktas. Is pradziu slykstoka buvo, bet kai yra reikalas, tai reikia smile.gif

as bandziau bet tik 2 dienas, tai norejau paklaust po kiek laiko jums padejo?
Atsakyti
QUOTE(gabrieliux @ 2009 03 18, 18:08)
as bandziau bet tik 2 dienas, tai norejau paklaust po kiek laiko jums padejo?

Zinok man greitai suveike, bet as geriau ryte ir vakare, ir ne po sauksteli, o gera dideli sauksta. Dabar uzmeciau sita reikala ir ziuriu, kad vel reikia pradet gurksnot aliejuka
Atsakyti
na as pati problemu neturiu, bet mano draugui pasitaiko unsure.gif , tai jam labiausiai padeda dziovinti abrikosai, slyvai ir razinos uzpilti verdanciu vandeniu, po to uzdengiu siltai ir palaikau geriausiai butu per nakti, bet jei reikalas prispiria tai galima ir uz poros valandu, reikia gert ta skysti ir valgyt tuos vaisius, ir sknu ir gerai veikia.. dar kartais jam duodu selenu pora saukstu ismaisau su kefyru...

na o jei tingit ka gaminti, tai activia jogurtas jam tikrai padeda ir nuo uzkietiejimo ir nuo viduriu putimo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 04 05, 17:09)
na as pati problemu neturiu, bet mano draugui pasitaiko unsure.gif , tai jam labiausiai padeda dziovinti abrikosai, slyvai ir razinos uzpilti verdanciu vandeniu, po to uzdengiu siltai ir palaikau geriausiai butu per nakti, bet jei reikalas prispiria tai galima ir uz poros valandu, reikia gert ta skysti ir valgyt tuos vaisius, ir sknu ir gerai veikia.. dar kartais jam duodu selenu pora saukstu ismaisau su kefyru...

na o jei tingit ka gaminti, tai activia jogurtas jam tikrai padeda ir nuo uzkietiejimo ir nuo viduriu putimo... thumbup.gif

kam padeda kam nelabai ax.gif
Atsakyti
Kai as buvau nestuke.gif man slyvu uzpilas kazkodel ne padedavo verysad.gif kankinausi labai, galejau ir slyvu privalgiti ir pieno su silke ir nieko. Paskui kai pagimdziau ta problema tesesi, bet jau slyvu nuoviras suveikdavo. Dabar stengiosi ritais valgiti koses, maziau duonos(nors labai megstu) ir vakarais isgeriu kefiro, padarito is Tibeto pieno gribuko. Jauciosi labai gerai . Ai dar liuks dalikas, ne senei per TV garsi rusijos dietologe pasake. Atsikelus ant tuscio skrandzio stikline vandens isgerti , o jau paskui pusriciauti - veikia!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanita @ 2009 03 17, 19:54)
Taipat labai geras Forlax 10g.  thumbup.gif  tinka net vaikams nuo 6 mėnesių

Man sitie milteliai nepatiko schmoll.gif Geriau pries miega,tai nakty tokie karscio pylimai kankino, pilvas gurgaliavo..Tikejausi ryte viduriai bus normalus,bet ne..O darbe savijauta nekokia buvo doh.gif Pilvas issiputes ir vis gurgejo..Gal siuos vaistus reikia ne viena karta pagerti g.gif Bet padariau isvada, kad jokiu laisvinanciu vaistu nebenaudosiu,stengiuosi liaudiskomis ir naturaliomis priemonemis.
Atsakyti
mano atveju stebukla padare Bitnerio Balzamas smile.gif po arbatini sauksteli tris kartus per diena - ir lengvai "ikalus", ir gydaus tuo paciu biggrin.gif efekta pajutau po kokios pusantros savaites. dabar galiu saslykus kirsti uz save ir uz sese, nebijodama virskinimo sutrikimo
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 16, 09:28)
mano atveju stebukla padare Bitnerio Balzamas smile.gif po arbatini sauksteli tris kartus per diena - ir lengvai "ikalus", ir gydaus tuo paciu biggrin.gif efekta pajutau po kokios pusantros savaites. dabar galiu saslykus kirsti uz save ir uz sese, nebijodama virskinimo sutrikimo

oho geras bigsmile.gif , taip ir nusigert galima biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
O aš va antrą pakuotę lepicolio nusipirkau, tik šįkart netyčia nusipirkau ne kapsulėm, bet milteliais, kuriuos reikia sumaišyti su vandeniu ir gerti. Iš pradžių galvojau, kad šitie galbūt prasčiau padės, bet padėjo labai gerai ir labai greitai thumbup.gif Nekeisčiau jo į jokius kitus vaistus, atliekančius tokią pačią funkciją, be to lepicolis dar ir iš žolelių, tai visai nekenkia, nes pagalvojau, kad ir taip tos chemijos užtenkamai suvartota... bigsmile.gif Tik man labiau patiko kapsulinis, šitą gerti kiek šlykščiau tongue.gif
Atsakyti
Forlax milteliai thumbup.gif ir skonis geras,ryte išgeriu stiklinę prieš pusryčius ir jokių vidurių kietėjimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 19, 14:23)
O aš va antrą pakuotę lepicolio nusipirkau, tik šįkart netyčia nusipirkau ne kapsulėm, bet milteliais, kuriuos reikia sumaišyti su vandeniu ir gerti. Iš pradžių galvojau, kad šitie galbūt prasčiau padės, bet padėjo labai gerai  ir labai greitai thumbup.gif  Nekeisčiau jo į jokius kitus vaistus, atliekančius tokią pačią funkciją, be to lepicolis dar ir iš žolelių, tai visai nekenkia, nes pagalvojau, kad ir taip tos chemijos užtenkamai suvartota...  bigsmile.gif Tik man labiau patiko kapsulinis, šitą gerti kiek šlykščiau  tongue.gif

As sita vis ziurineju vaistinese, bet taip ir nenusiperku, nes bukle tai pagereja, o paskui vel ta pati rutina su viduriais. Reikes isigyti, kazkada maciau reklamavo lepicoli jei neklystu sermuksniu skonio g.gif Tai gal maloniau gertusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 04 20, 10:24)
As sita vis ziurineju vaistinese, bet taip ir nenusiperku, nes bukle tai pagereja, o paskui vel ta pati rutina su viduriais. Reikes isigyti, kazkada maciau reklamavo lepicoli jei neklystu sermuksniu skonio g.gif Tai gal maloniau gertusi smile.gif

Aha, va lepicolio trūkumas ir yra tas, kad nutraukus jo vartojimą laikui bėgant vėl atsinaujina bėdos... Bet kadangi pas mane jos laikinos, tai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti