Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

As taip pat uzkietejimui naudoju Forlax vaista, man labai gerai padeda jie biggrin.gif , dar radau nuoroda apie uzkietejima viduriu gera http://www.uzkietejo.lt/
Atsakyti
as tik pries savaite atradau vaistukus,kurie man padeda,pas mane kaip sakant ziaurus viduriu uzkietejimas,dazniausiai padedavo tik senos arbata,tai pasidalinsiu savo atradimu,-nusipirkau turguje berzo grybo tinktura-bifunginas,siaip zmones ji naudoja prie onkologiniu ligu,bet tai tik i nauda,jei bus blogu lasteliu,gal jas prislopins irgi,o dar jis labai padeda prie zarnyno ,skrandzio ligu,atonijos-uzkietejimo ir zarnyno blogos peristaltikos,tai geriu tik savaitele ir pati netikiu,iseinu normaliai ir vos ne kasdien,su laiku gal bus ir kasdien,geriu ismaisius arbatini sauksteli silto vandens stiklineje ryte tik pabudus,ten raso kad galima ir 3 kartus,bet man uzteko pakolkas ir vieno,bus matyti,pabandykite,blogiau tikrai nebus
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 05 08, 20:58)
as tik pries savaite atradau vaistukus,kurie man padeda,pas mane kaip sakant ziaurus viduriu uzkietejimas,dazniausiai padedavo tik senos arbata,tai pasidalinsiu savo atradimu,-nusipirkau turguje berzo grybo tinktura-bifunginas,siaip zmones ji naudoja prie onkologiniu ligu,bet tai tik i nauda,jei bus blogu lasteliu,gal jas prislopins irgi,o dar jis labai padeda prie zarnyno ,skrandzio ligu,atonijos-uzkietejimo ir zarnyno blogos peristaltikos,tai geriu tik savaitele ir pati netikiu,iseinu  normaliai ir vos ne kasdien,su laiku gal bus ir kasdien,geriu ismaisius arbatini sauksteli silto vandens stiklineje ryte tik pabudus,ten raso kad galima ir 3 kartus,bet man uzteko pakolkas ir vieno,bus matyti,pabandykite,blogiau tikrai nebus

Na ir as turiu si "dziaugsma", kadangi turiu saaugu tai manau cia nuo ju, nes iki "cezario" operacijos niekada neturedavau viduriu uzkietejimo. doh.gif
Siaip man padejo alijosiaus sultys(pirkau vaistinej, ten beje yra ir specialus skystis su alijosiumi valantis storaja zarna, cia tos pacios firmos, bet as jo dar nebandziau), jis stiprina ir imuniteta, geriau apie men. tai vidurius sutvarke gal kokiem 3men. bet paskui vel tas pats. Dar padejo obuoliu acto ir ananaso laseliai, cia ir vaistinej pirkau, 6 laseliai i stikline vandens ir riebalus tirpdo ir viduriukus reguliuoja thumbup.gif
Atsakyti
[quote=asandra,2009 05 09, 15:59]Na ir as turiu si "dziaugsma", kadangi turiu saaugu tai manau cia nuo ju, nes iki "cezario" operacijos niekada neturedavau viduriu uzkietejimo. doh.gif
Siaip man padejo alijosiaus sultys(pirkau vaistinej, ten beje yra ir specialus skystis su alijosiumi valantis storaja zarna, cia tos pacios firmos, bet as jo dar nebandziau), jis stiprina ir imuniteta, geriau apie men. tai vidurius sutvarke gal kokiem 3men. bet paskui vel tas pats. Dar padejo obuoliu acto ir ananaso laseliai, cia ir vaistinej pirkau, 6 laseliai i stikline vandens ir riebalus tirpdo ir viduriukus reguliuoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asandra: 09 gegužės 2009 - 15:41
Pirmaeilis vaistas nuo viduriu uzkietejimo tik forlax ,nezinau kazkaip visada juos vartojame esant viduriu uzkietejimui thumbup.gif
Atsakyti
o man padeda arbata sposob prigotovlenija
Atsakyti
mano mama turi daug problemu su zarnynu ir letini kolita ir dirgliosios zarnos sindroma ir zarnu nepraeinamuma zodziu viena beda... be vaistu negali niekaip pasitustinti.... o blogiausiai kad prie tu preparatu is vaistiniu organizmas jau priprato... As jai nupirkau homeopatini preparata Cascara Sagrada is Nature's Sunshine, jai labai padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina.J.: 13 gegužės 2009 - 19:13
Na as kazkaip tais homeopatiniais nelabai tikiu kad gydo g.gif ,sako kad reikia jais tiketi smile.gif, na as irgi forlaxa vartoju viduriu uzkietejimui,
Atsakyti
QUOTE(sindi @ 2009 05 08, 19:58)
as tik pries savaite atradau vaistukus,kurie man padeda,pas mane kaip sakant ziaurus viduriu uzkietejimas,dazniausiai padedavo tik senos arbata,tai pasidalinsiu savo atradimu,-nusipirkau turguje berzo grybo tinktura-bifunginas,siaip zmones ji naudoja prie onkologiniu ligu,bet tai tik i nauda,jei bus blogu lasteliu,gal jas prislopins irgi,o dar jis labai padeda prie zarnyno ,skrandzio ligu,atonijos-uzkietejimo ir zarnyno blogos peristaltikos,tai geriu tik savaitele ir pati netikiu,iseinu  normaliai ir vos ne kasdien,su laiku gal bus ir kasdien,geriu ismaisius arbatini sauksteli silto vandens stiklineje ryte tik pabudus,ten raso kad galima ir 3 kartus,bet man uzteko pakolkas ir vieno,bus matyti,pabandykite,blogiau tikrai nebus

labai idomu, kas cia per daiktas g.gif kokiame turguje pirkot, gal kalvariju Vilniuje? noreciau ir as pabandyt. kazkaip prie naturaliu priemoniu linkstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 14, 14:41)
Na as kazkaip tais homeopatiniais nelabai tikiu kad gydo g.gif ,sako kad reikia jais tiketi smile.gif, na as irgi forlaxa vartoju viduriu uzkietejimui,

o kaip manai ar sintetiniai preparatai neturi salutiniu poveikiu??? juk kaikurios sudedamosios tu vaistu dalys organizme ir ypac kepenyse nuseda labai ilgam....
Atsakyti
o as tai seniau gerdavau visokias arbateles, bet nepadejo ,nes tas uzkietejimas labai jau rimtas.Tai dabar kiekviena diena valgau daigintus rugius ar kviecius, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2009 05 14, 14:45)
labai idomu, kas cia per  daiktas g.gif kokiame turguje pirkot, gal kalvariju Vilniuje? noreciau ir as pabandyt. kazkaip prie naturaliu priemoniu linkstu smile.gif

as klaipediete.bet pirkti reikia na bent pas mus kur pardavineja turguje rusiskus vaistus-befungin-parasyta rusu kalba-tai berzo grybo tinktura,man padeda
Atsakyti