Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

sveikos, jungiuosi ir as prie jusus. Visko neperskaiciau, bet daug is minetu dalyku darau, nu niekas man nepadeda, as isvis beveik nenoriu eiti i WC, tik pilva tempia, puciuosi, rodos sprogsiu, o, kad dirbtu normaliai zarnynas, nei per kur. Neisivaizduoju jau ka ir bedaryt, kemsasi juodai. Pilva taip skaudet pradejo, nuejau pas ginekologe, nes maniau, kad gimda man cia taip zemai skauda, tai padariusi echo, issigando-sako- tavo zarnynas prifarsiruotas kukuliukais, net nuo zarnu paskui su gleivem skutasi, kai jau darau kaip kiskis doh.gif verysad.gif reikejo darytis skrandzio echoskopija, tai su vaistais teko valytis zarnyna, bet po to vel tas pats, nebezinau ka daryti, jauciuosi baisiai. Nepamenu kada normaliai jauciausi, neapsunkus, neissiputus unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.inesa: 25 lapkričio 2009 - 11:28
QUOTE(a.inesa @ 2009 11 25, 12:27)
sveikos, jungiuosi ir as prie jusus. Visko neperskaiciau, bet daug is minetu dalyku darau, nu niekas man nepadeda, as isvis beveik nenoriu eiti i WC, tik pilva tempia, puciuosi, rodos sprogsiu, o, kad dirbtu normaliai zarnynas, nei per kur. Neisivaizduoju jau ka ir bedaryt, kemsasi juodai. Pilva taip skaudet pradejo, nuejau pas ginekologe, nes maniau, kad gimda man cia taip zemai skauda, tai padariusi echo, issigando-sako- tavo zarnynas prifarsiruotas kukuliukais, net nuo zarnu paskui su gleivem skutasi, kai jau darau kaip kiskis doh.gif  verysad.gif reikejo darytis skrandzio echoskopija, tai su vaistais teko valytis zarnyna, bet po to vel tas pats, nebezinau ka daryti, jauciuosi baisiai. Nepamenu kada normaliai jauciausi, neapsunkus, neissiputus unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  verysad.gif

man irgi tie visi patarimai naminiai tik siek tiek, savaime aisku kad kai valgai darzpves ir skysciu bele kiek geri tai kazkiek geriua, bet as be vaistu neapseinu, siuo metu geriu Radirex
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 25 lapkričio 2009 - 13:44
QUOTE(Kaliausele @ 2009 11 25, 13:43)
man irgi tie visi patarimai naminiai tik siek tiek, savaime aisku kad kai valgai darzpves ir skysciu bele kiek geri tai kazkiek geriua, bet as be vaistu neapseinu, siuo metu geriu Radirex

man taip pat doh.gif tik dar ir vaistai ne visi padeda doh.gif pvz is Mucofalk jokio efekto nebuvo schmoll.gif dabar irgi nusipirkau Radirex, tik idomu kiek laiko juos naudot galima, nes ten nieko neraso...
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 11 25, 13:49)
man taip pat  doh.gif  tik dar ir vaistai ne visi padeda  doh.gif pvz is Mucofalk jokio efekto nebuvo  schmoll.gif  dabar irgi nusipirkau Radirex, tik idomu kiek laiko juos naudot galima, nes ten nieko neraso...

o kokie cia vaistukai? Laisvinamieji? ar ir gydo jie viduriu uzkietejima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2009 11 25, 14:34)
o kokie cia vaistukai? Laisvinamieji? ar ir gydo jie viduriu uzkietejima? g.gif

Laisvinamieji, išgeri tablete iš vakaro, kitą dieną viskas tvarkoj, neišgeri vėl tas pats... Tokių kurie gydo bent jau aš dar neatradau...
Atsakyti
O aš nuo to Radirex vemiu - šlykštynė doh.gif
Atsakyti
Dira, ir man negera nuo ju, pykina labai, tai as pries pat pries pat miega.
VŽ, ne velnio jie negydo, bet o ka daryti??
gal dar kas kokiu vaistuku zolyciu zino?? nuo senos man skausmai dideli verysad.gif
uzuojauta visoms kenciancioms
Atsakyti
Gal pabandykit pagert probiotikus, mano ne vienai draugei, pazystamai puikiai sutvarke vidurius, o turejo tikrai dideliu problemu su viduriu uzkietejimu.
Nauda bus keleriopa: sustiprinsit imunine sistema, aprupinsit zarnyna gerosiomis bakterijomis ir sutvarkysit si reikaliuka smile.gif
Atsakyti
Aš irgi vakare prieš pat miegą geriu ir irgi negera... Nu bet ką daryt daugiau irgi nežinau... Pradžioj Duphalac bandžiau, bet jis ta pradine (didesne) doze suveikia, o jau palaikomoji (mazesne) nebeveikia... Kai buvau pas proktologe del hemarojaus (man ir tas geris kartu, nes susija), tai tą Mucofalk'ą pasiūlė, bet man neveikia... Šiaip dar sakė kai baigsiu maitint nuvaryt į Santariškes ir pasidaryt irigoskopiją ir defekografją, tai tada matyt bus kas kaip ir kodėl. Dar prigazdino, kad jei jau dabar taip (na tokiam amžiuj), tai kai bus klimaksas išvis bus ragai... O kolkas tai man ir radirex arba klizma, kitaip tai ir savaitę ir daugiau neišeitų nieko...
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2009 11 25, 18:58)
Gal pabandykit pagert probiotikus, mano ne vienai draugei, pazystamai puikiai sutvarke vidurius, o turejo tikrai dideliu problemu su viduriu uzkietejimu.
Nauda bus keleriopa: sustiprinsit imunine sistema, aprupinsit zarnyna gerosiomis bakterijomis ir sutvarkysit si reikaliuka smile.gif

ech, būtų gerai jei viskas būtų taip paprasta...
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2009 11 25, 19:58)

o cia tos gerosios bakterijos??
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 11 25, 19:02)

ech, būtų gerai jei viskas būtų taip paprasta...

tikrai unsure.gif man tie probiotikai kaip vandenelis, jokio poveikio, o kaina nemaza doh.gif
Atsakyti
VZ
[as dar bandysiu homeopatija, jeigu kazkas yra, kitos iseities nematau, paskutine viltis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliausele: 25 lapkričio 2009 - 19:19