Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

QUOTE(juhate @ 2009 08 09, 19:54)
tai unikali antilipidine arbata, kuria vartoja visa mano seima smile.gif ji isvalo is organizmo visa "slamsta", sureguliuoja medziagu apykaita (dabar aciu dievui nebereikia vaiksciot su issiputusiu pilvu, net per menesines pilvas neissipucia), praplecia net ir smulkiausius kapiliarus ir t.t., galeciau cia rasyti ir rasyti, bet kad po to gausis kaip reklama, kurios cia negalima skelbti biggrin.gif jei nori, kad papasakociau placiau, tai parasyk man savo pasta wink.gif

juhate,o kur galima isigyt sios arbatos?
Atsakyti
QUOTE(juhate @ 2009 08 09, 09:57)
as vartoju Tianshi arbata, iki to laiko tai budavo, na zinot toks jausmas, kai atrodo, kad labai nori, bet va nueini i WC ir nieko... schmoll.gif o va dabar po rimtesnio valgio arba tvarkingai ryte tik atsikelus einu, tai i diena po 3 kartus tai tikrai, ir kaip vienas mano pazistamas pasake:" dabar nebereikia issisiepus anr tualeto sedet biggrin.gif ". O visos tos vaistiniu tabletes, tai kas is ju, tam kartui "atkemsa" zarnyna, o po metu kitu inkstus ir kepenis uzkis.. schmoll.gif

Aš irgi senokai ją geriu. Kol kažkada dar sportavau problemų neturėjau su viduriais, bet po to tik kas antrą dieną išeidavo ir labai pilvą pūsdavo doh.gif Dabar kiekvieną rytą man primena, kad reikia WC apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
na,pasidalinsiu ir savo patirtimi, manau,kad man taip pat padejo susitvarkyti su viduriu uzkietejimu antilipidine arbata ir dviguba celiulioze. Nepasakyciau ,kad juos ilgai vartojau, poveikis pasijaute baigus gerti celiulioze. Jau kuri laika kasdien, kartais kelis kartus pas nykstukus vaikstau biggrin.gif
Atsakyti
Sake labai geras budas, is vakaro i puodeli imest kelias slyvas dziovintas, ir uzpilt virintu vandneiu ir ant tuscio skrandzio iskerti.
Atsakyti
Sveikutės,

Užtikrintas būdas, kaip sutvarkyti žarnyno veiklą:
Nusipirkit linų sėklų iš vaistinės, jas sumalkit kavamale( tik ne iš karto visą kiekį, nes laikant sumaltas dingsta naudingos medžiagos). Rytais nevalgiusios išgerkite 1 valg. šaukštą maltų linų sėklų(skonis tikrai nėra bjaurus), užgerdamos 2 stiklinėm vandens. Per dieną stenkitės išgerti daugiau vandenuko, tai naudinga ne tik žarnynui.. mirksiukas.gif Vartokite keletą mėnesių, galite ir pusę metų, nes aptingusiam ir vangiam žarnynui reikia laiko, kad priprastų dirbti. Receptukas tikrai veikia... 4u.gif

Sveikatytės jums.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 29 rugpjūčio 2009 - 15:49
daug visko esu išbandžiusi, pradžioj ir arbatėlės visokios padėdavo, kai jos nepadėjo ėmiausi žolinių preparatų, juos kaitaliojau, kad nepriprasčiau prie to paties, o dabar nei tie nepadeda, geriu FORLAX, ar kas bandėt jį, dar tik 1kart gėriau jį, bijau priprast prie jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linamaja @ 2009 08 29, 17:02)
Sake labai geras budas, is vakaro i puodeli imest kelias slyvas dziovintas, ir uzpilt virintu vandneiu ir ant tuscio skrandzio iskerti.

Taip, tikrai labai geras thumbup.gif Ryte as tas slyvas su saukstuku dar paminkau, kad vandenukas butu saldus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 08 29, 16:45)
Sveikutės,

Užtikrintas būdas, kaip sutvarkyti žarnyno veiklą:
Nusipirkit linų sėklų iš vaistinės, jas sumalkit kavamale( tik ne iš karto visą kiekį, nes laikant sumaltas dingsta naudingos medžiagos). Rytais nevalgiusios išgerkite 1 valg. šaukštą maltų linų sėklų(skonis tikrai nėra bjaurus), užgerdamos 2 stiklinėm vandens. Per dieną stenkitės išgerti daugiau vandenuko, tai naudinga ne tik žarnynui..  mirksiukas.gif  Vartokite keletą mėnesių, galite ir pusę metų, nes aptingusiam ir vangiam žarnynui reikia laiko, kad priprastų dirbti. Receptukas tikrai veikia...  4u.gif

Sveikatytės jums..  4u.gif

Sitas receptas ir man padeda smile.gif
As perku jau sumaltus linus, tai yra semenis. Tik as truputi kitaip darau, viena sauksteli ismaisau siltame virintame vandenyje ir vakare isgeriu prie einant miegoti. Ir ryte jau man suveikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 08 30, 09:24)
Sitas receptas ir man padeda smile.gif
As perku jau sumaltus linus, tai yra semenis. Tik as truputi kitaip darau, viena sauksteli ismaisau siltame virintame vandenyje ir vakare isgeriu prie einant miegoti. Ir ryte jau man suveikia smile.gif

O aš iš vakaro užpilu vandeniu karštu šaukštą sėmėnų ir 1 slyvą, o ryte tik atsikėlus išgeriu - irgi kartais suveikia bigsmile.gif
Atsakyti
Sutrikusiam metabolizmui sureguliuoti ypač veiksmingai padeda acai uogų produktai (sultys, uogienės) ar papildai iš jų. Acai uogos auga ant palmių Amazonės Atogrąžų miške, uoga primena milžinišką, violetinę mėlynę. Uogoje natūraliai yra daug antioksidantų, vitaminų B1, B2 ir B3, vitamino E, vitamino C, fosforo, kalcio, kalio, skaidulų, baltymų, taip pat gerų riebiųjų rūgščių. Acai uogos padidina organizmo metabolizmo greitį (ir padeda atsikratyti papildomų kilogramų deginant riebalus) dėka didelio kiekio riebiųjų rūgščių Omega-3 ir Omega-6, kurios nėra gaminamas organizme.
Atsakyti
sveikos..kamuodavo si problema nuo senu laiku, bet tada daug bulkos valgydavau...
paskui pora metu nebuvo problemu-pakito mityba

dabar kokius metus geriu jogurto tabletes, kas ir turejo teigiama poveiki..

nugi ir daba koki meneisuka kamuojuosi vel,,,ir taip kad ir su isanges iplysimu,,,ko niekad neturejau:(
va, masciau kuom gi cia ta mano mityba pasikeite---nu gi tik vitamin A+ nakvisu alieju emiau naudoti........jau kilo itarimas gal jie kietina vidurius...nors vaistinej sake, kad neturetu,,bet juk kiekviennam individualiai:((

taigis ryte valgau ismirkytas slyvas su vandenuku--slyvu kiekis jau pasieke 8 vnt, bet pilvui, vienodai...obuolius, slyvas sviezias irgi ryju......kivi kelis vakarus vakare valgiau...
bulku , riebalu vengiu----vienodai.........sad.gif
vaistinej pasiskundziau, pasiule is naturaliu- Figura 2,,,,su salteksniu,,
aprasymo ner,,,nete radau, kad pasizymi laisvinanciu poveikiu, silpnesnis uz sena, stipriau uz rabarbara, gert galima salteksnio preparat tik kokias 2 sav,,,varo kali is organizmo....

nu ka, sioks toks poveikis buvo po keliu kartu arbatos......

bet kaip suprantu, tai neiseitis..nes tik 2 sav gerti galima.....

dekui kazkam uz sio www nuoroda
http://www.uzkietejo.lt/index.php?id=1

tikrai zinias papildziau....

ziuriu ir semenis linu, ir selenas kiti mini,,,,reiks selenu pirkt ir i jogurta bert,,,,
ir alieju ryte isbandyti.........

nu dabar einu skaityt kaip ka daryt del to isanges iplysimo,,,nes baisu jau ir ta wc eiti----vat dar priedo ir psichologine problema atsirado:)) - kai su skausmais ir kraujais viskas sad.gif(

Atsakyti
Atradau tokia naujiena- kas ryta isgeriu raugintu pasuku, uzmaciau parduotuveje 2 rusiu, kurios man labai patinka: su avietemis ir linu semenimis arba su spanguolemis ir kvieciu gemalais.

Nepraeina nei valanda, nueinu laisvai i tualeta. Toks jausmas, kad issivalymo ryta darau. Lengvumas ir gera nuotaika.

Pabandykit!

Atsakyti