Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Šį tą pataisiau. doh.gif ..dabar turėtų rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2009 12 04, 16:25)
Šį tą pataisiau. doh.gif ..dabar turėtų rodyti  smile.gif

nu man ismeta gmail langa,
gal cia tik man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 04, 16:54)
gal cia tik man  lotuliukas.gif

na tada nežinau ką man daryti verysad.gif Atsiprašau...Man tai rodo. unsure.gif ..Reikės paiskaitinėti forume kaip tai padaryti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 04, 15:54)
gal cia tik man  lotuliukas.gif

ne tik Tau, bet ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai pateda sedru-5 vaistai nuo virskinimo problemu. Anksciau tustindavaus gal 2 kartus savaiteje, o tie miltukai labai kazkaip viska sunormalizavo. Beja kuri laika bandziau siu vaistu vakarietiska analoga padma digestin bet poveikis pasirode ne toks efektyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DitaVonTeese: 08 gruodžio 2009 - 11:52
QUOTE(DitaVonTeese @ 2009 12 08, 12:50)
Man labai pateda sedru-5 vaistai nuo virskinimo problemu. Anksciau tustindavaus gal 2 kartus savaiteje, o tie miltukai labai kazkaip viska sunormalizavo. Beja kuri laika bandziau siu vaistu vakarietiska analoga padma digestin bet poveikis pasirode ne toks efektyvus.

o cia taip ir vadinasi Sedru 5 ?
Atsakyti
QUOTE(DitaVonTeese @ 2009 12 08, 11:50)

o veikia tik kol geri? kai nustoji gert vel tas pats ar geriau?
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2009 12 08, 12:46)
o veikia tik kol geri? kai nustoji gert vel tas pats ar geriau?

Taip ir vadinasi sedru-5 bet cia tibetietiski vaistukai, ju analogas vaistinese padma digestin (bet pastarieji man ne taip gerai veikia). Zmogelis kuris man juos paskyre sake pagert pora menesiuku. Bet jis ten ziurejo pagal pulsa, slapima ir t.t. Tad nezinau ar visais atvejais tinka.
Atsakyti
QUOTE(DitaVonTeese @ 2009 12 08, 18:14)
Taip ir vadinasi sedru-5 bet cia tibetietiski vaistukai, ju analogas vaistinese padma digestin (bet pastarieji man ne taip gerai veikia). Zmogelis kuris man juos paskyre sake pagert pora menesiuku. Bet jis ten ziurejo pagal pulsa, slapima ir t.t. Tad nezinau ar visais atvejais tinka.

o pinigine israiska?
Atsakyti
QUOTE(Kaliausele @ 2009 12 08, 18:14)
o pinigine israiska?

kursas 21 dienai kainavo 63 lt.
Atsakyti
pasirodė naujas jogurtas su slyvom - ot gerai padeda smile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos o gali viduriai uzkieteti po operacijos? Pries savaite turejau operacija su bendra nejautra, po to karto kokias 5 dienas-nieko. Ir tik snd kazkas pradejo vykti, tik lb skausmingai 4u.gif
Atsakyti