QUOTE(Gintatute @ 2010 01 02, 00:03)
Sveikos,o man jau ne aliejus nepadeda
Kaip paskaitau,tai pas mane truputi normaliau,nei pas kitas merginas,bet vistiek nervina,dabar kelias dienas nebuvau wc,tai taip skaudziai raizo pilva,ir maniau gal kas gimdoj negerai,bet jauciu nuo to kad normaliai nepash... Dabar isgeriau kefyro,biski vandens ipyliau ir aliejai,tikiuosi bus ryt normaliai
Dar vienas pastebejimas,gal viskas ir susitvarkytu jei as kiekviena diena vartociau produktus kurie padeda,biski apsileidus 

Labai padeda linų sėmenys. Šaukštą maltų sėmenų užpilk labai karštu vandeniu, palaikyk apie 1 h.ir išgerk vakare. Gali iš vakaro pasidaryti ir išgerti dar ir ryte.
kiekviena diena valgant sriubas, nebuna tokiu bedu. jeigu tik nevalgau, prasideda...

O as pastebejau, kad tikrai padeda alijosiaus sultys ;}
Idomi informacija gal kam bus naudinga http://www.mpe.lt/lt...Gesavit/Gesavit
Labai gerai padeda normalizuoti tuštinimąsi kasdien valgomi obuoliai
patikrintas reikalas

Man padeda sėlenos - jose daug skaiduliniu medziagu, nemazas maiselis kainuoja tik 50ct

Man irgi selenos labai gerai veikia.

QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 17:59)
Greičiausią problemos sprendimą pateikia pavartoti linų sėmenys

Kartais jau po 5-10 min

dar gerai ir sėmenų aliejus.
Turintiems virškinimo trakto problemų linų sėmenų aliejų patariama vartoti ryte ir vakare (po 1 valgomąjį šaukštą). Tai sušvelnina opų sukeltus skausmus, neleidžia pastarosioms plėstis, ramina virškinimo traktą, gerina virškinimą bei minkština vidurius.
Esant vidurių užkietėjimui ryte rekomenduojama išgerti šaukštą aliejaus (sumaišius jį su kefyru). Šis mišinys lengvina tuštinimąsi esant nuolatiniam vidurių užkietėjimui, valo žarnyną.
Maistinės kviečių sėlenos. Dar gerai Lepicolis

Rytais tik atsikelus,pakramtyti metines gumos
po 10-15 min rezultatas garantuotas.Bent jau man suveikia beveik kasryt