Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Sveikos
pabandykite, gal kam padės pipirmėtės arbata. 1valg. šaukštas pip. žolės užpilti 1 stikline verdančiu vandeniu ir palaikyti 1 val. nukošti ir išgerti nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 01 02, 00:03)
Sveikos,o man jau ne aliejus nepadeda  verysad.gif  Kaip paskaitau,tai pas mane truputi normaliau,nei pas kitas merginas,bet vistiek nervina,dabar kelias dienas nebuvau wc,tai taip skaudziai raizo pilva,ir maniau gal kas gimdoj negerai,bet jauciu nuo to kad normaliai nepash... Dabar isgeriau kefyro,biski vandens ipyliau ir aliejai,tikiuosi bus ryt normaliai  biggrin.gif  Dar vienas pastebejimas,gal viskas ir susitvarkytu jei as kiekviena diena vartociau produktus kurie padeda,biski apsileidus  blush2.gif

Labai padeda linų sėmenys. Šaukštą maltų sėmenų užpilk labai karštu vandeniu, palaikyk apie 1 h.ir išgerk vakare. Gali iš vakaro pasidaryti ir išgerti dar ir ryte.
Atsakyti
kiekviena diena valgant sriubas, nebuna tokiu bedu. jeigu tik nevalgau, prasideda... unsure.gif
Atsakyti
O as pastebejau, kad tikrai padeda alijosiaus sultys ;}
Atsakyti
Idomi informacija gal kam bus naudinga http://www.mpe.lt/lt...Gesavit/Gesavit
Atsakyti
Labai gerai padeda normalizuoti tuštinimąsi kasdien valgomi obuoliai thumbup.gif patikrintas reikalas thumbup.gif
Atsakyti

Man padeda sėlenos - jose daug skaiduliniu medziagu, nemazas maiselis kainuoja tik 50ct smile.gif As pati valgau sausas, nors patogiau vartoti su vandeniu, jogurtu ar pan. Skonis man patinka, niekada neragavusiems gali buti keistas smile.gif Keliu zmoniu komentaras del isvaizdos buvo, kad atrodo kaip pjuvenos biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi selenos labai gerai veikia. ax.gif
Atsakyti
Mano metodai išbandyti:
Sėlenos su daug vandens
Kepinti linų sėmenys (arba užpilti karštu vandeniu - glitus gėrimas biggrin.gif )
Kmynų užpilas,
Pieno grybo kefyriuks (NATURALUS, o ne pirktas)
Arba ryte kava.

Greičiausią problemos sprendimą pateikia pavartoti linų sėmenys smile.gif
Kartais jau po 5-10 min hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dwiola: 21 vasario 2010 - 16:01
QUOTE(Dwiola @ 2010 02 21, 17:59)

Greičiausią problemos sprendimą pateikia pavartoti linų sėmenys smile.gif
Kartais jau po 5-10 min hihihi.gif

dar gerai ir sėmenų aliejus.

Turintiems virškinimo trakto problemų linų sėmenų aliejų patariama vartoti ryte ir vakare (po 1 valgomąjį šaukštą). Tai sušvelnina opų sukeltus skausmus, neleidžia pastarosioms plėstis, ramina virškinimo traktą, gerina virškinimą bei minkština vidurius.

Esant vidurių užkietėjimui ryte rekomenduojama išgerti šaukštą aliejaus (sumaišius jį su kefyru). Šis mišinys lengvina tuštinimąsi esant nuolatiniam vidurių užkietėjimui, valo žarnyną.

Atsakyti
Maistinės kviečių sėlenos. Dar gerai Lepicolis mirksiukas.gif
Atsakyti
Rytais tik atsikelus,pakramtyti metines gumos smile.gif po 10-15 min rezultatas garantuotas.Bent jau man suveikia beveik kasryt biggrin.gif
Atsakyti