Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

Labai viduriai susitvarke pradejus vartoti maisto papilda "Tre en en" tai GNLD tinklines prekybos produktas, kurio paskirtis yra aprupinti organizma medziagom kuriu su maistu negaunam ir kurios padaro lasteles membrana pralaidzia: maisto medziagos patenka i lastele, "otchodai" pasisalina. Pradejau naudoti noredama pravalyti organizma bet pastebejau butent si jo poveiki. Buna pamirstu isgerti, tai po dienos kitos jau pasijaucia nuejus i tulika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 07 sausio 2011 - 14:52
QUOTE(Fluctus @ 2010 02 21, 16:59)
Pieno grybo kefyriuks (NATURALUS, o ne pirktas)

QUOTE(padaužiukė @ 2010 02 26, 20:06)
Esant vidurių užkietėjimui ryte rekomenduojama išgerti šaukštą aliejaus (sumaišius jį su kefyru). Šis mišinys lengvina tuštinimąsi esant nuolatiniam vidurių užkietėjimui, valo žarnyną.

Sveikos,

Man labai padėjo gerti pieno grybo kefyrą su šaukštu aliejaus. Tik man klausimas, ar sveika gerti tokį gėrimą kasdien (tarkim, po pusę stiklinės)? Ar nebus jokių šalutinių poveikių?
Skaičiau, kad reik daryti pertraukas kas 2-3 savaites.
Ar taip galima sureguliuoti žarnyno veiklą ar čia tik momentinis efektas? Nes pastebėjau, kad kai neišgeriu - kitą dieną nesituštinu unsure.gif

Atsakyti
Na bet kaip galima tą kefyrą su aliejum išgert? Aš vieną kartą pabandžiau - na niekaip negaliu, taip šlykštu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2011 01 15, 15:45)
Na bet kaip galima tą kefyrą su aliejum išgert? Aš vieną kartą pabandžiau - na niekaip negaliu, taip šlykštu...  blush2.gif

Na, malonumo mažoka biggrin.gif Aš tai nemaišau. Suvalgau šaukšta aliejaus, o paskui iš kart kefyrą išgeriu - nieko baisaus mirksiukas.gif Nors gal čia labai individualiai.
Atsakyti
Sveiki. Man nuo vaikystes viduri užketėjimas. Bandžiau visokių vaistu gerti, tam momentui pageredavo. Pradejau valgyti daug visokiu salotų žalių su alivogiu alejum . Kopustai, burokeliai, galima pridėti džiovintų slyvų. Bet kiek viena diena valgau tas salotos ir nemažai. Ir dar vartoju produktus kur yra selenų. Man padeda, dabar neturiu problemų. smile.gif
Atsakyti
Pamėginkit kivius,aviziniai dripsniai tai pat neblogai "šluoja" smile.gif
Atsakyti
Man neseniai irgi prasidėjo problemos su vidurių užkietėjimu. Neapsiėjau be klizmos pora kartų (užplikytos ramunėlės). Gėriau RADIREX, augalinės kilmės, galima iki 3 tablečių iš kart išgert, bet tik prieš einant miegot.. bet ir tos nepadėjo. doh.gif
Pasiskaičiau, kad reikia išgerti stiklinę vandens ant tuščio skrandžio iš ryto, gali būti ir su citrinų sultim (1citrinos sultys į stiklinę vandens). Puikiai tinka norinčioms sulieknėti. Kiviai, kefyras, džiovintos slyvos veikia. Bet aš kaitalioju: vieną vakarą kefyras, kitą slyvos, plius daug vandens, ir jei randu petražolę salotuose jokiu būdu nebeišmetu, o sukramtau. Tfu tfu tfu, atrodo paskutiniu metu viskas pasitvarkė. rolleyes.gif
Atsakyti
Labai padeda džiovintos slyvos virtos, ir pats tas vandenukas ir pačios slyvytės 4u.gif Ir dar gerai labai kasdien šaukštuką alyvuogių aliejaus ryte astikėlus išgerti ax.gif
Atsakyti
sveikos, su šia problema kovojau pusantru metu, padejo tik Lepicol papildas, sunaudojau jo vieną pakuotę ir viskas normalizavosi. Ir dabar kas antrą dieną pora kapsulyčių profilaktiškai išgeriu.. O ko tik nebandžiau - ir slyvas rytais ir kefyrą vakarais, padėdavo trumpam. Įtariu po mano visokių dietinimųsi buvo aptingęs žarnynas. Siūlau ir jums pabandyt ir tikrai čia nereklama :]
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2010 04 10, 21:08)
Sako, kad kava padeda, bet kadangi as tos tikros nelabai megstu, tai atradau jacobs 2in 1 - ryte darbe isgeriu viena puoduka ir po 10 min i tualeta  thumbup.gif

Aha, man Nescafe Strong puikiai suveikia, bet nuo jos rugstis pradeda kilt.
Man chirurgas-proktologas rekomendavo Forlaks miltelius, tirpinamus vandeny. Jie neleidzia vandeniui pasisalinti is ismatu, todel lengvai issitustinama, neuzkieteja. Sake - naturalus, prie jo nepriprantama. Senos arbatu grieztai nerekomendavo. Ryte po pakeli isgerkit, savaites eigoje bus efektas. Paskui galima profilaktiskai karta savaitej.
Atsakyti
Atradau sau tinkama buda suaktyvinti zarnyna labai atsitiktinai.

Pries tai valgydavau burokus kilogramais - nepadedavo.
Gerdavau vandeni kibirais - nepadedavo.
Obuoliai nepadedavo.
Nuo slyvu atsiprasant net nepirsteledavau.
Selenos, semenys, kefyrai niekas nedave jokio rezultato.
Aviziniu dribsniu koses nepadedavo.

Vienu momentu rytais pradejau valgyt sausus pusrycius - aviziniu dribsniu pagrindu. Net nustebau, nes pradejau vaiksciot "ant didelio" darbe. Pries tai svetimi tualetai man buvo toks beviltiskas reikalas, kad buciau susilazinus is milijono kad ne namie niekada nieko neiseis. Pradejau galvot kas cia atsitiko su mano mityba ir doh.gif Viskas susinormalizavo, bet ir dabar kartais stengiuos nepamirst sausu aviziniu dribsniu, galima ir be jokiu ten razinu- grynus dribsnius. Aisku, reikia daug skysciu gert juos valgant.

Ir dar vienas patarimas "neshikems" - pasedekit kiekviena diena ant klozeto tuo pat metu bent po 10 minuciu, net jei nesinori. Reikia refleksa ugdyt. Nes jis dazniausiai buna atrofavesis. Laika pasirinkit pati ramiausia dienoje, kada niekas neskubina ir stresas maziausias. Koki zurnaliuka pasiskaitykit tuo metu kad laikas greiciau prabegtu. As tai laptopa nesdavausi i tualeta savo laiku. Tai toks refleksas po kurio laiko issivyste, kad nespedavau atsidaryt laptopo ant klozeto kai....
thumbup.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 04, 23:45)
Aha, man Nescafe Strong puikiai suveikia, bet nuo jos rugstis pradeda kilt.
Man chirurgas-proktologas rekomendavo Forlaks miltelius, tirpinamus vandeny. Jie neleidzia vandeniui pasisalinti is ismatu, todel lengvai issitustinama, neuzkieteja. Sake - naturalus, prie jo nepriprantama. Senos arbatu grieztai nerekomendavo. Ryte po pakeli isgerkit, savaites eigoje bus efektas. Paskui galima profilaktiskai karta savaitej.

Na nežinau, aš Forlax geriu antrą savaitę, jokio poveikio...
Atsakyti