Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas

QUOTE(Tisan @ 2010 03 07, 21:33)
Rytais tik atsikelus,pakramtyti metines gumos  smile.gif  po 10-15 min rezultatas garantuotas.Bent jau man suveikia beveik kasryt  biggrin.gif

Nu jo... Zmones senoveje ir didesniais kiekiais gyvsidabri gere, nei jusu gumoj buvo. mirksiukas.gif Ir taip viduriu uzkietejimus sprende. doh.gif
Atsakyti
Nu man tik padeda vynuoges,bet nuo ju man labai dirgina skrandi ,toks jausmas,kad pjausto kas su peiliu schmoll.gif ir labai pucia,zodziu kenciu didelius skausmus,tai tik taip nors issitustinu dvi dienas is eiles ax.gif ,o jeigu nevalgau vynuogiu i savaite viena karta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(accessories @ 2010 01 05, 07:13)
kasdien valgykite ivairias koses, avizu labai tinka, darzoves- siuo atveju pomidorai, lietuviskas kopustas, gerai valo zarnyna thumbup.gif  o kazkodel pamirstas, slyvos, linu semenys. Zodziu, kuo daugiau skaidulu ivesti i savo raciona

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Kadaise kentėjau nuo tokių pačių bėdų,bet pakeičiau mitybą, įvedžiau į racioną košes,labai daug daržovių,vaisių ir nemažai vandens per dieną ir ką jūs manot,o gi kiekvieną dieną kaip laikrodis ryte einu rimto reikalo blush2.gif kartais net du kartus blush2.gif
Atsakyti
Sako, kad kava padeda, bet kadangi as tos tikros nelabai megstu, tai atradau jacobs 2in 1 - ryte darbe isgeriu viena puoduka ir po 10 min i tualeta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, skaitinejaus cia visko daug, bet arba praziopsojau arba neradau, po kiek laiko suveikia senos lapo arbata...siandien nusipirkau ir nezinau ka daryti, vienur raso po 6, 8 val, kitur po 10, 12 val...bijau dabar gerti, nez nezinau kada suveiks, o vakare turiu i kursus varyti... dekui labai uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2010 07 12, 11:38)
sveikos, skaitinejaus cia visko daug, bet arba praziopsojau arba neradau, po kiek laiko suveikia senos lapo arbata...siandien nusipirkau ir nezinau ka daryti, vienur raso po 6, 8 val, kitur po 10, 12 val...bijau dabar gerti, nez nezinau kada suveiks, o vakare turiu i kursus varyti... dekui labai uz atsakyma smile.gif

Geriau gerti vakare, nes veikia ji labai individualiai, jei niekad nebandei geriau nerizikuoti gert diena ar ryte, nes nezinai nei koks kiekis tau jos reikalingas. Siaip senos lapu geriau daug nevartoti, labai uztersia zarnu gleivine, ir ateityje pasekmes buna nuo senos labai blogos, geriau rinktis kazka zymiai svelnesnio, sena daug kam netinka labai razo zarnyna buna skausmai.
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2010 07 12, 13:35)
Geriau gerti vakare, nes veikia ji labai individualiai, jei niekad nebandei geriau nerizikuoti gert diena ar ryte, nes nezinai nei koks kiekis tau jos reikalingas. Siaip senos lapu geriau daug nevartoti, labai uztersia zarnu gleivine, ir ateityje pasekmes buna nuo senos labai blogos, geriau rinktis kazka zymiai svelnesnio, sena daug kam netinka labai razo zarnyna buna skausmai.

na pu erh arbata kiek teko gert tai jokio poveikio, todel taip ir galvoju senos pabandyt....nes net nezinau is ko daugiau labai jau taip ir rinktis...
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2010 07 12, 13:53)
na pu erh arbata kiek teko gert tai jokio poveikio, todel taip ir galvoju senos pabandyt....nes net nezinau is ko daugiau labai jau taip ir rinktis...

Jau kazkada rasiau yra tokie maisto papildai Cascara Sagrada arba NatureLax is Nature's Sunshine, jie 100% naturalus, visiskai be chemijos tik is labai aukstos kokybes vaistazoliu. Kas bando visiems padeda 1kapsule nakciai ir jokiu problemu su tustinimusi.
Atsakyti
Gal žinote, kur įsigyti sedru-5? Parašykite a. ž.
Atsakyti
QUOTE(Daina.J. @ 2010 07 12, 13:35)

Visiskai pritariu, viena karta teko gert senos lapu arbata uzkietejus viduriams, vakare isgeriau tai naktis visa be miego liko, nes laksciau i tualeta nezinia kiek kartu, raize pilva, skaudejo, sakiau isprotesiu. Geriau kokio kefyro isgerti, aviziniu kosiu, sriubos dazniau valgyti...
Atsakyti
Man padeda pankolių arbata HIPP vaikiška ax.gif ryte išgeriu ir prieš pietus, o tada pavakary jau tikrai bus rezultatas biggrin.gif o šiaip dar pastebėjau, kad nuo gazuotų gėrimų mane varo į tualetą.. bet vistiek aš vengiu juos gerti ax.gif
Atsakyti
Man gerai veikia lepikol +5 4u.gif
Atsakyti