Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

QUOTE(Nainai @ 2006 09 14, 11:15)
Uzsimaniau pas Jadvyga i sodyba, turetu but labai smagu pas ja, o jei dar ir jos diedas toks prikolnas, tai  yahoo.gif

tikrai taip, greiciau Jadvyga ta verslapradek, kad mes galetumem pas tavi atvaziuot ir pasicydyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 14, 12:13)

liet asaru nieks neliepai bet pastoviai cydytis is kitu yr negrazu mirksiukas.gif

Mažu i negražu ale užtat labai sveika. Abejoms pusėms. Viena - liežuvį pasigalanda, a kitos smegenų veikla mažuma suaktyvėja.

A tu grūdykis, grūdykis, vaikel, ba gyvenimi da ne to išgirsi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 14 rugsėjo 2006 - 11:17
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 14, 12:14)
Niekada ir nesakiau, kad nesituoksim.  mirksiukas.gif Tiesiog esu prieš tą nuomonę, kad gaila moterų kurios netekėjusios gyvena su vyru  bigsmile.gif

po to kai parašai ,kad niekam asmeniškai netaikai,visada atsiranda tos,kurioms tai ypač aktualu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 14, 12:32)
po to kai parašai ,kad niekam asmeniškai netaikai,visada atsiranda tos,kurioms tai ypač aktualu biggrin.gif .

Kaip ten sako: 100 kartų pakartok ir pats patikėsi... Aš jau vakar už to gailesčio užsikabinau. Šiandien antrą kart išgirdau. Ir koks skirtumas asmeniškai ar globaliai g.gif Man pavyzdžiui negaila tokių moterų. Jos elgiasi savo nuožiūra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 14 rugsėjo 2006 - 11:38
QUOTE(alfija @ 2006 09 14, 12:32)

tai tu parašai savo nuomonę, į nieką nenutaikytą, ir ji parašė, o kas čia blogai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitė: 14 rugsėjo 2006 - 11:38
QUOTE(aitė @ 2006 09 14, 12:36)
tai tu parašai savo nuomonę, į nieką nenutaikytą, ir ji parašė, o kas čia blogai  unsure.gif

Blogai tai, kad parašė sugyventinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 14, 12:37)
Blogai tai, kad parašė sugyventinė  mirksiukas.gif

Kaip pasakysi,nesiginčysiu tongue.gif
Atsakyti
Nu tai daba jūs man durnai bobai pasakykit, ba pasiginčijam, alasą sukėlam i visvien ašei likau niekų nesupratus - a tai būtinai raikia apsiženyt a ne?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 14, 13:31)
Nu tai daba jūs man durnai bobai pasakykit, ba pasiginčijam, alasą sukėlam i visvien ašei likau niekų nesupratus - a tai būtinai raikia apsiženyt a ne?

Tai gal visgi kaip kas nori, taip tegu ir daro biggrin.gif
Žmonės skirtingi, skirtingi jų poreikiai, nuomonės, gyvenimo būdas.

Tikiu, kad yra moterų, kurios laimingos susimetusios, taip pat tikiu, kad kai kurios tik apsimeta laimingomis, nes jų sugyventiniai nenori jų vesti. Betgi tik jos pačios žino, kaip yra iš tikrųjų. Niekas kitas negali to nuspręsti.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 09 14, 12:50)
Tai gal visgi kaip kas nori, taip tegu ir daro  biggrin.gif

Tikiu, kad yra moterų, kurios laimingos susimetusios, taip pat tikiu, kad kai kurios tik apsimeta laimingomis, nes jų sugyventiniai nenori jų vesti. Betgi tik jos pačios žino, kaip yra iš tikrųjų. Niekas kitas negali to nuspręsti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 09 14, 13:50)
Tai gal visgi kaip kas nori, taip tegu ir daro  biggrin.gif

Na va- kita kalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 14 rugsėjo 2006 - 13:03
QUOTE(Apuokas @ 2006 09 14, 14:01)
Na va- kita kalba  4u.gif

O aš kitaip niekad ir nesakiau smile.gif
Atsakyti