QUOTE(lotute @ 2006 09 14, 11:12)
a vat imk pati ir atsakyk daba, juk zenota buva, tai ka stempeli ant kaktos puse metu uzsidejusi buva kad visi suzinotu, ar eje visiems ir skelbes kad apsizenije, mat tokia mandra cia paciulbet, bet toliau sava nosies nemata.Izeidinet ir kitus kvailes isvadyt tik sugebi, tep kad ziurek savu rekalu, ispradziu pati atsakyk i savo uztuotus klausimus, o tik po to is kitu reikalauk atsakymu i klausimus
Tai kad matai, aš ženijaus tyliai. Buvau labai jauna i da labiau durna. Tai api many ilgai visi galvoja, kad aš i visai neženota. I gyvenam tep: diedas aba lakstė savais keliais a aš i sėjau i akėjau pati sau viena, aba lakstė apie many su butelia i kirviu, a tadu aš apie anąjį irgi šokinėjau su petelnia i matiku. Gaila, kad tadu tų kovų ringi da nebuva, ba mumis tai tikrai būtumėm ty čampijonais patapį. Tai aš i rankų sava išlavinau, nuog dieda su petelnį besigindama. Tai va, ženijamės tyliai ale skyrėmės užtai labai garsiai. Taburietkių nepasidalijam, tai diedas ans kirviu sukapoja, o aš anam guzų su matikų užtat in pakaušį instačiau. Ale i nesigailiu. Tai kai išsiskyrėm tai visi grait sužinoja, ba mūsų ūkėj, kap diedų išpravadijau labai tyku patapa.
A dėl įžeidinėjimų...vaikel, da labai jauna esi...kada nors suprasi, kad svarbu ne kalbos gražumas yr, a tesingumas...Kap taisyklė, gyvenimi tie, kas labai gražiai čiulba, bėdai atsisukus, pirmi nuog tavy in kojas deda, a tie kur tau akysna teisybį drebia, pirmi pagalbas rankų ištiesia. Jau sakiau, kad saldžių i gražių žodžių šitam forumi i kitose temose pasiskaityt mažna. Peliauckų Jadzė nigdy sava žodžių ing vatų nevynioja, kad kažko ty neužgaut. Jai jau žmogus nuog žodžia apsižliumbia, tai kas bus kap jį tikrai rimtas i didelės bėdas ištiks? Nemažna būti tokiems skystiems, kad jai kažkas kažka ne tep, kap mums nori, susaka, tai jau raikia verkt i alpt - "ak, many įžaidė". Jai jau jumis gali sužaist tokis virtualus persanažas kap Peliauckų Jadzė, tai tadu jau suvisai blogai - raik ait i uspakajoncų užsipirkt, ba nervai visai išsiklibinį.