Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl bobas pešas dėl gyvenima be šliuba

Na merginos isiterpsiu ir as. Ziuriu cia jau nebe diskusija o izeidinejimas pomidorai2.gif As pvz. istekejusi ir tfu tfu kol kas laimingai, tai seip kaip ir uz santuoka tureciau buti, taciau turiu draugiu kurios yra issituokusios, ir jau antra karta nei uz ka nesizenytu, tai matyt jos ir bijo to stampelio, kad antra karta, nereiktu issituokti. O del jaunu merginu gyvenanciu susimetusiomis, tai galiu pasakyti savo jaunesnes seses nuomone, sako tai gi, atsitukusus kazkokiam nesusiprtatimui, ar nebelikus jausmams yra zymiai lengviau isisiskirti, susirinkai manatkes i vsio. Taip kad merginos nesipykit, kaip kam geriau, taip tas ir gyvena oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 09 14, 11:24)
atsitukusus kazkokiam nesusiprtatimui, ar nebelikus jausmams yra zymiai lengviau isisiskirti, susirinkai manatkes i vsio.

Va todėl aš ir esu už santuoką - kad kažkoks kvailas nesusipratimas neleistų pasikarščiavus taip greit išsiskirti. Būdamas susituokęs, dar pagalvosi.
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2006 09 14, 11:32)
Va todėl aš ir esu už santuoką - kad kažkoks kvailas nesusipratimas neleistų pasikarščiavus taip greit išsiskirti. Būdamas susituokęs, dar pagalvosi.

Per 8 metus mes pykomės n kartų, bet nė vienas nepabėgom. Nes mus kartu laiko ne tai, kad nesipykstam bigsmile.gif Kam gyventi su žmogum, kuris supykęs išeina? Vadinasi jam preteksto tereikėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 14, 11:12)
a vat imk pati ir atsakyk daba, juk zenota buva, tai ka stempeli ant kaktos puse metu uzsidejusi buva kad visi suzinotu, ar eje visiems ir skelbes kad apsizenije, mat tokia mandra cia paciulbet, bet toliau sava nosies nemata.Izeidinet ir kitus kvailes isvadyt tik sugebi, tep kad ziurek savu rekalu, ispradziu pati atsakyk i savo uztuotus klausimus, o tik po to is kitu reikalauk atsakymu i klausimus  tongue.gif

Tai kad matai, aš ženijaus tyliai. Buvau labai jauna i da labiau durna. Tai api many ilgai visi galvoja, kad aš i visai neženota. I gyvenam tep: diedas aba lakstė savais keliais a aš i sėjau i akėjau pati sau viena, aba lakstė apie many su butelia i kirviu, a tadu aš apie anąjį irgi šokinėjau su petelnia i matiku. Gaila, kad tadu tų kovų ringi da nebuva, ba mumis tai tikrai būtumėm ty čampijonais patapį. Tai aš i rankų sava išlavinau, nuog dieda su petelnį besigindama. Tai va, ženijamės tyliai ale skyrėmės užtai labai garsiai. Taburietkių nepasidalijam, tai diedas ans kirviu sukapoja, o aš anam guzų su matikų užtat in pakaušį instačiau. Ale i nesigailiu. Tai kai išsiskyrėm tai visi grait sužinoja, ba mūsų ūkėj, kap diedų išpravadijau labai tyku patapa.

A dėl įžeidinėjimų...vaikel, da labai jauna esi...kada nors suprasi, kad svarbu ne kalbos gražumas yr, a tesingumas...Kap taisyklė, gyvenimi tie, kas labai gražiai čiulba, bėdai atsisukus, pirmi nuog tavy in kojas deda, a tie kur tau akysna teisybį drebia, pirmi pagalbas rankų ištiesia. Jau sakiau, kad saldžių i gražių žodžių šitam forumi i kitose temose pasiskaityt mažna. Peliauckų Jadzė nigdy sava žodžių ing vatų nevynioja, kad kažko ty neužgaut. Jai jau žmogus nuog žodžia apsižliumbia, tai kas bus kap jį tikrai rimtas i didelės bėdas ištiks? Nemažna būti tokiems skystiems, kad jai kažkas kažka ne tep, kap mums nori, susaka, tai jau raikia verkt i alpt - "ak, many įžaidė". Jai jau jumis gali sužaist tokis virtualus persanažas kap Peliauckų Jadzė, tai tadu jau suvisai blogai - raik ait i uspakajoncų užsipirkt, ba nervai visai išsiklibinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 14 rugsėjo 2006 - 10:42
Na, gerai, susimeteles biggrin.gif o kaip turtiniai reikalai pas jus sprendziasi? g.gif juk vyro isigytas turtas - ner bendras..tai jei ka, liksit ant ledo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 09 14, 13:50)
šiaip man atrodo,kad gyvenimus suimetus,ypač jei tas gyvenimas trunka ilgokai,dažnai išbalansuoja moterį,ir jei jau tikrai yra labai sunku atsirinkti ko ji iš gyvenimo nori.Tikapie tai,man gyventi visiškai netrukdo nei ištekėjusios,nei sugyventinės,man tas pats,tikrai apklausos troleibuse kokio jos statuso biggrin.gif .Man iš tos moteriškosios pusės jei galima sakyti gaila ddaugelio tų sugyventinių,kurios jau senia prarado savatį,siekius,tikslus,kurios bijo pradėti vaikelį,nes nežino kas jis bus,ir kaip bus,bijo pareis nepareis,irt.t.Nugi būkim biednos,bet teisingos,juk tokių pilna.Su sugyventiniais ir skiriasi sunkiau,skaudžiau,daug visko būna.Žodžiu niekam atskirai ir ypač tau tai netaikau.Bet taip yra.
Čia kalba ne apie tai geriau kam ar negeriau,bet kad sunkiau tai tikrai.

Tai tavo nuomone... O man kaip perkopusiai 30deshimti, as visai neblogai zhinau ko noriu is gyvenimo mirksiukas.gif Negaliu teigti del LT (negyvenu jau seniai), bet Norvegijoj socialine sistema labai gerai ishvystyta ir vienishos mamos chia neskursta. Tad baimiu pradeti vaikeli moterims nera. Baime del sugyventinio, kad tipo pareis-nepareis... Na skandinavai vyrai truputy skiriasi nuo lietuviu ax.gif Chia moterys nelaksto po teismus del alimentu... O norinty isheity vyra nesulaikys nei jokios santuokos, nei jokie ysipareigojimai.
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 09 14, 11:40)
Na, gerai, susimeteles  biggrin.gif  o kaip turtiniai reikalai pas jus sprendziasi? g.gif  juk vyro isigytas turtas - ner bendras..tai jei ka, liksit ant ledo  unsure.gif

Neseniai keitėme mašiną, pinigai uždirbti abiejų, bet ją mano vardu užrašėm 4u.gif Taip, kad niekas čia mūsų neskriaudžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 14 rugsėjo 2006 - 10:43
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2006 09 14, 10:37)
Tai kad matai, aš ženijaus tyliai. Buvau labai jauna i da labiau durna. Tai api many ilgai visi galvoja, kad aš i visai neženota. I gyvenam tep: diedas aba lakstė savais keliais a aš i sėjau i akėjau pati sau viena, aba lakstė apie many su butelia i kirviu, a tadu aš apie anąjį irgi šokinėjau su petelnia i matiku. Gaila, kad tadu tų kovų ringi da nebuva, ba mumis tai tikrai būtumėm ty čampijonais patapį. Tai aš i rankų sava išlavinau, nuog dieda su petelnį besigindama. Tai va, ženijamės tyliai ale skyrėmės užtai labai garsiai. Taburietkių nepasidalijam, tai diedas ans kirviu sukapoja, o aš anam guzų su matikų užtat in pakaušį instačiau. Ale i nesigailiu. Tai kai išsiskyrėm tai visi grait sužinoja, ba mūsų ūkėj, kap diedų išpravadijau labai tyku patapa.

A dėl įžeidinėjimų...vaikel, da labai jauna esi...kada nors suprasi, kad svarbu ne kalbos gražumas yr, a tesingumas...Kap taisyklė, gyvenimi tie, kas labai gražiai čiulba, bėdai atsisukus, pirmi nuog tavy in kojas deda, a tie kur tau akysna teisybį drebia, pirmi pagalbas rankų ištiesia. Jau sakiau, kad saldžių i gražių žodžių šitam forumi i kitose temose pasiskaityt mažna. Peliauckų Jadzė nigdy sava žodžių ing vatų nevynioja, kad kažko ty neužgaut. Jai jau žmogus nuog žodžia apsižliumbia, tai kas bus kap jį tikrai rimtas i didelės bėdas ištiks? Nemažna būti tokiems skystiems, kad jai kažkas kažka ne tep, kap mums nori, susaka, tai jau raikia verkt i alpt - "ak, many įžaidė". Jai jau jumis gali sužaist tokis virtualus persanažas kap Peliauckų Jadzė, tai tadu jau suvisai blogai - raik ait i uspakajoncų užsipirkt, ba nervai visai išsiklibinį.

na va tadu buva jauna i durna, daba esi sena i laba protinga delto i nesizenyji, nors sliubo vistiek nori hihihi.gif tik idomu kam jis tau??? tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(voveriena @ 2006 09 14, 10:40)
Na, gerai, susimeteles  biggrin.gif  o kaip turtiniai reikalai pas jus sprendziasi? g.gif  juk vyro isigytas turtas - ner bendras..tai jei ka, liksit ant ledo  unsure.gif

kol nera skyrybu, tol jos jauciasi gerai ir uztikrintai,o tik prasidetu barniai einantys iki skyrybu, iskarto visos kortos atsiverstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 09 14, 11:40)

Tai aš gi jau sakiau: ūkė yra mana, arklys su visu vežimu - irgi mana, visi gyvulėliai mana. Aš bagota boba esu, pati an sava subinės thumbup.gif

nu ale su tais parašais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 14 rugsėjo 2006 - 10:47
Jadze, nerealiai čia lankstai thumbup.gif laugh.gif
QUOTE(Silvute @ 2006 09 14, 08:55)
Ir dar vienas pvz - man sugyventinis ( sugyventine) yra laisvas vyras (moteris) -niekam jisai ( jinai) nera nieko prisiekes, isipareigojas, prizadejas ar skolingas ( pazistu ir daugiau zmoniu su tokia nuomone)... jisai (jinai)  dar yra ieskojimo stadijoje, kitaip tariant laisvas ir potencialus kandidatas. Vieninteliai zmones, kuriems jisai turi ar gali tureti isipareigojimu yra  vaikai. O santuokos atveju tokie zingsniai jau butu traktuojami, kaip moraliniu normu lauzymas ir smukimas.
Kam toks poziuris netinka ar nepatinka - galite neskaityti <...>

nu jau baikit biggrin.gif aš tai pasiskaičius jaučiuos puikiai - pasirodo, mano ir brangiausiojo santykiai + daugelio kitų čia diskutuojančių moteriškaičių yra IŠIMTYS bigsmile.gif
o tai kam tada rašot, jei negalima skaityt, jei nepatinka blink.gif taigi pasiginčyt susirinkom biggrin.gif

Pasirodo, prieš santuoką kaipo tokią nei viena nekovoja (bent jau nemačiau nei vienos, raginusios nesituokt), tik ne visos jos nori.

Turtiniai reikalai sprendžiasi puikiai - aš esu šeimos bankas bigsmile.gif o didesnį turtą įsigijom kaip bendrasavininkai.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 09 14, 11:45)
na va tadu buva jauna i durna, daba esi sena i laba protinga delto i nesizenyji, nors sliubo vistiek nori  hihihi.gif tik idomu kam jis tau??? tongue.gif

Papildyta:

kol nera skyrybu, tol jos jauciasi gerai ir uztikrintai,o tik prasidetu barniai einantys iki skyrybu, iskarto visos kortos atsiverstu  mirksiukas.gif

Nu tai rašau tau mėsėt jau trečių kart didelėm raidėm:

man, Peliauckų Jadvygai, šliuba neraik.

A visas kitos, kurias be šliuba gyvena tik su civilinį metrikacija, manasi labai gudrias esančias, bet prieš Dievų jos visvien tik sugyvintinės, tep, kap i aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2006 09 14, 14:10)

Bendros paskolos gaunamos shiais laikais. Pagal shalies ystatymus, jei nera pasirashyta partnerystes sutartis, po bendro gyvenimo 2m, turtas dalinamas pusiau.
Nera motereles tokios jau vargshes. Mes mokam savim pasirupinti bigsmile.gif
Atsakyti