Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(giedre_ @ 2008 02 04, 08:53)
Zinok, kompensacija uz nepanaudotas atostogas turi buti uzmoketa bet kokiu atveju  mirksiukas.gif

mes pravaikštų dienas minusuojam skaičuodami atostogų kompensaciją rolleyes.gif

turiu klausimą dėl praktikantų ax.gif
kai priimat studentus praktikai, ar apie tai informuojat Sodrą unsure.gif jei pranešinėjat tai kokią formą tam naudojat g.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Matelyk @ 2008 02 04, 12:23)

kai priimat studentus praktikai, ar apie tai informuojat Sodrą  unsure.gif jei pranešinėjat tai kokią formą tam naudojat g.gif

as nieko nepranesu blush2.gif bet saugos ir priesgaisrines instrukcijas butinai duodu pasirasyti.

gal kuri zinote, koks yra optimalus darbuotoju kaitos koeficientas?
Ta prasme normalus...
Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2008 02 05, 11:09)
Sveikos,
as nieko nepranesu  blush2.gif bet saugos ir priesgaisrines instrukcijas butinai duodu pasirasyti.

mokymai tai taip, bet Sodra doh.gif
mes ir niekad nepranešinėjom, o pasirodo reikia doh.gif
Atsakyti
Gal kam teko vartyti šitą žinyną:
http://www.vz.lt/seg...persvaldyma.nsf
Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2008 02 04, 09:49)
Sveikutes,
Mane labai domintu, ka akcentavo, kalbedami apie skirtingus motyvatorius  ax.gif

Na ką pasakojo:
1. Kas svarbu žmonėms pagal jų amžių.
2. Kas svarbu žmonėms pagal jų profesinį būdą (realistams, scenaristams, taktikams ir t.t.)
3. Kokius testus atlikti, norint nustatyti žmogaus poreikį valdžiai, bendravimui, pinigams ir t.t.

Peržiūrėsiu ryt, ką turiu kompiuteriniam formate ir jei tiks kas, pasidalinsiu.

Jei neturiu ko kompe, ruošiuosi padaryti vadovams motyvacijos atmintinę. Kai susivesiu į kompą, pasidalinsiu.

QUOTE(Natyte @ 2008 02 05, 13:45)
Gal kam teko vartyti šitą žinyną:
http://www.vz.lt/seg...persvaldyma.nsf

Mes kasmet užsisakom, super daiktas. Viskas vienoj vietoj, išsamu ir aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2008 02 05, 19:30)

Peržiūrėsiu ryt, ką turiu kompiuteriniam formate ir jei tiks kas, pasidalinsiu.

Jei neturiu ko kompe, ruošiuosi padaryti vadovams motyvacijos atmintinę. Kai susivesiu į kompą, pasidalinsiu.

Butu labai saunu, jei galetum pasidalinti 4u.gif
As galiu pasidalinti metiniu anketu formomis, pasitenkinimo imone anketa ir kitais dalykeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas turite geru ideju kaip pasveikinti firmos ilgamecius, t.y kurie dirba jau virs 10 metu?
Gal ka organizuojate Valentino dienai?
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 10 30, 11:29)
....Paprasčiausiai nurodyk keliais sakiniais tiesą, kodėl nori ten dirbt. Juk dėl kažko nori?
...

man būtų labai įdomu, jei plačiau pakomentuotumėt paryškintas frazes.

Pvz., esu administratorė. Man nėra svarbu, kokioje įmonėje dirbti, kur kas svarbesni aspektai: darbo pobūdis, savęs realizavimas darbe, darbo laikas, kolektyviniai santykiai, atmosfera darbe, laiku mokamas atlyginimas (ir, žinoma, ne vokeliuose), suteikiamos atostogos ir pan. O pats administratorės darbas yra panašus visur.
Ką turėčiau atsakyti į darbdavio klausimą "kodėl jūs norite dirbti būtent mūsų kompanijoje?"

Atsakyti
QUOTE(kaktussi @ 2008 02 06, 08:45)
Butu labai saunu, jei galetum pasidalinti  4u.gif
As galiu pasidalinti metiniu anketu formomis, pasitenkinimo imone anketa ir kitais dalykeliais  mirksiukas.gif

Per darbus šiandien nespėjau net pažiūrėti, ką lektorė atsiuntė. Kai tik rasiu ką naudingo, iškart permesiu.
Norėčiau gauti pasitenkinimo įmone testuką.
O kaip pas Jus su skatinimu? Yra kokie nuostatai? Konkreti ir aiški sistema? Prieinama paskaityti kiekvienam darbuotojui ir susipažinti, kiek ko ir už ką jis gali gauti?

QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 02 06, 15:02)
Ką turėčiau atsakyti į darbdavio klausimą "kodėl jūs norite dirbti būtent mūsų kompanijoje?"

Išvardink įmonės savybes, kurios tavo manymu yra jos stipriausios (didelė, žinoma, stabili, ilgametė, nauja perspektyvi, įdomi veikla, geri atsiliepimai ir t.t)
Atsakyti
QUOTE(Linita @ 2008 02 06, 19:23)
Per darbus šiandien nespėjau net pažiūrėti, ką lektorė atsiuntė. Kai tik rasiu ką naudingo, iškart permesiu.
Norėčiau gauti pasitenkinimo įmone testuką.
O kaip pas Jus su skatinimu? Yra kokie nuostatai? Konkreti ir aiški sistema? Prieinama paskaityti kiekvienam darbuotojui ir susipažinti, kiek ko ir už ką jis gali

Rasyk virginija33@gmail.com, atsiusiu pasitenkinimo imone anketa mirksiukas.gif

O del skatinimo g.gif cia tu apie bonusus prie atlyginimo ar apie motyvacija ? Siaip as viska i imones intraneta esu sudejus ir kiekvienas gali pasiziureti, kokia imones nefinansine motyvacija. (na pvz. sportas ir sokiu pamokos - imone kompensuoja n%, bet ne daugiau n Lt, ketvirtines isvykos - i ketvirti imone ismoka n Lt/zmogui kolektyvinem isvykom).
Siaip popierinio varianto neturime g.gif reikia pasidaryti
O bonusu sistema dabar kuriame smile.gif
Atsakyti
laba dienele 4u.gif
noriu jusu paklausti ar imanomas toks atvejis..
situacija tokia kad as parasiau prasyma atleisti is darbo ir reikia atidirbti 2 sav. ar galiu imti biuleteni ir paskutine diena gryzti i darba? jei ant biuletenio esu man skaitosi kaip atidirbimas? neuzsites man atidirbimo laikotarpis?
Atsakyti
smile.gif+2008 02 07, 09:31-->
QUOTE(knygininke smile.gif @ 2008 02 07, 09:31)
laba dienele  4u.gif
noriu jusu paklausti ar imanomas toks atvejis..
situacija tokia kad as parasiau prasyma atleisti is darbo ir reikia atidirbti 2 sav. ar galiu imti biuleteni ir paskutine diena gryzti i darba? jei ant biuletenio esu man skaitosi kaip atidirbimas? neuzsites man atidirbimo laikotarpis?

viskas priklauso nuo darbdavio rolleyes.gif
jei nėra kažkokių svarbių darbų ką tu turi perduoti kitam žmogui, gali sirgti, bet jei tokių darbų yra - tavęs gali vistiek paprašyti perduoti visus darbus ir tada jau palikti įmonę ax.gif
Atsakyti