Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(Matelyk @ 2008 02 11, 20:49)
kai darbuotojų kaita nėra didelė tai visai patogus dalykas, bet kai man per sav tenka priimti 60-80 žmonių, tai nei dir neturėtų kada tiek pasirašinėti, nei ką, todėl mes ir rašom įsakymus

As pati dirbu personalo skyriuje, bet tokios kaitos neissivaizduoju - 60-80 zmoniu per savaite tai beproto daug... praktiskai niekam kitam laiko nelieka tikriausiai... g.gif Pas mus priėmimo įsakymai būtinas dokumentas, kaip ir darbo sutartis. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2008 02 15, 13:09)
nu bet po iasakymu vistiek turi pasirasut skyriaus vadovas,  g.gif
Papildyta:

Įsakymą pasirašo įmonės vadovas arba jo įgaliotas asmuo, bei turi būti priimamo darbuojo parašas, kad susipažino su priėmimu.
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2008 02 15, 12:09)
nu bet po iasakymu vistiek turi pasirasut skyriaus vadovas,  g.gif

pas mus priėmimo įsakymą pasirašo personalo vadovas ir aš, o algų priedą pers.vadovas ir įmonės direktorius

QUOTE(Linciukinas @ 2008 02 15, 20:48)
As pati dirbu personalo skyriuje, bet tokios kaitos neissivaizduoju - 60-80 zmoniu per savaite tai beproto daug... praktiskai niekam kitam laiko nelieka tikriausiai...  g.gif

ir dažniausiai per 2-3 dienas laugh.gif
tai aš praktiškai tik už samdą ir atsakinga, daugiau niekam laiko ir nelieka, ir tai nespėju visko sutvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2008 02 16, 10:32)
pas mus priėmimo įsakymą pasirašo personalo vadovas ir aš, o algų priedą pers.vadovas ir įmonės direktorius
ir dažniausiai per 2-3 dienas laugh.gif
tai aš praktiškai tik už samdą ir atsakinga, daugiau niekam laiko ir nelieka, ir tai nespėju visko sutvarkyti  doh.gif

Jei tik uz samda atsakinga, tai gal ir normalu tada mirksiukas.gif , bet jei tenka praktiskai per diena apie 10 zmoniu priimti, tai tikriausiai priimat visus, kurie tik pareiskia nora dirbti? Ar neturint problemu su darbo jega? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciukinas: 16 vasario 2008 - 17:39
QUOTE(Matelyk @ 2008 02 09, 20:00)
dėkui  mirksiukas.gif susirasiu pati

o tu ir personale dirbi  bigsmile.gif

laba laba smile.gif
na aš dirbu administratore, bet daugumoj darbas su personalu biggrin.gif statybos įmonėj jo kaita nemaža biggrin.gif tavo mąstų dar nepasiekiu, bet per savaitė yra tekę apie 40 žmonių priimt..
Atsakyti
personalo darb. kaip jus darbe darote, pvz. zmogus atleistas, jo byla i kita papke dedate(kur ds nutrauktos) ar laikote prie visu bylu, ir kas kiek laiko i arxyva tas bylas atiduodat ax.gif
Atsakyti
Rytoj einu į poklabį dėl personalo vadybininkės darbo, merginos patarkite, kio atlyginimo prašyti, mano patirtis - administratorė, ir aplamai kiek uždirba personalo vadybininkės. Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2008 02 19, 12:39)
personalo darb. kaip jus darbe darote, pvz. zmogus atleistas, jo byla i kita papke dedate(kur  ds nutrauktos) ar laikote prie visu bylu, ir  kas kiek laiko i arxyva tas bylas atiduodat ax.gif

pas mane yra atskira papkė atleidimams smile.gif
2-4 mėn man viena stora papkė tarnauja, tada imu naują smile.gif
į archyvą bent aš kartą į metus nešu.. ns po to tarp tų papkių išvis neturėčiau kur suktis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rigonda @ 2008 02 19, 19:00)
Rytoj einu į poklabį dėl personalo vadybininkės darbo, merginos patarkite, kio atlyginimo prašyti, mano patirtis - administratorė, ir aplamai kiek uždirba personalo vadybininkės. Dėkoju

[color=yellow] ziurint kokia firma, siaip sekm4s, o kiek zadi prasyt ax.gif[/COLOR]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 19 vasario 2008 - 21:23
QUOTE(kaktussi @ 2007 07 18, 20:17)
Aga ir man tik ISM magistro studijos patrauklios pasirodė, tik kaina labai jau nepatraukli  tongue.gif

Esu dirbus kazkada ISM, ten magistranturoje apie personala tik viena semestra moko, veliau gali pasirinkti, projektu valdyma, pokyciu valdyma, marketinga ir.t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 20 vasario 2008 - 17:30
QUOTE(rigonda @ 2008 02 19, 19:00)

Kaip sekes pokalbyje ax.gif del atlyginimo galima bandyti ieskoti www.cvonline.lt ten uzsiregistravus rodo pareigybiu atlyginimus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2008 02 19, 13:39)
personalo darb. kaip jus darbe darote, pvz. zmogus atleistas, jo byla i kita papke dedate(kur  ds nutrauktos) ar laikote prie visu bylu, ir  kas kiek laiko i arxyva tas bylas atiduodat ax.gif

Atleistu darbotoju bylos dedamos i atskira vieta,ir laikomos vienus kalendorinius metus, poto atiduodamos i archyva. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, priimsit ne visai tikrą personalistę ( iš valstybės tarnybos) į savo būrį?
Atsakyti
QUOTE(dzeka @ 2008 03 12, 15:22)
Sveikos, priimsit ne visai tikrą personalistę ( iš valstybės tarnybos) į savo būrį?

Zinoma 4u.gif visada idomu suzinoti ir kitu sryciu darbo ypatumus.
Atsakyti