Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(praavil @ 2008 05 15, 16:00)
Labukas...kaip gražiai jūs vadinatės personalo vadybininkėmis, o mes kaip kokiais gūdžiais laikais INSPEKTORĖS  doh.gif

doh.gif lotuliukas.gif o tai pervadinimo painicijuoti neiseina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2008 05 15, 21:06)
doh.gif  lotuliukas.gif  o tai pervadinimo painicijuoti neiseina? ax.gif

Bandėm ... pensininkės labai nori likti inspektorėm doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal galite padeti help.gif kur galeciau gauti pareigybines instrukcijas g.gif
Atsakyti
Va cia daug instrukciju, pasiieskok, gal rasi, as turiu tik vadybininko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 05 19, 15:46)
Va cia daug instrukciju, pasiieskok, gal rasi, as turiu tik vadybininko 4u.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2008 05 13, 11:26)
Sveikutė,
Aš irgi beveik tokį administratorės darbelį dirbu, tik 2, 3 ir 7 punktelius atlieka vyr. buhalteris ir vadybininkas.  rolleyes.gif

Sveikos, skaičiau skaičiau....aš kaip ir administratorė smile.gif, bet kad administratorių forume nelabai randu ką skaityti, kadangi prie adminės pareigų turiu dar krūvą su personalu susijusių... be to, panašu, kad laikui bėgant aš patapsiu vadybininke ir ant popieriaus biggrin.gif T ai ar priimsit mane į savo būrį?
Atsakyti
Sveikos superinės mirksiukas.gif
Perskaičiau visą temą ir susidarė vaizdas, kad personalo vadybininkės pagrinde dirba su darbuotojų paieška - įdarbinimu - atleidimu smile.gif Tada nežinau kaip vadinsis mano pareigos ir ar aš pritapsiu prie jūsų, tačiau noriu jungtis į jūsų gretas smile.gif

Artimiausiu metu įmonėje pradedu veikti personalo srityje, tačiau man nereikės ieškoti, įdarbinti personalo ar rūpintis panašiais klausimais. Mano užduotis bus nukreipta į personalo kokybę. bigsmile.gif Turėsiu suformuoti visą personalo strategiją.. Pradėsiu nuo administracinės dalies darbuotojų motyvatorių tyrimo ir iš gautų rezultatų analizės. Taip pat pastebėjau, kad įmonėje menkai išvystyta vidinė kultūra, labai prasta komunikacija ir mikroklimatas galėtų būti gerokai geresnis smile.gif Žodžiu darbo ir erdvės savirealizacijai bus clap_1.gif

Tai va, sakau gal atsiras ir daugiau čia "personalisčių", kurių darbas labiau linkęs į tą pusę smile.gif Gal kas domėjotės, įdieginėjote corporatyviės kultūros elementus? Plačiau corporate culture Arba gal kas galite pasidalinti kokiomis motyvavimo, pasitenkinimo, mikroklimato tyrimu anketomis, testais ar kažkuo panašiu?

Taip pat būtų įdomu padiskutuoti, kokie renginiai organizuojami ir kaip per juos didinamas lojalumas įmonei bei skyrių bendravimas... Na ką nors tokio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WėWė: 29 gegužės 2008 - 11:45
Aš taip pat neseniai pradėjau dirbti personalo valdymo srityje. Labai norėjau šito darbo ir ilgai ieškojau, gal 9 mėnesius. Ir radau thumbup.gif Mano darbas susidės ir iš personalo administravimo, ir WėWė minėtų dalykų: organizacinės kultūros tyrimo formavimo, klimato organizacijoje, motyvacinės sistemos ir karjeros planavimo. Įmonė nedidelė, darbų bus įvairių thumbup.gif
Atsakyti
pasidalinkit tyrimo medziaga prasau , ir man labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na mes darėme apklausą darbuotojams anketos forma. Klausimus parengėme mikroklimato, poreikių ir kt. temomis. Rezultatus sudarėme grafiškai. Kiek išvados atitiko realią situaciją pasakyti sunku, bet orientyras bent nedidukas buvo tikrai. Rekomenduojama tokias apklausas daryti periodiskai ir su gautomis isvadomis supazindinti pacius darbuotojus, bendrai aptarti esama situaciją bei numatomus planus. Cia ypac svarbu ITRAUKTI visą kolektyvą-tai neprasta motyvacija jiems smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As dirbu administratore, taciau direktore nori mane pervesti i personalo vadoves pareigas, taciau as apie tai nieko neismanau. Ar galite man padeti? Labai noriu siu pareigu! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ULTRA VIOLET @ 2008 06 13, 18:38)
Sveikutes,
As dirbu administratore, taciau direktore nori mane pervesti i personalo vadoves pareigas, taciau as apie tai nieko neismanau. Ar galite man padeti? Labai noriu siu pareigu! blush2.gif

Sveikute,
Mielai padeciau, jei pasakytum konkreciai ko reikia tongue.gif 4u.gif
Atsakyti