Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(Matelyk @ 2009 03 12, 14:19)
atsakingų asmenų skyrimas yra veiklos įsakymas...
prie kadrų įsakymų priskiriami - priėmimo, pervedimo (pareigų ar skyriaus pasikeitimas) ir atleidimo. o visa kita vykstanti veikla, informacija, planai, grafikai, pavadavimai, atsakingumas ir t.t. yra veiklos įsakymai...
atskira įsakymų kategorija - atostogos...
o pvz. komandiruočių ir drausminių nuobaudų įsakymai vienose įmonėse eina kaip veiklos įsakymai, kitose turi atskiras sritis. pvz pas mus jie turi savo atskiras numeracijas ir papkes.

4u.gif ačiū 4u.gif
bigsmile.gif vadavimai irgi prie veiklos??pas mus vadavimai prie personalo, nes kaip vaduoja tai sudarom nauja vadavimo sutarti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2009 03 12, 14:17)
Radau straipsnį, manau, padės  mirksiukas.gif
VEIKLOS ĮSAKYMAI

Personalo įsakymai –darbo santykių dokumentavimo pagrindas. Priėmimo į darbą, atleidimo iš darbo, perkėlimo į kitas pareigas, drausminių nuobaudų ir skatinimo, atostogų, komandiruočių įsakymai.
http://www.biurovadovas.lt/?id=6

4u.gif ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 03 13, 10:47)

bigsmile.gif vadavimai irgi prie veiklos??pas mus vadavimai prie personalo, nes kaip vaduoja tai sudarom nauja vadavimo sutarti... g.gif

čia vėl turbūt skirtingai...
mes nerašom vadavimo sutarčių, tiesiog kiekvienų metų pradžioj yra sudaroma vadavimo matrica, kuri trirtinama įsakymų...
o kai rašomos sutartys matyt tada tie įsakymai jau yra personalo 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės 4u.gif
aš ir vėl su klausimuku blush2.gif
O įsakymus rašot kiekvienam individualiai ar ir kolektyviškus?? Pavyzdžiui galvoju, kad atostogų įsakymus surašyti pagal grafiką visiems darbuotojams kurie atostogaus ta mėnesį.. kaži ar gerai??
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 03 16, 13:01)
4u.gif Sveikutės  4u.gif
aš ir vėl su klausimuku  blush2.gif
O įsakymus rašot kiekvienam individualiai ar ir kolektyviškus?? Pavyzdžiui galvoju, kad atostogų įsakymus surašyti pagal grafiką visiems darbuotojams kurie atostogaus ta mėnesį.. kaži ar gerai??

Priklauso nuo situacijos. Tokį tau rašyčiau bendrą. smile.gif
Atsakyti
Situacija:
skyrius dirba 6 darbo dienas per savaitę. Sekmadienis- penktadienis, šeštadienis laisvas. Ar šiuo atveju galiu įvesti šešių darbo dienų savaitę? Savaitės pradžia būtų sekmadienis...per savaitę neperdirbama daugiau kaip 40 val. 7 val. sekmadienį- ketvirtadienį, 5 val. penktadienį.
Klausimas: Ar galimas toks variantas?
Dėkui už komentarus.
Atsakyti
Mano zinute bus ir i tema, ir ne i tema ... bet nudienos situacijoj, manau, bus suprantama... blush2.gif

Mielos personalo vadoves/vadybininkes.. gal jusu tarpe yra besilaukianciu ir ieskanciu savo darbo vietai pamainos?

Dirbau si darba iki vaiko auginimo atostogu... su malonumu dirbciau ir toliau..
Labai laukciau zinutes i AZ notworthy.gif..
Vilnius.
Aciu is anksto! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 16 kovo 2009 - 16:35
QUOTE(Gurmano @ 2009 03 16, 17:33)
Mano zinute bus ir i tema, ir ne i tema ... bet nudienos situacijoj, manau, bus suprantama...  blush2.gif

Mielos personalo vadoves/vadybininkes.. gal jusu tarpe yra besilaukianciu ir ieskanciu savo darbo vietai pamainos?

Dirbau si darba iki vaiko auginimo atostogu... su malonumu dirbciau ir toliau..
Labai laukciau zinutes i AZ notworthy.gif..
Vilnius.
Aciu is anksto!  smile.gif

TUresim omeny.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grivita: 18 kovo 2009 - 08:46

Turiu kalausimuką, čia yra gal baigusių KTU personalo vadybą ?

Aš esu baigus KTU inžinierė, dirbu personalo sk. beveik 10 metų , galvoju ar verta stori į magistratūrą, ko ten galima išmokti, be to ką jau per tiek metų dirbdama išmokau

Sveikos, aš čia naujokė, bet labai norečiau atsakyti praavil į jos klausimą
Šiuo metu pati baiginėju KTU personalo vadybos magistranturą ir tikrai nepatariu ten stoti. Kaina visiškai neatitinka kokybės schmoll.gif , per du metus buvo gal trys įdomūs dalykai, bet ir tai sakyčiau bendram išsilavinimui, praktikoje sunkiai pritikomi. Dėstytojai ten gana geri ir tikrai įdomūs, bet nėra praktikai, dirba su įmonėmis beveik tik mokymų lygmenyje. Tiek kiek ten gauni žinių gali gauti per gerą dviejų dienų seminarą ir tikrai už mažesnę kainą.

Jei dabar reikėtų stoti pasirinkčiau ISM bent jau žinočiau už ką moku.
Atsakyti
QUOTE(rutte @ 2009 03 19, 15:41)
Turiu kalausimuką, čia yra gal baigusių KTU personalo vadybą ?

Aš esu baigus KTU inžinierė, dirbu personalo sk. beveik 10 metų , galvoju ar verta stori į magistratūrą, ko ten galima išmokti, be to ką jau per tiek metų dirbdama išmokau 

Sveikos, aš čia naujokė, bet labai norečiau atsakyti praavil į jos klausimą
Šiuo metu pati baiginėju KTU personalo vadybos magistranturą ir tikrai nepatariu ten stoti. Kaina visiškai neatitinka kokybės  schmoll.gif , per du metus buvo gal trys įdomūs dalykai, bet ir tai sakyčiau bendram išsilavinimui, praktikoje sunkiai pritikomi. Dėstytojai ten gana geri ir tikrai įdomūs, bet nėra praktikai, dirba su įmonėmis beveik tik mokymų lygmenyje. Tiek kiek ten gauni žinių gali gauti per gerą dviejų dienų seminarą ir tikrai už mažesnę kainą.

Jei dabar reikėtų stoti pasirinkčiau ISM bent jau žinočiau už ką moku.

Kiek žinau Į ISM magistratūrą stojant reikia turėti 4 m vadovavimo patirties. Yra kas tik lanko paskaitas kad tik gautų žinių ir ir diplomo nesiekia, Bet čia jau pinigėliai nemaži.
Atsakyti
4u.gif Sveikos merginos. Iškilo klausimas dėl tabelio pildymo. Kurioje eilutėje žymite viršvalandžius. Pas mus yra pamaininis darbas, kai žmonės dirba antroje pamainoje jiems gaunasi 1 val naktinio darbo, ir tą valandelę aš žymiu antroje eilutėje. Paskutiniu metu atsirado viršvalandžių, tai man juos belieka turbūt žymėti konkrečiam žmogui tą dieną dirbus viršvalandžius trečioje eilutėje. Kaip darote kitos personalistės tuo klausimu.
Atsakyti
Gal kas nors galėtumėte atsiūsti priėmimo į darbą įsakymo pavyzdį. Būsiu dėkinga
Atsakyti
QUOTE(ritno @ 2009 03 27, 11:23)
Gal kas nors galėtumėte atsiūsti priėmimo į darbą įsakymo pavyzdį. Būsiu dėkinga

UŽDAROSIOS AKCINĖS BENDROVĖS
„ĮMONĖ“

DIREKTORIUS

ĮSAKYMAS
DĖL VARDAITĖS PAVARDAITĖS PRIĖMIMO Į DARBĄ

2005 m. kovo 15 d. Nr. P-18
Vilnius

Atsižvelgdamas į Vardaitės pavardaitės 2005-03-12 prašymą,
p r i i m u ją dirbti reklamos vadybininke nuo 2005-03-19, mokant jai 3000 Lt mėnesinį atlyginimą.
S k i r i u V. Pavardaitei trijų mėnesių bandomąjį laikotarpį.

Direktorius
Atsakyti