Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

Dėkui, merginos.
Pas mus kai nedidelė įmonė, ir vadovas pats atsakingas už darbų saugą. Tai dabar ir reikia visą popierizmą sutvarkyti verysad.gif
Atsakyti
Na štai jau po vizito į VDI, popierizmas juodas. Visų dokumentų po 3 kopijas, aktai 4 originalai. Pavyko visaskas iš karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rinna @ 2009 02 10, 19:59)
Na štai jau po vizito į VDI, popierizmas juodas. Visų dokumentų po 3 kopijas, aktai 4 originalai. Pavyko visaskas iš karto  thumbup.gif

Šaunuolė 4u.gif Džiugu, kad visą popierizmą sutvarkei rolleyes.gif
Atsakyti
o gal kas nors dirbat su sumine darbo laiko apskaita??
Atsakyti
Sveikos,

taip taip yra dirbančių pagal suminę darbo laiko apskaitą 4u.gif
Atsakyti
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sodiene: 15 vasario 2009 - 15:46
Sveikos 4u.gif Esu dar pradinukė darbe su perosnalu, todėl turiu klausimą blush2.gif Jei asmuo negali dirbti daugiau 48 val. per savaitę, kaip jam paskirstyti 0,5 etato toje pacioje darbovietėje ( t.y. dirba papildomai)? Siaip asmuo dirba nuo 8 iki 5 h.
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2009 02 23, 15:56)
Sveikos 4u.gif  Esu dar pradinukė darbe su perosnalu, todėl turiu klausimą blush2.gif Jei asmuo negali dirbti daugiau 48 val. per savaitę, kaip jam paskirstyti 0,5 etato toje pacioje darbovietėje ( t.y. dirba papildomai)? Siaip asmuo dirba nuo 8 iki 5 h.

Aš žiūriu pagal pareigas.
Ar jos panašios?
Pvz. yra buhalterė ir norėtume, kad jį atliktu ir kasininko pareigas. Į DS tiesiog įrašau naujas pareigas buhalterė-kasininkė bei DU dydį.
Bet jeigu pareigos nesiderina. Vadybinkas ir valytojas. Tada sudaroma papildoma darbo sutartis. Darbo grafike šiam darbuotojui yra 2 eilutės, nes reikia atskirti pareigas.

Žiūrėkite pagal situaciją.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 02 23, 16:10)
Aš žiūriu pagal pareigas.
Ar jos panašios?
Pvz. yra buhalterė ir norėtume, kad jį atliktu ir kasininko pareigas. Į DS tiesiog įrašau naujas pareigas buhalterė-kasininkė bei DU dydį.
Bet jeigu pareigos nesiderina. Vadybinkas ir valytojas. Tada sudaroma papildoma darbo sutartis. Darbo grafike šiam darbuotojui yra 2 eilutės, nes reikia atskirti pareigas.

Žiūrėkite pagal situaciją.

Aciū už atsakymą, bet aš turiu omeny, kaip sudaryti papildomo darbo grafiką (po kiek valandų galima dirbti jei darbas yra analogiskas pagrindiniam). Nes DK vienam straipsnyje sakoma, kad max 12 val. per dieną, o kitas str. - max. 48 val. per savaitę blush2.gif
Atsakyti
Vadovaujames šituo:
5. Darbuotojų, dirbančių ne vienoje darbovietėje arba vienoje darbovietėje, bet pagal dvi ar daugiau darbo sutarčių, darbo dienos trukmė negali būti ilgesnė kaip dvylika valandų.

Tai gaunasi 8val. + 4 val.
Atsakyti
QUOTE(Kristuk @ 2009 02 24, 09:19)
Aciū už atsakymą, bet aš turiu omeny, kaip sudaryti papildomo darbo grafiką (po kiek valandų galima dirbti jei darbas yra analogiskas pagrindiniam). Nes DK vienam straipsnyje sakoma, kad max 12 val. per dieną, o kitas str. - max. 48 val. per savaitę  blush2.gif

o kaip Jus skaiciuojate ta savaite, nuo kurios savaites dienos pradedat skaiciuoti?? Ar pas Jus sestadieniais , sekmadieniais nedirbama?
Atsakyti
Labukas...
Jei darbuotojas dirba daugiau nei 12 val. sekanti diena išeiginė...

Pas mus gyd. įstaiga, budėjimai visom dienom, bet skaitosi 5 dienų darbo savaitė smile.gif

Turiu kalausimuką, čia yra gal baigusių KTU personalo vadybą ?

Aš esu baigus KTU inžinierė, dirbu personalo sk. beveik 10 metų , galvoju ar verta stori į magistratūrą, ko ten galima išmokti, be to ką jau per tiek metų dirbdama išmokau ax.gif
Atsakyti