Įkraunama...
Įkraunama...

Personalo vadybininkės...

QUOTE(_agnute_ @ 2009 06 11, 22:54)
o dabar jau mėnesis laiko nesirodo, telefonu neatsako.. nežinau ką daryti blush2.gif

Išsiūskite jiem pranešimą pvz.:
Primename, kad Jūsų DS nutraukta pagal DK 000 str. nuo 2006-09-01.
Prašome kuo skubiau atvykti į bendrovės administraciją dėl atleidimo dokumentų įforminimo bei galutinio atsiskaitymo. Jums neatvykus iki 2006-10-14, jums priklausantį darbo užmokestį ir kompensaciją už nepanaudotas atostogas pervesime į jūsų banko sąskaitą.
Sumas, kurias esate skolingas įmonei, išskaičiuosime.

Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 06 12, 09:29)
Išsiūskite jiem pranešimą pvz.:
Primename, kad Jūsų DS nutraukta pagal DK 000 str. nuo 2006-09-01.
Prašome kuo skubiau atvykti į bendrovės administraciją dėl atleidimo dokumentų įforminimo bei galutinio atsiskaitymo. Jums neatvykus iki 2006-10-14, jums priklausantį darbo užmokestį ir kompensaciją už nepanaudotas atostogas pervesime į jūsų banko sąskaitą.
Sumas, kurias esate skolingas įmonei, išskaičiuosime.

manau duodamas terminas atvykti yra per ilgas... kai mes rašom tokius raštus tai duodam maksimum 2 sav atvykimui ax.gif
Atsakyti
Kadangi įspėjimo termino LR DK nenumato, tai čia yra įmonės vidaus reikalas. smile.gif
Na ir aš pagrindę nurodau 10-14 dienų terminą.
Atsakyti
Sveikos,

iškilo klausimas kaip žymėti tabelyje atostogas, kai tėvelis pasiima jas gimus vaikui kol atžalai sueis 1 mėnuo.
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2009 06 12, 11:03)
Kadangi įspėjimo termino LR DK nenumato, tai čia yra įmonės vidaus reikalas.  smile.gif
Na ir aš pagrindę nurodau 10-14 dienų terminą.

šiaip mes nurodom per mėnesį susitvarkyti. tas laikas gaunasi išsiuntus reg. laišku, nes paštas tik po mėnesio grąžina jei neįteikia adresatui.
Papildyta:
QUOTE(_agnute_ @ 2009 06 11, 22:54)
pas mus būna tarnybinis, tada reikalavimas pasiaiškinti raštu, pasiaiškinimas ir įsakymas dėl drausminės nuobaudos skyrimo...su kuriuo būtinai supažindinam darbuotoją..
o aš turiu galvos skausmą..
Žodžiu žmogus buvo priimtas terminuotai sutarčiai, jai baigiantis pranešė, kad turi nedarbingumo pažymėjimą..
o dabar jau mėnesis laiko nesirodo, telefonu neatsako.. nežinau ką daryti blush2.gif

dėl terminuotų tai nežinau, bet esant kitais atvėjais. rašot aktą kad tas žmogus nesirodo darbe (mažiausia trys žmonės pasirašo), rašot tam žmogui laišką kad pateiktų pažymą arba pasiaiškintų kodėl neina į darbą, būtinai išsiųskite registruotu laišku su atgaliniu patvirtinimu kad tam žmogui įteikė tą laišką. ir po mėnesio, kai išsiuntėtė laišką, jei nepasirodo vėl rašot aktą ir tada forminat atleidimą pagal šiukštų darbo drausmės pažeidimą. tada DI neprisikabins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinna: 27 birželio 2009 - 15:13
4u.gif Sveikutės 4u.gif
O darbuotojų prašymus visokiais klausimais(papildomo darbo, priedų ir kt ne atostogų)kur segate?/ Į jų bylas, ar į atskirą prašymų segtuvą??
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2009 07 08, 10:15)
4u.gif  Sveikutės  4u.gif
O darbuotojų prašymus visokiais klausimais(papildomo darbo, priedų ir kt ne atostogų)kur segate?/ Į jų bylas, ar į atskirą prašymų segtuvą??
Ačiū  4u.gif

prie įsakymo
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2009 07 08, 09:29)
prie įsakymo

bigsmile.gif rimtai???
O kaži kaip iš tikrųjų reikia pagal raštvedybą ie archyvavimą??? gal turit kokių nuorodų kur būtų parašyta??
Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
naudingos informacijos galima rasti www.biurobites.lt 4u.gif
Atsakyti
Kad tax.lt vistiek geresnis. biggrin.gif
Labai jau ramus tas forumas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 08 05, 22:00)
Kad tax.lt vistiek geresnis.  biggrin.gif
Labai jau ramus tas forumas.  doh.gif

vasara, atostogų metas ir oras geras

ah... tos atostogos man jau pasibaigė verysad.gif ryt į darbą doh.gif
Atsakyti
na o as esu baigus marketinga (bakaraura ir magistara)o dirbu su personalu. kazkaip taip jau atsitiko kad radau save visai kitoje srityje. Aisku personalo valdyme man dar tik pradzia (im. 40 zmoniu ir to darbo ne per daugiausiai) dar labai daug ismokti reiks.
Atsakyti
Labas visoms,

gal yra ieškančių patyrusios personalo vadovės/vadybininkės Kaune.
Kadangi auginau vaikutį, o situacija dabar įmonėje pasikeitusi, tai kaip ir nelabai turiu kur grįžti.
Turiu daug ir įvairios darbinės patirties personalo valdymo srityje didelėje įmonėje.
Atsakyti