Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sodinat didesnius vaikus į autokėdę?

Maniškiui jau virš 5m., bet net mintis nekyla, kad ne kėdutėje sėdėtų. Jis pripratęs nuo mažens ir jokių piktumų dėl to nekyla. Beveik prieš metus turėjau tokį autoįvykį, kai netikėtai į mane pora jaunuolių didžiausiu greičiu rėžėsi, net baisu pagalvot, kas būtų buvę jei vaikas būtų neprisegtas verysad.gif
Atsakyti
Visada sodinu į autokėdutę ir savo penkiametį ir mažylį.
Atsakyti
mano merginai 2,7m.-visad sodinu į kėdutę thumbup.gif ir pačiam vaikui ten smagiau: viską mato pro langą ir pamiegoti patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
manao mazajai 5, greit bus 6. Ir as planuoju ja keduteje prisegta veziotis, tiek kiek ir reikia pagal istatyma. O po to prisegta bet be kedutes. Nenoriu kad kas blogo atsitiktu
Atsakyti
maniskiu 2.4 metu sodinu ir sodinsiu i kedute. nekyla kitu minciu , nors kartais buna pykciu bet tai yra nediskutuotinas klausimas
Atsakyti
Net nekyla tokios mintys, vyresnioji sėdėjo iki šešių metų kėdutėje, po to ant specialios pakilos. Kita mergaičiukė irgi kėdutėje. Jos net neįsivaizduoja, kad gali būti kitaip. Nuo gimimo tik autokėdutėse.
Atsakyti
Kedute yra butina, man baisu pamacius mazesnius nei 6 metai , ne kedutese doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulka* @ 2009 01 29, 22:39)
Kedute yra butina, man baisu pamacius  mazesnius nei 6 metai , ne kedutese doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
o mūsų vieni pažystami, pamatę mano 6,5 metų sūnų nusitebėjo: o kam jis kėdutėje sėdi, gi tik iki 3 metų reikia? doh.gif doh.gif blink.gif Aš net į tokį kvailai košmarišką klausimą nebesugebėjau atsakyti . Patys beje augina 4 vaikučius, ir tik mažiausioji pusės metų mergytė, vežama kėdutėje.

Atsakyti
As turiu dvi dukrytes vienai 1,6m. kitai 3,5m. ir abi sedi kedutese, vyresnioji kartais net pyksta jei kartais dar kas nors vaziuoja ir reikia isimti jos kedute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miminukas2 @ 2009 01 12, 22:19)
manao mazajai 5, greit bus 6. Ir as planuoju ja keduteje prisegta veziotis, tiek kiek ir reikia pagal istatyma. O po to prisegta bet be kedutes. Nenoriu kad kas blogo atsitiktu

O sakykit kiek reikia laiko kėdutėj vežiot pagal įstatymą? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2009 02 08, 15:41)
O sakykit kiek reikia laiko kėdutėj vežiot pagal įstatymą? Ačiū  4u.gif

Šiaip pagal įstatymą iki 3 metų ,o vėliau jau Tėvų teisė rinktis kaip vežti savo vaikus, KET 244 punktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskei jau 3 metukai ir ji vis dar sedi kedutej. Ir toliau ketinu joje vezioti. Pirkom kedute nuo 9 iki 36 kilogramu, kuri augant vaikui vis nusiardo, kol galiausiai lieka tik paaukstinimas po uzpakaliuku biggrin.gif
Atsakyti