mes sodinam, ir vaikas pats be jokių ožių sėdi kėdutėj. kol kas važiuoja chicco iki 18 kg, bet šią savaitę turėtų atvežti kiddy 15-36 kg. ją planuojam naudoti ilgai.
beje, kolegos sūnus antrokas, eina 9 metus, ir sėkmingai sėdi kėdutėje iki 36 kg. tiesa, jį vežasi ir priekyje su ta kėdute.
kito kolegės pametinukės 6 ir 7 metų taip pat vežiojamos kėdutėse.
Sedi tik kedutej,nessivaizduoju kaip kitaip dar gelima veziotis

mum dar nera 2, bet vaziuojam tik autokedutej, kitaip ir negali but
jau nusipirkom ir no 18 (trpti i prieki), sedes vyras minimm iki 5

mūsų panelytei greit 5 m., tai mes jau trečią kėdutę sėkmingai naudojame. Kai ėmė darytis per maža iki 18 kg- nors svorio tiek toli gražu, net dabar neturime..... , paprasčiausiai per didelė jinai tai kėdutei pasidarė, tai nupirkome iki 36 kg.
jai net klausimas nekyla, ar reikia sėdėti kėdutėj..... taip nuo gimimo įpratus ir viskas.
čia kada teko mums autobusu pavažiuoti, tai įlipus iš kart klausinėt pradėjo, kur yra saugos diržai, kaip čia prisisegti
jai net klausimas nekyla, ar reikia sėdėti kėdutėj..... taip nuo gimimo įpratus ir viskas.
čia kada teko mums autobusu pavažiuoti, tai įlipus iš kart klausinėt pradėjo, kur yra saugos diržai, kaip čia prisisegti

Maniskiai abu turi po savo kedute,ir puikiausisi sedi jose
Zino,kad kitaip niekur nevaziuos

QUOTE(agniux911 @ 2006 09 14, 16:59)
nereikia taip leliakint... pabandyk nuolat su klykianciu vaziuot, kalbesi kitaip.pabandyk suaugusiam isaiskint kad reikia dirza segtis(jis puikiai supranta kas tai yra), issiknisineja, o cia vaikui kuris nieko nesupranta ir nenori gali sakyt ka nori, jis klyks ir tiek.as klausiu nuomones o ne laukiu kol kas mane ispeizavos.kas saugiau as puikiai zinau, bet ne viskas mano rankose
Papildyta:
o masinos dirzai nepritaikyti tam is tikruju.ir ant pasostes per ilgi
Papildyta:
as visur ir visad dirza seguosi irgi, bet vyras segasi tik tada kai as masinoj ir kai paziuriu ar prisiseges, vat ir pavyzdys, kaip suauge nepaiso elementariu sau saugiu taisykliu
Papildyta:
Papildyta:
as visur ir visad dirza seguosi irgi, bet vyras segasi tik tada kai as masinoj ir kai paziuriu ar prisiseges, vat ir pavyzdys, kaip suauge nepaiso elementariu sau saugiu taisykliu
Papildyta:
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 14, 16:59)
nereikia taip leliakint... pabandyk nuolat su klykianciu vaziuot, kalbesi kitaip.pabandyk suaugusiam isaiskint kad reikia dirza segtis(jis puikiai supranta kas tai yra), issiknisineja, o cia vaikui kuris nieko nesupranta ir nenori gali sakyt ka nori, jis klyks ir tiek.as klausiu nuomones o ne laukiu kol kas mane ispeizavos.kas saugiau as puikiai zinau, bet ne viskas mano rankose
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
mums bus 4 metai ir tikrai sedim keduteje - be isimciu
po metu net nauja zadam pirkti

sedet tai sedi kedutej,bet jei tik reikia ilgiau pasedeti,tai prasideda rangymaisi,oziai pradeda lyst ir visos bedos tada jau.galvoju gal bandyt pasoste isigyti,net nezinau
.nors teko pora kartu vezti ir be kedutes tik prisegus saugos dirza.

as irgi manau, kad iki 3 metuku tai tikrai reikia sodinti i kedute, tik paciai bus ramiau

As net nediskutuociau tokiu klausimu ar verta vaika sodinti i autokedute. Cia tiesiog yra butina, juk vaikas - pats brangiausias musu turtas. Ir svarbu sodinti vaika ne i bet kokia kedute, o tik i saugia, kuri atitinka visus saugos reikalavimus, kuri turi saugos dirzus, tvirtai prisitvirtina ir apsaugo vaiko galva nuo soniniu smugiu.
Mano vyras pametes galva del siu automobiliniu keduciu (Ferrari), kurios, kiek teko dometis, atitinka visus saugos reikalavimus.
Mano vyras pametes galva del siu automobiliniu keduciu (Ferrari), kurios, kiek teko dometis, atitinka visus saugos reikalavimus.

QUOTE(Sange @ 2009 03 03, 21:15)
As net nediskutuociau tokiu klausimu ar verta vaika sodinti i autokedute. Cia tiesiog yra butina, juk vaikas - pats brangiausias musu turtas. Ir svarbu sodinti vaika ne i bet kokia kedute, o tik i saugia, kuri atitinka visus saugos reikalavimus, kuri turi saugos dirzus, tvirtai prisitvirtina ir apsaugo vaiko galva nuo soniniu smugiu.

Maniskis net isivaizduot negali, kad galima keliauti kaip nors kitaip, kai mociute ant keliu bando veztis - tada daugiau triuksmo kyla. Siais metais jam leidom paciam issirinkti kedute ir paciam sumoketi taupykles pinigais - tai didziuojasi nerealiai.