grieztai sodinam, buna ir pacypia, ir muistosi, ypac per karscius, bet sita dalyka lemia jau ne vaiko norai, o saugumas.
Isvis kas per klausimas vezate keduteje ar ne,cia be komentaru taip,maniske beveik 6met mes turime Chicco su atramele patogu kai uzmiega kelionej galvyte atremia patogiau...
Kazkokios nerimtos man tos mamos kurios leidzia vaikus sedet bele kaip,pacios tai prisisega,o ko vaikai tada kitokie
be to kedutej tikrai saugiau nei vien dirzu vaika prisegt...
Kazkokios nerimtos man tos mamos kurios leidzia vaikus sedet bele kaip,pacios tai prisisega,o ko vaikai tada kitokie

Sodinam ir net nera kalbu
patys segames dirzus ir vaikus TIK i jiems skirtas autokedutes
Sodinu i autokedute, kai ja isaugs - tures sest i ta pasosteli/autokedute... ir taip sedes tiek, kiek reikalaujama pagal istatyma - iki 12 metu arba 135cm ugio. Ne kitaip.
Sodiname. Nuo mažens važiavo TIK kėdutėje, todėl nekyla jokių ožiukų dėl jos

Grieztai sodiname, taip iki kokiu 2m buna oziuku, bet veliau tikrai pripranta. Mamos, sodinkite ir niekada neteks gailetis, kad kazko nepadarete!!!!
segam ant pado ir dar diržai susegami ...nesuprantu mamų kurioms dzin ne vieną kart pasibaisejom kai ryte važiuojam darban anksti ar kur ir veža mamos vaikus į darželius ar mokyklas bet vaikas 3-4 metų malasi po mašiną ir į priekį atbega ir gale daro ką nori kažkoks siaubas
o juk pačiai mamai dar trukdo vairuoti mano nuomone vien dėl to gali įvykti nelaimingas atsitikimas
o dar kur kitos aplinkybės ...čia baisus neatsakingumo už savo vaiką trūkumas..ir kas keisčiausia jai už vairo vyras tokių dar atvejų nematėm kad vaikas duotųsi po mašiną gal tik sutapimas

Aš iki šiol maniau, kad savaime suprantama prisegti saugiai vaiką. Dėl kėdutės gal tik kūdikystėj kilo nepasitenkinomo. O dabar sukrytei 3 m. visada pati gražiai sėdasi, tai savaime suprantamas dalykas.
QUOTE(gervuogiene @ 2012 08 14, 20:25)
grieztai sodinam, buna ir pacypia, ir muistosi, ypac per karscius, bet sita dalyka lemia jau ne vaiko norai, o saugumas.
Ir pas mus taip pat.