QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 12, 08:56)
Dėkui
Tada turiu dar klausimų
Mūsų autokėdutė 0- 13 irgi Ramatti, o iki kokio amžiaus jūs ją naudojot? Kada vaiką persodinot į tą antros grupės kėdutę?
Ar Chicco Key 1 atsilošia iki pusiau gulimos padėties? Mes dažnai keliaujam ir nemažais atstumais, tai mums labai aktualu vaiko ne tik saugumas, bet ir patogumas...
Dėkui, kad patarei atkreipti dėmesį į kėdutės plotį. Šiaip kiek žiūrėjom į tą STM Starlight SP dedasi papildoma dalis, kuri sumažina kėdutės plotį ir ji naudojama esant mažesniam vaikui. Dabar papildomai dar reikės ir matuoti kėdutės plotį
saviski persodinom nepilnai 11 menesiu, svere jis tada jau 9 kg

mes isvis mazasvoriai, metu laiko vos 10 kg sverem, bet kadangi sedejo jau stabiliai senokai, tai tikrai zinau, kad perkelem ten ji sedeti geguzes 20 d. atrodo pernai
Chicco Key turi 3 padetis - visiskai sedima, ir dar dvi, is kuriu viena tikrai pusiau gulima. Miega keduteje vaikas puikiausiai, aplamai musiskis vaziuojant labai gerai miega

Po kedutes apvalkalu ties galvyte yra puta, jei nueisit i Kotryna, konsultantas "isrengs" kedute ir parodys kas kaip

tai neprakaituoja galva. Labai gerai nusiima visas apvalkalas, gerai skalbiasi. Plotis tos kedutes nesireguliuoja, tai cia gal man asmeniskai minusas ziema, nes su storu kombinezonu sodinant noretusi tos vietos, bet kol kas dar uztenka, nes mes siaip ploni esam, dabar 2 m. ir 12 kg

neaisku kaip toliau. Manau pasiekus 15 kg riba kelsimes i kita, bet su musu prieaugiais, tai neasku kada cia bus
Atrodo Maxi-cosi keduciu reguliuojasi, bet man ten kazkas nepatiko, kad nesudomino mane jos, dabar nepamenu kas. Mano drauge augina menesiu vyresni vaikiuka irgi pirko Chicco Key 1, tai irgi jokiu neigiamu nusiskundimu, nors jos lelius sveria apie 15 kg, bet ji to vietos trukumo nejaucia

tai sakau, kaip kam cia