Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

mano vyro situacija irgi tokia sad.gif ikalbejau, kad vartotu ir naudos kolkas nelaibai yra, o jis serga rimta liga, geria stiprius antibiotikus, o situiacija tokia kad liga plinta. Vienintelis gerumas yra toks, kad kepenu parodymas GGT normos ribose, tai gali toliau ta chemija ryti. Ka daryti neismanau sad.gif dabar pradejo gerti stipresni gryba su skruzdziu skysciu ir po 10 ml, gal pades, nors is gydytojo tyrimu atsakymo neispesi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2008 03 25, 19:53)
yra vienintelis oficialiai notifikuotas Cordycepso preparatas Maisto ir veterinarinėje tarnyboje ir tik kaip maisto papildas, ir pardavinėjamas vaistinėse.

Noriu patikslinti kad nuo 2007-10-01 pagal LR sveikatos apsaugos ministro įsakymą (Žin., 2007, Nr. 90-3585) maisto papildų registravimą ir notifikavimą vykdo Valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie SAM 4u.gif Anksčiau tą darė RMC (Respublikinis mitybos centras)

Ir va šiame tinklalapyje visada galima pasitikrinti ar teisybę sako visų stebuklingųjų produktų platintojai 4u.gif :
http://www.vvspt.lt/...duregistravimas
Atsakyti
Na, aš manau, kad preparatai su kordicepsu, kurių galima įsigyti vaistinėse ir Fohow firmos preparatai neabejotinai skiriasi savo kokybe. Tikintiems ir juos vartojantiems siūlyčiau pirkti Fohow 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 08 balandžio 2008 - 14:34
Tikrai tikiu šio preparato veiksmingumu, kadangi mano močiutė jį vartojo ir tuo metu labai pasitaisė sveikata.

Beje, kaip dėl sąveikos su kitais vaistais? vaistai.lt tinklapyje esančioje anotacijoje nebuvo jokios informacijos.
Atsakyti

i 
Pats teisingiausias sakinys iš šiandienos žinutes apie papildų platintojus :

"Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba primena vartotojams, kad maisto papildai yra priskiriami įprastinio maisto sąvokai ir Lietuvoje galiojantys teisės aktai kategoriškai draudžia teigti apie jų išskirtines savybes gydymui ar profilaktikai, jų poveikį žmonių sveikatai. " (cituota iš http://www.vet.lt/lt/news/view/?id=3274)

Taigi, papildų platintojai ir propaguotojai, šioje temoje ir bus laikomąsi šios taisyklės. Kalbėsime apie patirtį naudojant, bet visi "reklaminiai" komentarai bus trinami :4u:

Moderatorė Rasma

Atsakyti
As naudoju tianshi, pradejus gerti antilipidine arbata labai pagerejo miegas ir dar pora dalykeliu... ax.gif ax.gif esu labai patenkinta visoms draugems dabar rekomenduoju, pakolkas nieko blogo negirdejau...
Kiek man aiskino atstovai, kad tai nera vaistai, tai yra papildai. Tai man keistai atrodo kai zmones piktinasi kad nuo vezio neisgijo. Manau kad tie visi papildai tik padeda organizmui kovoti...
Atsakyti
Suradau neblogą nuorodą apie produkciją su kordicepsų:

kordicepsas
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2008 11 16, 10:38)
Taip, toje temoje yra nemažai mano pasisakymų.  smile.gif

Oi OI tik pasipirkau visokiu preparatu vaikui del inkstuku ir aisku kad pati buciau grazesne Fahow firmos, ir cia tiek nuomoniu pasiskaiciau, dabar susipainiojau ar geri ar blogi preparatai doh.gif , Aisku pries tai buvau pas profesoriu Gamperi.
Dar Gold Man noriu paklausti, gal kokia dar nuoroda imestum kur galeciau pasiskaitineti, nes tas forumas kur imetei labai jau graziai raso apie produktus ir ju veikima. Cia tai labai daug pesimistu matau blush2.gif Aisku pati dar nuomones neturiu nes tik 4 dienas geriu visa ka prirase. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buginta @ 2008 11 20, 17:42)
Oi OI tik pasipirkau visokiu preparatu vaikui del inkstuku ir aisku kad pati buciau grazesne Fahow firmos, ir cia tiek nuomoniu pasiskaiciau, dabar susipainiojau ar geri ar blogi preparatai doh.gif , Aisku pries tai buvau pas profesoriu Gamperi.
Dar Gold Man noriu paklausti, gal kokia dar nuoroda imestum kur galeciau pasiskaitineti, nes tas forumas kur imetei labai jau graziai raso apie produktus ir ju veikima. Cia tai labai daug pesimistu matau  blush2.gif  Aisku pati dar nuomones neturiu nes tik 4 dienas geriu visa ka prirase.  ax.gif

Kokių vaistukų unsure.gif
Aš asmeniškai patenkinta šita produkcija didis.gif
Atsakyti
Mano mama vartoja kordicepsa, tikrai jei ne sis preparatas, mano vaikai nesidziaugtu mociutes meile, apkabinimu ir t.t.
Atsakyti
Perskaiciau visa tema nuo ...iki..., savo nuomone susidariau, man israse jo gyd. bet tikrai nerizikuosiu ir negersiu kazkokius grybukus schmoll.gif

Bet va prie to pacio man dar israse ir "super chlorophyll " gal kas susidure su siuo papildu? nes apie jy jokios doros info neradau, o ka raso duotame lankstinuke, jau per graziai man skamba unsure.gif
Atsakyti
O jei profilaktiškai,nuo ko reikėtų pradėti?Nesu dar naudojusi tianshi produkcijos.Bet planuoju užsiimti.Tik pradžioje norėtųsi daugiau informacijos.
Atsakyti