Važiavom patys. Jei nenubėgo vandenys, o tik prasidėjo sąrėmiai niekur ten nenuskubėsi.. Vistiek reikės sulaukt savo laiko... Jei viskas gerai, mano gydytojas taip ir patarė, kad kuo ilgiau pabūti savo aplinkoje, namie (žinoma, jei nėra kažkokių komplikacijų). Aš visą naktį jaučiau pasikartojančius paskaudenimus, o kai prieš rytą jie padažnėjo, atsikėliau, dar palindau po dušu ir išvažiavome. Kai atvažiavome, kaklelis jau buvo atsidaręs 6 cm, taigi patekau tiesiai ant gimdymo lovos ir po kelių valandų sulaukėme savo stebuklo

issikvieciau taxi
laba diena i gimdymo namus
paskubeti?
nea ramiai neskubu man

laba diena i gimdymo namus

nea ramiai neskubu man

Vežė vyras.
Pasisekė, nes tai buvo šeštadienio ankstyvas rytas, kuomet vyrui nereikėjo į darbą.

abu kartus vežė vyras
Su pirmu veze vyras, nes veiksmas nakti prasidejo, o dabar viskas priklausys nuo paros meto. Jei diena,tai teks greitaja naudotis, nes MB kitam mieste dirba.
Kadangi anksti ryte reikejo vaziuoti, tai veze vyras
Siaip manau daug kas priklauso nuo paros laiko, tai taip ir vaziuojam
kaip sikart bus nezinau.

Pirmus du kartus važiavom kartu su vyru, trečiąkart, deja, teko lėkti su taxu, nes gimdymo išvakarėse kaip tyčia mašina sugedo..
Kadangi išsiruošiau į GN anksti ryte, vyras dar liko namuose su mergaitėm, kol atvažiuos mano draugė pabūti su jom ir būtų atvažiavęs iš paskos pas mane į GN, deja, nebespėjo, pagimdžiau per 20 min..
O kelionė taxi buvo smagi - vargšas taksistas pamatęs, kad gerokai nėščia moteris, viena pati, su tašėm, perkreiptu iš skausmo veidu važiuoja į GN, skubėjo visas perbalęs, net prašiau lėčiau..
Jo dėka turbūt atsidarė paskutiniai du kaklelio cm..

Kadangi vandenys pradejo teket nakti, tai i ligonine veze vyras

QUOTE(adriaja11 @ 2011 04 13, 19:40)
ir man idomus tas dalykas

pirmakart vaziavom abu savo masina. dabar nezinau kaip bus, nes jei nespes mociute iki gimdymo pas mus atvaziuoti su vaiku pabuti, teks MB pasilikti namie... o as matyt tada jau taxi kviesciau, ne greituke

Mane vyras naktį nuvežė, nenorėjau, kad kaimynai turėtų kur akis ganyt, jei greitoji būtų atvažiavusi