QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2012 01 16, 17:27)
Mane vežė vyras
Gal kvailai skambes, bet be vyro is vietos nepajudesiu...
Puma as tau pritariu-be vyro gimdyti nevaziuosiu.stengsiuos paskutinem dienom buti namuose.
UK greitosios gimdyviu neveza. jei reikia - jos atvaziuoja padeti priimti gimdyma namuose ( arba kitur, jei gimdyve istrigo kur pakeliui).
mes vaziavom taxi, nes prie ligonines ne savaitgaliais pasistatyt auto yra misija neimanoma. o sugalvojau, kad man i ligonine reikia penktadieni popiete (nubego vandenys)....
bet dabar paziurejau, ta taxi kompanija jau uzsirasiusi savo internetinej svetainej, kad gimdyviu neveza
jau, matyt, kazkas ju automobilyje pagimde...
mes vaziavom taxi, nes prie ligonines ne savaitgaliais pasistatyt auto yra misija neimanoma. o sugalvojau, kad man i ligonine reikia penktadieni popiete (nubego vandenys)....
bet dabar paziurejau, ta taxi kompanija jau uzsirasiusi savo internetinej svetainej, kad gimdyviu neveza
As nuvaziavau pati su masina, bet man gimdymo veiklos dar nebuvo
Vaziavau su greitaja,nes vyras dirbo naktineje pamainoje,o vandenys kaip tycia nakti ir nubego
Paciai teko kviestis greitaja
Skundu tikrai neturiu,nes greitoji pagalba atvyko labai operatyviai,per 10 min.-tai tikrai trumpas intervalas
As tai dziaugiuosi, kad kai man prasidejo saremiai, kad vyras buvo namie (buvo sekmadienio vakaras), tai sedom i savo masina ir nuvaziavom i ligonine.
Vyras veze su savo masina
Vaziavome su vyru savo masina,kiekviena kelio duobe iki vilniaus gimdymo namu man buvo kaip didysis kanjonas
Abu kartus vaziavome automobiliu
Spejom
Vaziavom su vyru kartu, dar galvojau gal namo paleis, bet po apziuros pasake, kad tau jau tik i gimdykla