Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip keliavote į ligoninę?

Mane vežė vyras smile.gif
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2012 01 16, 17:27)
Mane veze vyras ir net kitokio varianto nesvarsciau wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kvailai skambes, bet be vyro is vietos nepajudesiu... ax.gif
Atsakyti
Puma as tau pritariu-be vyro gimdyti nevaziuosiu.stengsiuos paskutinem dienom buti namuose.
Atsakyti
UK greitosios gimdyviu neveza. jei reikia - jos atvaziuoja padeti priimti gimdyma namuose ( arba kitur, jei gimdyve istrigo kur pakeliui).
mes vaziavom taxi, nes prie ligonines ne savaitgaliais pasistatyt auto yra misija neimanoma. o sugalvojau, kad man i ligonine reikia penktadieni popiete (nubego vandenys)....
bet dabar paziurejau, ta taxi kompanija jau uzsirasiusi savo internetinej svetainej, kad gimdyviu neveza smile.gif jau, matyt, kazkas ju automobilyje pagimde... lotuliukas.gif
Atsakyti
As nuvaziavau pati su masina, bet man gimdymo veiklos dar nebuvo blush2.gif
Atsakyti
Vaziavau su greitaja,nes vyras dirbo naktineje pamainoje,o vandenys kaip tycia nakti ir nubego blush2.gif Paciai teko kviestis greitaja ax.gif Skundu tikrai neturiu,nes greitoji pagalba atvyko labai operatyviai,per 10 min.-tai tikrai trumpas intervalas thumbup.gif
Atsakyti
kadangi vandenys nubėgo 4 h ryto, tai vyras į darbą jau neskubėjo ir mane nuvežė su mašina, ir visą laiką buvo šalia
Atsakyti
As tai dziaugiuosi, kad kai man prasidejo saremiai, kad vyras buvo namie (buvo sekmadienio vakaras), tai sedom i savo masina ir nuvaziavom i ligonine.
Atsakyti
Vyras veze su savo masina ax.gif
Atsakyti
Vaziavome su vyru savo masina,kiekviena kelio duobe iki vilniaus gimdymo namu man buvo kaip didysis kanjonas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo COCOS: 25 lapkričio 2012 - 21:37
Abu kartus vaziavome automobiliu 4u.gif Spejom thumbup.gif
Atsakyti
Vaziavom su vyru kartu, dar galvojau gal namo paleis, bet po apziuros pasake, kad tau jau tik i gimdykla biggrin.gif
Atsakyti