Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

jei gimdyciau,o ir tuoj gimdysiu,tai tik jonawoj rolleyes.gif
Atsakyti
kiekvienas renkasi kur jam geriau
Atsakyti
As gimdziau taip pat Jonavoje.Likau labai patenkinta nes daugelis mano draugiu vaziavo i klinikas ten gimdymas gerai bet slauga ne kas.As gimdziau prie Rupsienes ir Diliunienes bet ji man atrodo jau pensijoj.Na idejome stasiuka i kisenyte ir viskas buvo super.akusere sedejo visad salia tarsi mama ar mociute - gera atmosfera sudarydama,daktaryte lakste kas 10-15 min. gimdziau naturaliai,savo gimdymui vadovau pati rolleyes.gif ,rekiau kiek norejau, slaiziojau, vaiksciojau kur norejau, kai nusprendziau kad viskas nebegaliu patare pakenket nebekentejau huh.gif liepe soktelt smile.gif ant kedutes tai prakirpo ir viskas,pastumiau ir mano vaikelis jau man ant krutines clap.gif . o kadangi pagimdziau 3 savaitem anksciau ir visai nesitikedama jokios beauty proceduru nepaspejau pasidaryti tai tas niekam ir nerupejo isskyrus man paciai irnesakyk.gif klizmos nedare o paprastai istitustint nepavyko nes vos nueidavau i wc uzeidavo saremis tai viskas isejo per gimdyma blush2.gif dar ir vaikucio tevelis buvo bet daktaryte akusere nuramino gamta yra gamta ir nieko cia tokio ne man pirmai ne man paskutinei, ir tas bajeriukas uzsimirso nes kruopelyte visame procese tebuvo apie kuria reiketu negalvot !!! thumb_yello.gif VISKAS BUS OK!!! thumbup.gif
Papildyta:
Gyd Rupsiene dirba ir Juodmenos seimos klinikoje,jei pastociau butinai tik pas ja lankyciaus! smile.gif smile.gif
Atsakyti
as noreciau paklausti gimdziusiu jonavoje,,kaip yra su epidurine nejautra?ar ji turi savo nustatyta kaina,ar moki susitarus su anestezialogu? smile.gif
Atsakyti
NU ASMENISKAI AS MUSU JONAVELEI BEVEIK 2 PARAS SU SAREMIAIS KAS 15MIN PRAGULEJAU PAS MANE GIMDYMO VEIKLA NESIVYSTE, GIMDOS KAKLELIS NEATSIDARINEJO, BET ATSEIT SKATINAMUJU NELEIDO NES GIMDYT TUREJAU 16 KOVO O TADA 8 KOVO BUVO, NORS IR PINIGU BUVO DUOTA BET NELABAI JIE SUSIRUPINE BUVO O PO TO TIESIOG ISSIUNTE SU GREITAJA I KAUNO 2 KLINIKINE LIGONINE, TEN VYRIAUSIAS GYDYTOJAS PRADURE VANDENU PUSLE MAN ZALI VANDENYS NUBEGO NES MAZUTE MANO PERNESIOTA BUVO JAU ODELE LUPTIS PRADEJUSI BUVO IR PAGIMDYT AS JAU PATI NESUGEBEJAU NES ORGANIZMAS PILNAI NUSILPES BUVO TAI TEKO CEZARI DARYT.TAIGI NIEKO GERO APIE LIGONINE PASAKYT NEGALIU BET DAUGIAU CIA NEGIMDYSIU GAL KAM IR CIA GERAI PAGIMDYT PASISEKA BET AS NERIZIKUOCIAU JUSU VIETOJ...
Papildyta:
DAR APIE TA EPIDURINE NEJAUTRA TAI GALIU PASAKYT KAD PATS SALASEVICIUS KAI MES DOMIEJOMES SAKE KAD CIA REIKIA IESKOT DB O BELEKAS LEIST NEGALI CIA TO METU BUVO KAI MAN TOS NEJAUTROS REIKEJO NES TOS DAKTARES KUR DARO NEJAUTRA ATSEIT NEBUVO TADA IR ISVIS KAI PASKIAU PASIDOMEJAU JA TEN SUNKU SUGAUDYT ..TAI VIENU ZODZIU KAIP PAPULSI TAIP IR PASISEKS O PINIGAI TAI CIA JAU IR MAZAI KA DUODA CIA NUO DAKTARU NUOTAIKOS PRIKLUSO NES JIE JAU CIA LABAI ISLEPINTI PAS MUS PASIDARE NES IR DAVIAU DAKTARUI IR SESELEM BET TOLKO JOKIO VISTIEK MAT KAZKAS KITAS GALVOJ TADA BUVO JIEM.. CIA TIK MANO PATIRTIS APIE MUSU JONAVOS GM ...KITOM KAZKAIP NORMALIAI PRAEINA VISKAS.... g.gif
Papildyta:
AI BEJA JONAVOJ NEJAUTRA KAINUOJA 150 KAZKUR APITIKSLIAI O KAUNE JI NEKO MAN NEKAINAVO TIESIOG TAI DAKTAREI KUR DARE TA NEJAUTRA ATSIDEKODAMA 100LT DAVIAU..O SIAIP TA NEJAUTRA APMOKAMA IS LIGONIU KASOS. huh.gif huh.gif
Papildyta:
DEL DAKTARES RUPSIENES PRITARIU NES TIK APIE JA GERU ZINAU KALBU O TA BJAURI AKUSERE TURBUT KUKULIENE BUVO NES JI IR DIRBO KAI MAN GIMDYT REIKEJO TAI PASIBJAUREJAU JOS DARBU,
Atsakyti
QUOTE(jurgle @ 2008 04 14, 11:21)
Gyd Rupsiene dirba ir Juodmenos seimos klinikoje,jei pastociau butinai tik pas ja lankyciaus!  smile.gif  smile.gif

kai pastojau persirašiau į juodmenos kliniką tam, kad pas Rupšienę lankytis. apsilankiau, po 2 savaičių, ačiū dievui, kilo konfliktas, po kurio kreipiaus į kauno medikus ir tą pačią dieną atsidūriau ant operacinio stalo. diagnozė: negimdinis nėštumas. Rupšienė maloni, rūpestinga, bet tik tiek.... o apie juodmenos klinikos administracijos požiūrį į pacientus iš vis tyliu doh.gif
Atsakyti
as pati gimdziau pries sawaite,deja pati isgimdyt nesugebejau tai teko cezari daryt.dare gyd kraptawiciene ir dulinskas,daktarei wisad busiu dekinga kad taip rupinos ir atidziai stebejo o wiskam pradejus eit bloga linkme skubiai padare teisingas iswadas ir dabar supuoju sweika ir grazia mergyte thumbup.gif
rupsiene yra mano ginekologe,as ja tikrai patenkinta.aisku kas liecia gimdykla tai ten dirba Kriuniene ir Diliuniene,auksines akuseres,kaip mamos,tiesiog jega.o daktarai wisi manau ten normalus aisku pas tumasoniene nenoreciau papult...labai jau aplaidi pasidarius schmoll.gif
Atsakyti
blogiausia kas yra jonawos akuseriniam tai tokia sesele kukutiene,as jei ka tai jai wieta parodau,nes tokia ''kas cia as''kad net bloga....labai grubi,nesupratinga,reksne,nu tokiai tik statybose dirbt o ne tokiam skyriuj..nenusileiskit jai thumbup.gif
Atsakyti
na man gimdyt jau gana greitai ir tikiuosi kad tos kukutienes ar kaip ji ten nebus thumbup.gif nes oj kaip as netyleciau jei ji ka ne taip darytu ar sakytu,, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edwita @ 2008 04 23, 14:52)
na man gimdyt jau gana greitai ir tikiuosi kad tos kukutienes ar kaip ji ten nebus thumbup.gif nes oj kaip as netyleciau jei ji ka ne taip darytu ar sakytu,, doh.gif

na ir as tikiuos kad tau jos pawyks iswengt thumbup.gif
Atsakyti
Nėra ji tokia bloga, griežta tik.
Atsakyti
tai tikriausiai ir man teko su ta kukutiene susidurt, ji tikia pagyvenus?na jei ne ji, tai gal dar viena bjaurybe(kitaip net nepavadinciau)dirba, kiek ji man nervu sugadino po gimdymo, kad ta para, kai ji dirbo, po jos apsilankymu verkdavau verysad.gif sene kazkokia gun_bandana.gif
Atsakyti