Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(Miglee @ 2008 05 10, 13:23)
tai tikriausiai ir man teko su ta kukutiene susidurt, ji tikia pagyvenus?na jei ne ji, tai gal dar viena bjaurybe(kitaip net nepavadinciau)dirba, kiek ji man nervu sugadino po gimdymo, kad ta para, kai ji dirbo, po jos apsilankymu verkdavau  verysad.gif sene kazkokia  gun_bandana.gif

sveika,esu kauniete,taciau kolkas gyvenu jonavoje,neturiu cia su kuo pabendrauti,kol dirbau tai nieko, o kai isejau i dekretines atostogas tai namie buti taip nuobodu...... smile.gif
Atsakyti
Sveikos esamos Mamytės ir būsimos Mamytės 4u.gifnestuke.gif 29 sav. ir pradedu jau sukti galvelę kur čia reikės gimdyti g.gif Lankausi aš Kaune, "Mažylyje", bet galvoju gal atėjus tam terminui gimdyti Jonavoje, vis arčiau namų biggrin.gif ,o jei dar nespėčiau į Kauną, maža kas, kai pirmas nėštumas, tai ir lenda visokios mintys unsure.gif Tik va iš Jūsų pasisakymų mano nuomonė keičiasi su lyg kiekvienu Jūsų atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniukas @ 2008 04 22, 19:50)
blogiausia kas yra jonawos akuseriniam tai tokia sesele kukutiene,as jei ka tai jai wieta parodau,nes tokia ''kas cia as''kad net bloga....labai grubi,nesupratinga,reksne,nu tokiai tik statybose dirbt o ne tokiam skyriuj..nenusileiskit jai thumbup.gif

susiduriau as su ja, tokias tik gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(klarnete @ 2008 05 30, 16:11)
sveika,esu kauniete,taciau kolkas gyvenu jonavoje,neturiu cia su kuo pabendrauti,kol dirbau tai nieko, o kai isejau i dekretines atostogas tai namie buti taip nuobodu...... smile.gif

labas, susirask kaimynuose jonava, ten daug mamyciu, susipazinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip, įdomūs jūsų pasisakymai. galiu pasakyti, kad du pirmus vaikus gimdžiau jnw. berods pirmą prie kukutienės. priekaištų tikrai neturiu. na griežta ji, bet su saiku. smile.gif ko nepasakysi apie tuo laiku dirbusį fiodorovą. baisu, ne daktras jis buvo, o .... schmoll.gif
kitą gimdžiau prie kraptavičienės, jos tada tik darbo karjeros pradžia buvo-irgi likau patenkint.
o va trečią gimdžiau klinikose, nes trūko gero mėnesio, tai kai nubėgo vandenys, liepiau vyrui vežti į klinikas. taip pat nesigailiu. gimdymas pakankamai sunkus buvo, vos neužduso mergytė...bet thumbup.gif viskas baigėsi gerai.
o dabar vėl laukiuosi, kraptavičienė atostogauja, o tumasonienė g.gif kokia tai vangi, nesinori man pas ją. kraptavičienė mane kaip nuluptą pažįsta, tai pas ją ir eisiu... drinks_cheers.gif o gimdyti-dar neapsisprendžiau kur. priklausys nuo sveikatos ir rizikos faktorių.... verysad.gif
tai iki
Atsakyti
Sveikutes , man uz menesiuko gimdyti . Bus planinis cezaris , nes pirmas pries 1,9 m. buvo cezaris , dare Kaune. Dabar galvoju gal arciau namu Jonavoj gimdyti. Gal patartumete su kuo tartis , Kraptaviciene atostojauja. Kiek mokejot uz cezari ?ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuliukas @ 2008 06 30, 09:43)
Sveikutes , man uz menesiuko gimdyti . Bus planinis cezaris , nes pirmas pries 1,9 m. buvo cezaris , dare Kaune. Dabar galvoju gal arciau namu Jonavoj gimdyti. Gal patartumete su kuo tartis , Kraptaviciene atostojauja. Kiek mokejot uz cezari ?ax.gif

G.Dulinskas cezariu meistras blush2.gif E.Rupsiene pasakiska daktare thumbup.gif ,Zeba gan fainas 4u.gif
Atsakyti
Labukas, sausio men., gimdziau Jonavoje ir tikrai nesigailiu. Akusere Kriunienė ( super akusere thumbup.gif ),net po keliu dienu atejo pasižiūrėti kai laikomes. Gydytojas Borkys thumbup.gif , esu labai patenkinta. Nors paciai pagimdyti nesigavo, buvo atliktas cezaris, pats gydytojas atliko. Jokiu komlikaciju, jokiu nusiskundimu. Aš tik uz Jonava. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Jonavos mamytės 4u.gif Gimdysiu Jonavoje. Norėjau paklausti, kokius daiktus kūdikėliui ir sau reikia turėti Jonavos GN? g.gif Daug pasisakymų perskaičiau šia tema ir susidariau nuomonę, kad kiekvienuose GN tvarka yra skirtinga: vienur vaikučiui ligoninė duoda savo rūbelius ir reikia turėti tik parsivežimui, kitur vaikutį reikia rengti savais rūbeliais, kol būna ligoninėje. Mamai taip pat kai kur duoda ir naktinius, ir palas, o kitur viską reikia turėti savo. Taigi norėjau paklausti kokius daiktelius reikia pasiimti į Jonavos GN? Lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
labukas mamulkos smile.gif matau kalbat apie daktarus ax.gif na as pries tris metus gimdziau jonavoje na tikrai nesitikejau kad man labai patiks.teko gimdyt prie Borkio nu super daktaras tikrai laksto rupinas kaip gali o akusere tai isvis prie sirdies dek berods Edita Eirosiene buvo 4u.gif visaip pataria kaip tau daryt kad maziau skaudetu bet savaime aisku tuo momentu visaip blogai buna.Rupsiene irgi labai faina daktare teko ir su ja susidurt.kurios zada gimdyt jnv tai tikrai zinok yra geru daktaru. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, as jau sio menesio gale gimdysiu jnv. visi daktarai cia puikus, isskyrus tumasoniene. as tai visa nestuma lankausi pas Kraptaviciene ir gimdysiu prie jos.Puiki maloni gydytoja.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Norejau paklaust, ar tikrai toj Jonavoj taip jau blogai kaip dauguma raso blush2.gif Girdejau kad dabar Kaune uzgrusti gimdymo namai, ir netgi siuncia i kitus rajonus doh.gif ir kad Jonavoj tikrai neblogai apsokineja apie gimdyves ax.gif
Gal galit parasyt savo nuomone, kas neseniai gimde Jonavoj ax.gif nes vis dar neapsisprendziu kur gimdyt, ar Kaune, ar Jonavoj ax.gif
Labai aciu uz jusu atsakymus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2008 10 08, 17:50)
Sveikos mamytes  4u.gif
Norejau paklaust, ar tikrai toj Jonavoj taip jau blogai kaip dauguma raso  blush2.gif  Girdejau kad dabar Kaune uzgrusti gimdymo namai, ir netgi siuncia i kitus rajonus  doh.gif ir kad Jonavoj tikrai neblogai apsokineja apie gimdyves  ax.gif
Gal galit parasyt savo nuomone, kas neseniai gimde Jonavoj  ax.gif  nes vis dar neapsisprendziu kur gimdyt, ar Kaune, ar Jonavoj  ax.gif
Labai aciu uz jusu atsakymus  ax.gif

As tik uz Jonava, 2 pagimdziau ir jei reiktu dar gimdyciau cia biggrin.gif
Atsakyti