Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(MO @ 2009 12 22, 22:44)
Beje, pamiršau paklausti, dėl epidūro, jei nori, jokių problemų, ar reikai mokėti?  blush2.gif

Tikrai nezinau ar reiktu siaip moket, nes daviau "i kisene" anesteziologei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2009 12 23, 00:09)
Tikrai nezinau ar reiktu siaip  moket, nes daviau "i kisene" anesteziologei  blush2.gif

vadinas, oficialiai nereikia g.gif dėkui 4u.gif
o kiek gimdyklų yra? ar jos visos vienodos, ar man tik pačią geriausią parodė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 12 23, 15:03)
vadinas, oficialiai nereikia  g.gif dėkui  4u.gif
o kiek gimdyklų yra? ar jos visos vienodos, ar man tik pačią geriausią parodė?  rolleyes.gif

Man rode dvi, pati pirma tai suremontuota, o kita neremontuota, tokia kraupokai atrodo, bet manau, per procesa nelabai rupes... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saaulute @ 2009 12 23, 15:11)
Man rode dvi, pati pirma tai suremontuota, o kita neremontuota, tokia kraupokai atrodo, bet manau, per procesa nelabai rupes... smile.gif

Žinok, visgi mieliau suremontuotoj, kad ir kaip, atrodo, niekas nerūpi. Pirmąjį gimdžiau kitam mieste, nors gimdyklą vienintelę iš visų gavau suremontuotą, bet apskritai paėmus vaizdas nekoks buvo, tai iki šiol ir įspūdžiai slogūs.... nu bet čia ne esmė, aišku smile.gif tik įdomu buvo, kad toj gimdykloj mačiau tokią gimdymo kėdę, kokios nesu mačius bigsmile.gif tai turbūt ji viena tokia ten yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 12 23, 14:03)
1.vadinas, oficialiai nereikia  g.gif dėkui  4u.gif
2.o kiek gimdyklų yra? ar jos visos vienodos, ar man tik pačią geriausią parodė?  rolleyes.gif

1.Nieks i kasa neliepe moket 4u.gif As akuseres pati paklausiau kiek dazniausiai visos duoda ir tiek ax.gif
2.Yra dvi gimdyklos: viena suremontuota, o kita ne, bet laaaabai retai abi gimdyklos buna uzimtos ( cia man taip gydytoja sake ) 4u.gif Visos gimdo suremontuotoje
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2009 12 23, 16:51)
1.Nieks i kasa neliepe moket  4u.gif  As  akuseres pati paklausiau kiek dazniausiai visos duoda  ir tiek  ax.gif
2.Yra dvi gimdyklos: viena suremontuota, o kita ne, bet laaaabai retai abi gimdyklos buna uzimtos  ( cia man taip gydytoja sake )  4u.gif  Visos gimdo suremontuotoje

o kiek reikia? blush2.gif
aiškumas. dėkavoju už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
gimdziau Jonavos ligonineje ir esu labai patenkinta, noreciau padekoti akuserei Vidai Kriunienei, gydytojai Rupsienei, skyriaus vedejui, akuserei Linai ir visam kolektyvui, kuris padejo musu Jonukui atkeliauti i si pasauli. sekmes jums sitame darbe ir geru metu.
Atsakyti
Sveikos. Pasisakičiau darsyk jūsų atsiliepimus, labai jau gerai nuteikėt thumbup.gif tik apie vienintelį Dulinską nelabai kokie atsiliepimai, tikiuos, neteks susidurt... g.gif
Kadangi nepažįstu beveik jokių daktasrų čia, tik iš jūsų komentarų, norėjau paklausti, kas ta/tas Žeba? blush2.gif blush2.gif
o apie Šalaševičių kokie atsiliepimai?
ir kur yra Juodmenos klinika? ji privati?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 01 02, 18:24)
Sveikos. Pasisakičiau darsyk jūsų atsiliepimus, labai jau gerai nuteikėt  thumbup.gif tik apie vienintelį Dulinską nelabai kokie atsiliepimai, tikiuos, neteks susidurt...  g.gif
Kadangi nepažįstu beveik jokių daktasrų čia, tik iš jūsų komentarų, norėjau paklausti, kas ta/tas Žeba?  blush2.gif  blush2.gif

na ir smagu kad gerai nusiteikiai 4u.gif

Viskas normaliai cia toj Jonavoj na ir tas Dulinskas jei tektu pas ji gimdyti tikrai nepabaisa , gimdziau pas ji ir viskas ok gerai atliko savo darba , gal nelabai kokie atsiliepimai del lankymosi pas ji ir prieziuros nestumo metu , to negaliu pasakyt , bet kai jau gimdyt reik neisvienos girdet teko kad atlieka viska gerai smile.gif

Zeba yra irgi gyditojas ginekologas taippat priima gimdymus smile.gif

Salasevicius skyriaus vedejas , irgi neblogas rodos , turejau po gimdymo reikalu kai teko priemime apsilankyti. Toks idomus su juokeliais tokiais , bet kas liecia gimdymus tai manau ismano savo darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 01 02, 19:24)
Sveikos. Pasisakičiau darsyk jūsų atsiliepimus, labai jau gerai nuteikėt  thumbup.gif tik apie vienintelį Dulinską nelabai kokie atsiliepimai, tikiuos, neteks susidurt...  g.gif
Kadangi nepažįstu beveik jokių daktasrų čia, tik iš jūsų komentarų, norėjau paklausti, kas ta/tas Žeba?  blush2.gif  blush2.gif

Apie gydytojus nieko pasakyt negaliu, nes nepažįstu. Tik nuo Dulinsko pabėgau, nes labai nepatiko man jo "priežiūra" nėštumo metu, o kaip jis per tuos gimdymus tai nžn... ax.gif Bet tikiuosi ir neteks sužinoti blush2.gif
O Juodmenos klinika yra adrresu TIESIOJI 9, ji tokia pusiau privati - turi sutartis su ligonių kasom, bet u- kai ką susimokėti reik. Į ją persirašiau vien dėl ginekologės ax.gif Bet ir šiaip ten faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2010 01 02, 22:33)
Salasevicius skyriaus vedejas , irgi neblogas rodos , turejau po gimdymo reikalu kai teko priemime apsilankyti. Toks idomus su juokeliais tokiais , bet kas liecia gimdymus tai manau ismano savo darba smile.gif

Su juo teko susidurti nestuke.gif pradžioj, žinau tiek, kad skyriaus vedėjas, šiaip kai echoskopavo, nes buvo bėdų, šnekėjo tyliai ir rimtai, tai nesupratau, ar labai blogai, ar dar ne taip, na, toks įdomus lotuliukas.gif tik kiek paskaičiau, nė viena nerašė, kad pas jį teko gimdyt, gal neištaikė g.gif

QUOTE(SauleleRu @ 2010 01 03, 10:14)
O Juodmenos klinika yra adrresu TIESIOJI 9, ji tokia pusiau privati - turi sutartis su ligonių kasom, bet u- kai ką susimokėti reik. Į ją persirašiau vien dėl ginekologės  ax.gif  Bet ir šiaip ten faina  4u.gif

o už ką konkrečiai reikia mokėti, už ką ne?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 01 03, 12:21)

o už ką konkrečiai reikia mokėti, už ką ne?

Kiek man teko asmeniškai susidurti, tai - mokamas buvo tik echoskopas (30Lt), nes jo kažkodėl nefinansuoja ligonių kasos g.gif Ir dar kai kuriuos kraujo tyrimus reikęjo važiuot darytis į konsultacinę, bet jie nemokami.
Atsakyti