Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

QUOTE(SauleleRu @ 2010 01 03, 15:35)
Kiek man teko asmeniškai susidurti, tai - mokamas buvo tik echoskopas (30Lt), nes jo kažkodėl nefinansuoja ligonių kasos  g.gif Ir dar kai kuriuos kraujo tyrimus reikęjo važiuot darytis į konsultacinę, bet jie nemokami.

ačiukas 4u.gif
norėčiau ir aš laikui bėgant pas Rupšienę prisirašyti, nors ir nepakeliui poliklinika.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 01 03, 20:00)
ačiukas  4u.gif
norėčiau ir aš laikui bėgant pas Rupšienę prisirašyti, nors ir nepakeliui poliklinika.

Na man ir nuo namų palyginus nearti, bet... Aš neseniai iš kito miesto atsikėliau, tai man čia vsikas vietoj atrodo blush2.gif Tai sėdi į mašiną ir riedi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kuri tiksliai žino, kiek kainuoja mokama palata akušeriniam? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 01 15, 15:55)
Sveikos  4u.gif  Gal kuri tiksliai žino, kiek kainuoja mokama palata akušeriniam?  4u.gif

kai as gimdziau pries 10 men tai 50 lt buvo dabar gal kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2010 01 15, 17:38)
kai as gimdziau pries 10 men tai 50 lt buvo dabar gal kitaip smile.gif

Čia kaip suprantu 50 Lt už parą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 01 15, 18:07)
Čia kaip suprantu 50 Lt už parą?  ax.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, radau temą apie Jonavos ginekologijos skyrių nestuke.gif .Tai šia tema noriu pasisakyt ir aš bigsmile.gif Prieš 3savaites ten teko gimdyt ir esu laabai patenkinta,kad būtent čia važiavau gimdyt iš Kauno. Personalas nerealus, palaikymo sariamiu metu sulaukiau iš akušeres ir gydytojos. O per patį gimdymą tai tik paskatinima, niekas nesakė rėkt ar nerėkt. Čia jau nuo tavęs priklauso. Labai jau fainos moterytės. Džiaugiuos ,kd mano gimdyma priėmė būtent šios moterys- akušerė Kriūnienė ir gydytoja Kraptavičienė. Patikėkit tokių šaunių gydytojų dar reikia paieškot ax.gif Jai gimdymas būtų praėjes sklandžiai tai būčiau pati laimingiausia. Jonavos gydytojų dėka mano dukrytė turi gyvą mamyte šalia. Mielos mamytės neklausykit ką šneka, kol pačios nepabuvosit tol nesužinosit. Aš apie Jonavos gimdymo skyriu tik laabai gerai atsiliepiu thumbup.gif Skyriaus vedėjas ir vyr. akušerė labai jau rūpinasi ir domisi apie skyriuje gulinčias pacientes. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2010 01 15, 19:09)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kaip sakoma, kuo toliau į mišką - tuo daugiau medžių lotuliukas.gif Dar kalusimas - ar daro klizmas prieš gimdymą ar ne? biggrin.gif ax.gif Ir dar - gal atsiras tokių, kurios tarėsi su kokiu daktaru/e ir jis atvyko ne savo pamainos metu. Tai kaip tada buvo su tais mokėjimais į ligonių kasas? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SauleleRu @ 2010 01 16, 12:46)
Kaip sakoma, kuo toliau į mišką - tuo daugiau medžių  lotuliukas.gif  Dar kalusimas - ar daro klizmas prieš gimdymą ar ne?  biggrin.gif  ax.gif  Ir dar - gal atsiras tokių, kurios tarėsi su kokiu daktaru/e ir jis atvyko ne savo pamainos metu. Tai kaip tada buvo su tais mokėjimais  į ligonių kasas?  blush2.gif  g.gif

klizmu nedaro smile.gif

O del mokejimo tai as mokejau konkreciai tai gyditojai su kuria tariausi i kasa nemokejau smile.gif
Atsakyti
Klizma - zmogaus teisiu pazeidimas biggrin.gif Tai dabar sako. Jei noresi pati pasidarysi. Man taip buvo pasakyta. Bet tai buvo beveik pries tris metus. Gal dabar kas pasikeite.
Atsakyti
Dėkui merginos už atsakymus 4u.gif Aš prieš 2 metus Vln gimdžiau, tai ten darė ir net neklausė nori ar ne ? ax.gif Šiaip aš tai nieko prieš neturiu , net geriau kai padaro... Kiti žmonės nerealius pinigus moka, kad jiem taip organizmą a le išvalytųv lotuliukas.gif
Atsakyti