Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

Sveikinu thumbup.gif tapus mamyte soske.gif

Prie ko gimdei?
Atsakyti
sveikutes esu is jonavos jau ir mano stebuklelis tuoj ateis i si pasauli 2.gif apie jonava buvau ne kokios nuomones bet paklausiusi jusu nusprendziau kad gimdysiu jonavoj 4u.gif norejau paklausti kaip su skatinamaisiais g.gif ar jonavoje juos leidzia kad greiciau pagimdytum ir kokia jusu nuomone apie epidura unsure.gif
Atsakyti
Sveika

Siaip tai skatinamuosius visur naudoja tik esant butinam atvejui , visur kiek zinau laukia kol prasides naturalus gimdymas smile.gif O del epiduro - be problemu , tik perspek is karto kad tu jo noresi smile.gif
Atsakyti
sveikute bet negi negalima susitarti del skatinimo:hm seip tai as epiduro bijau sad.gif visko prisiklausai o kaip yra is tikruju tai ir nezinai wub.gif vieni sako kad daug komplikaciju buna schmoll.gif seip labai bijau gimdyti blush2.gif kuo arciau ta diena tuo didesne man depresija verysad.gif baisu kad daktarai ko nesuziures mano drauge pries 3 metus prarado kudikeli nes daktarai nesuziurejo mad.gif bet kai paskaiciau cia atrodo visos patenkintos tad truputi palengvejo bet baime vistiek yra :wub:reik tiketis kad viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti tavo nuomones ar reikalingas vyras salia 4u.gif as saviski zadu vestis bet daug kas nepritaria g.gif tipo pasislykstes ten jam ne vieta ir panasiai ka tu manai unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 08, 11:48)
sveikute bet negi negalima susitarti  del skatinimo:hm seip tai as epiduro bijau sad.gif visko prisiklausai o kaip yra is tikruju tai ir nezinai wub.gif vieni sako kad daug komplikaciju buna schmoll.gif seip labai bijau gimdyti blush2.gif kuo arciau ta diena tuo didesne man depresija verysad.gif baisu kad daktarai ko nesuziures mano drauge pries 3 metus prarado kudikeli nes daktarai nesuziurejo mad.gif bet kai paskaiciau cia atrodo visos patenkintos tad truputi palengvejo bet baime vistiek yra :wub:reik tiketis kad viskas bus gerai  4u.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti tavo nuomones ar reikalingas vyras salia 4u.gif as saviski zadu vestis bet daug kas nepritaria g.gif tipo pasislykstes ten jam ne vieta ir panasiai ka tu manai unsure.gif  wub.gif

Jei labai bijai gimdyt tai gali tartis dėl operacijos.Ir pati nieko nejausi ir kūdikėlis gims sveikas,netraumuotas.Mano giminaitė gruodžio 5 taip susilaukė lėliuko ir labai thumbup.gif kitą dieną po operacijos jau vaikščiojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 08, 12:48)
sveikute bet negi negalima susitarti  del skatinimo:hm seip tai as epiduro bijau sad.gif visko prisiklausai o kaip yra is tikruju tai ir nezinai wub.gif vieni sako kad daug komplikaciju buna schmoll.gif seip labai bijau gimdyti blush2.gif kuo arciau ta diena tuo didesne man depresija verysad.gif baisu kad daktarai ko nesuziures mano drauge pries 3 metus prarado kudikeli nes daktarai nesuziurejo mad.gif bet kai paskaiciau cia atrodo visos patenkintos tad truputi palengvejo bet baime vistiek yra :wub:reik tiketis kad viskas bus gerai  4u.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti tavo nuomones ar reikalingas vyras salia 4u.gif as saviski zadu vestis bet daug kas nepritaria g.gif tipo pasislykstes ten jam ne vieta ir panasiai ka tu manai unsure.gif  wub.gif

Siaip tai mano draugiskas patarimas - neklausyk kas ka sako smile.gif Jei as papasakociau savo gimdyma antraja tau irgi noras praeitu smile.gif Siaip pas kiekviena moteri jis buna vis kitoks smile.gif o nelaimingu atsitikimu visur pasitaiko net ir paciose geriausiose gydymo istaigose smile.gif

O gimdymo nebijok smile.gif Kuo ramesne eisi tuo geriau vaikuciui O jei vyras dalyvaus manau paciai bus tik ramiau smile.gif Galu gale kiekviena minute gales iset smile.gif Siaip gimdymo metu vyras nieko nemato jis stovi gale galvos ir mato tik tavo veida As bent jau labai laiminga kad mano vyras buvo kartu su manim
Atsakyti
sutinku su ema26 vyras šalia daug padeda. maniškis irgi buvo šalia iki paskutinio. tai labai dėkinga kad buvo. ir i wc kartu ėjom ax.gif (su lašine negalėjau viena gastroliuoti ax.gif ) ir kasas perrišinėjo doh.gif ir nugarą glostė ir šiaip padėjo.
dėl skatinamųjų tai net neklausiau, pastatė lašinę ir gimdžiau... jau buvo 4cm atsidarę ir pernešiojau 10d.
sutinku su nuomone kad neverta klausyti kas ką sako. pati nuspręsk ir atsirink ką nori žinoti.
Atsakyti
LABAI JUMS ACIU UZ PALAIKYMA 4u.gif manau kad vyra tai tikrai vesiuos kartu o ypatingai dabar kai isgirdau kad jis tikrai reikalingas gal zinot kiek cezario pjuvis kainuoja jei tariesi bet ar apsimoka juk jei kas negerai tai jie patys juk daro g.gif dar norejau paklausti ar reik duoti pinigu ir kiek g.gif gal tada geriau pasirupina huh.gif net nezinau man baisu wub.gif jau tiek nedaug liko beja kojos istine kaip kalades i batus neilendu rolleyes.gif sunku vaikscioti jau priaugau beveik 30 kg o svoris ir toliau auga wub.gif
Atsakyti
aš pinigų nedaviau, ir manim rūpinosi kaip reikia, na skustis negaliu ax.gif juk nežinojo ar duosim ax.gif aš asmeniškai už tai kad nereikia duoti. atsidėkojom saldainiais (gal ir senoviška doh.gif ) jei nori oficialiai kažką rinktis tai kainuos ~460LT. bet manau neverta. beje girdėjau reikia eiti pas Šalaševičių užsirašyti i mamos ir vaiko mokyklėlę. duos net sertifikatus. manau būtų naudinga pasimokyt, nes dabar žinau ką netaip dariau o tada net nepagalvojau kad kažkas netaip doh.gif

tiesa kas dar dėl vyro. jei jis nori veskis bet ne prievartauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauryte82: 08 sausio 2007 - 22:08
As irgi nedaviau nieko , bet rupinosi taip kad atrodo buciau nezinia kiek davus smile.gif O del Cezario - as asmeniskai esu pries smile.gif Jei yra reikalas ir rizika vaikucio ar motinos gyvybei - tada taip smile.gif Bet jei moteris yra pajegi gimdyti pati - tai be kalbu - jokio cezario smile.gif
Atsakyti
sveikutes na vyras truputi nerimauja kad matys mane kankinantis jausia bejegis nes negales man padet bet as labai noriu kad jis eitu labai ji myliu ir jo parama manau neikainojama bet ir versti jo nenoriu del cezario sutinku jei kas blogai tai tik tada buvau vienoj paskaitoj pas salaseviciu tai sake kad pirma karta gimdant gimda atsiverineja 18 val labai bijau to skausmo jei tiek reiks kankintis unsure.gif bet jau taip yra sutverta maniau kad gali skatinamu suleisti kad viskas greiciau butu del pinigu tai girdejau kad tikrai reik duot man net akusere sake duosi pinigu tai pagimdysi bet jei jus nedavet tai net nezinau g.gif tiesiog galva pilna visokiu minciu vistiek neeilinis ivykis tuo labiau kai pirmas vaikelis ir nieko nezinai nei kas nei kaip mega_shok.gif bet paklausius jusu viskas ne taip jau blogai ir atrodo 4u.gif
Papildyta:
ema26 o kodel nepesakoji apie antra gimdyma gal butu naudinga tai isgirsti ir suzinoti kad taip buna kad isvengtu to kitos nes kas parasyta dabar tai atrodo viskas labai grazu ir gerai gal tavo pasakojimas kazkam padetu
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 11:47)
sveikutes na vyras truputi nerimauja kad matys mane kankinantis jausia bejegis nes negales man padet bet as labai noriu kad jis eitu labai ji myliu ir jo parama manau neikainojama bet ir versti jo nenoriu del cezario sutinku jei kas blogai tai tik tada buvau vienoj paskaitoj pas salaseviciu tai sake kad pirma karta gimdant gimda atsiverineja 18 val labai bijau to skausmo  jei tiek reiks kankintis unsure.gif bet jau taip yra sutverta maniau kad gali skatinamu suleisti kad viskas greiciau butu del pinigu tai girdejau kad tikrai reik duot man net akusere sake duosi pinigu tai pagimdysi bet jei jus nedavet tai net nezinau g.gif tiesiog galva pilna visokiu minciu vistiek neeilinis ivykis tuo labiau kai pirmas vaikelis ir nieko nezinai nei kas nei kaip mega_shok.gif bet paklausius jusu viskas ne taip jau blogai ir atrodo 4u.gif
Papildyta:
ema26 o kodel nepesakoji apie antra gimdyma gal butu naudinga tai isgirsti ir suzinoti kad taip buna kad isvengtu to kitos nes kas parasyta dabar tai atrodo viskas labai grazu ir gerai gal tavo pasakojimas kazkam padetu

Siaip tai pamirsk tu skatinamuosius smile.gif Su jais dar skausmingesnis gimdymas nei savaiminis . Siaip pirmas gimdymas mano buvo labai nesunkus kaip pirmas , su antru net nera ko lygint . Taip kad mitas kad antras gimdymas buna lengvesnis yra tik mitas smile.gif O savo istorija as papasakosiu tada kai tu pagimdysi smile.gif
Atsakyti