Prie ko gimdei?
Sveikinu
tapus mamyte
Prie ko gimdei?
Prie ko gimdei?
sveikutes esu is jonavos jau ir mano stebuklelis tuoj ateis i si pasauli
apie jonava buvau ne kokios nuomones bet paklausiusi jusu nusprendziau kad gimdysiu jonavoj
norejau paklausti kaip su skatinamaisiais
ar jonavoje juos leidzia kad greiciau pagimdytum ir kokia jusu nuomone apie epidura
Sveika
Siaip tai skatinamuosius visur naudoja tik esant butinam atvejui , visur kiek zinau laukia kol prasides naturalus gimdymas
O del epiduro - be problemu , tik perspek is karto kad tu jo noresi
Siaip tai skatinamuosius visur naudoja tik esant butinam atvejui , visur kiek zinau laukia kol prasides naturalus gimdymas
sveikute bet negi negalima susitarti del skatinimo:hm seip tai as epiduro bijau
visko prisiklausai o kaip yra is tikruju tai ir nezinai
vieni sako kad daug komplikaciju buna
seip labai bijau gimdyti
kuo arciau ta diena tuo didesne man depresija
baisu kad daktarai ko nesuziures mano drauge pries 3 metus prarado kudikeli nes daktarai nesuziurejo
bet kai paskaiciau cia atrodo visos patenkintos tad truputi palengvejo bet baime vistiek yra :wub:reik tiketis kad viskas bus gerai 
Papildyta:
dar norejau paklausti tavo nuomones ar reikalingas vyras salia
as saviski zadu vestis bet daug kas nepritaria
tipo pasislykstes ten jam ne vieta ir panasiai ka tu manai
Papildyta:
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 08, 11:48)
seip labai bijau gimdyti
baisu kad daktarai ko nesuziures mano drauge pries 3 metus prarado kudikeli nes daktarai nesuziurejo
bet kai paskaiciau cia atrodo visos patenkintos tad truputi palengvejo bet baime vistiek yra :wub:reik tiketis kad viskas bus gerai 
Papildyta:

Papildyta:
Jei labai bijai gimdyt tai gali tartis dėl operacijos.Ir pati nieko nejausi ir kūdikėlis gims sveikas,netraumuotas.Mano giminaitė gruodžio 5 taip susilaukė lėliuko ir labai
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 08, 12:48)
seip labai bijau gimdyti
Papildyta:

Papildyta:
Siaip tai mano draugiskas patarimas - neklausyk kas ka sako
O gimdymo nebijok
sutinku su ema26 vyras šalia daug padeda. maniškis irgi buvo šalia iki paskutinio. tai labai dėkinga kad buvo. ir i wc kartu ėjom
(su lašine negalėjau viena gastroliuoti
) ir kasas perrišinėjo
ir nugarą glostė ir šiaip padėjo.
dėl skatinamųjų tai net neklausiau, pastatė lašinę ir gimdžiau... jau buvo 4cm atsidarę ir pernešiojau 10d.
sutinku su nuomone kad neverta klausyti kas ką sako. pati nuspręsk ir atsirink ką nori žinoti.
dėl skatinamųjų tai net neklausiau, pastatė lašinę ir gimdžiau... jau buvo 4cm atsidarę ir pernešiojau 10d.
sutinku su nuomone kad neverta klausyti kas ką sako. pati nuspręsk ir atsirink ką nori žinoti.
LABAI JUMS ACIU UZ PALAIKYMA
manau kad vyra tai tikrai vesiuos kartu o ypatingai dabar kai isgirdau kad jis tikrai reikalingas gal zinot kiek cezario pjuvis kainuoja jei tariesi bet ar apsimoka juk jei kas negerai tai jie patys juk daro
dar norejau paklausti ar reik duoti pinigu ir kiek
gal tada geriau pasirupina
net nezinau man baisu
jau tiek nedaug liko beja kojos istine kaip kalades i batus neilendu
sunku vaikscioti jau priaugau beveik 30 kg o svoris ir toliau auga
aš pinigų nedaviau, ir manim rūpinosi kaip reikia, na skustis negaliu
juk nežinojo ar duosim
aš asmeniškai už tai kad nereikia duoti. atsidėkojom saldainiais (gal ir senoviška
) jei nori oficialiai kažką rinktis tai kainuos ~460LT. bet manau neverta. beje girdėjau reikia eiti pas Šalaševičių užsirašyti i mamos ir vaiko mokyklėlę. duos net sertifikatus. manau būtų naudinga pasimokyt, nes dabar žinau ką netaip dariau o tada net nepagalvojau kad kažkas netaip 
tiesa kas dar dėl vyro. jei jis nori veskis bet ne prievartauk
tiesa kas dar dėl vyro. jei jis nori veskis bet ne prievartauk
As irgi nedaviau nieko , bet rupinosi taip kad atrodo buciau nezinia kiek davus
O del Cezario - as asmeniskai esu pries
Jei yra reikalas ir rizika vaikucio ar motinos gyvybei - tada taip
Bet jei moteris yra pajegi gimdyti pati - tai be kalbu - jokio cezario
sveikutes na vyras truputi nerimauja kad matys mane kankinantis jausia bejegis nes negales man padet bet as labai noriu kad jis eitu labai ji myliu ir jo parama manau neikainojama bet ir versti jo nenoriu del cezario sutinku jei kas blogai tai tik tada buvau vienoj paskaitoj pas salaseviciu tai sake kad pirma karta gimdant gimda atsiverineja 18 val labai bijau to skausmo jei tiek reiks kankintis
bet jau taip yra sutverta maniau kad gali skatinamu suleisti kad viskas greiciau butu del pinigu tai girdejau kad tikrai reik duot man net akusere sake duosi pinigu tai pagimdysi bet jei jus nedavet tai net nezinau
tiesiog galva pilna visokiu minciu vistiek neeilinis ivykis tuo labiau kai pirmas vaikelis ir nieko nezinai nei kas nei kaip
bet paklausius jusu viskas ne taip jau blogai ir atrodo 
Papildyta:
ema26 o kodel nepesakoji apie antra gimdyma gal butu naudinga tai isgirsti ir suzinoti kad taip buna kad isvengtu to kitos nes kas parasyta dabar tai atrodo viskas labai grazu ir gerai gal tavo pasakojimas kazkam padetu
Papildyta:
ema26 o kodel nepesakoji apie antra gimdyma gal butu naudinga tai isgirsti ir suzinoti kad taip buna kad isvengtu to kitos nes kas parasyta dabar tai atrodo viskas labai grazu ir gerai gal tavo pasakojimas kazkam padetu
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 11:47)
sveikutes na vyras truputi nerimauja kad matys mane kankinantis jausia bejegis nes negales man padet bet as labai noriu kad jis eitu labai ji myliu ir jo parama manau neikainojama bet ir versti jo nenoriu del cezario sutinku jei kas blogai tai tik tada buvau vienoj paskaitoj pas salaseviciu tai sake kad pirma karta gimdant gimda atsiverineja 18 val labai bijau to skausmo jei tiek reiks kankintis
bet jau taip yra sutverta maniau kad gali skatinamu suleisti kad viskas greiciau butu del pinigu tai girdejau kad tikrai reik duot man net akusere sake duosi pinigu tai pagimdysi bet jei jus nedavet tai net nezinau
tiesiog galva pilna visokiu minciu vistiek neeilinis ivykis tuo labiau kai pirmas vaikelis ir nieko nezinai nei kas nei kaip
bet paklausius jusu viskas ne taip jau blogai ir atrodo 
Papildyta:
Papildyta:
Siaip tai pamirsk tu skatinamuosius