Įkraunama...
Įkraunama...

Jonava

nezinau kas man ikale i galva tuos skatinamuosius blush2.gif tiesiog daugelis patarinejo kad ju reikia nes greit gimda atsiveria blink.gif bet manau kad akusere visa sita zino tikiuosi kad viskas bus gerai wub.gif manau visur pasitaiko nelaimiu tiesiog visada dediesi i galva tai kas blogai o kiek pagimdo laimingai neatkreipi demesio 4u.gif tiesiog bijau kad ko neatsitiktu mano kudikeliui cray.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 14:59)
nezinau kas man ikale i galva tuos skatinamuosius blush2.gif tiesiog daugelis patarinejo kad ju reikia nes greit gimda atsiveria blink.gif bet manau kad akusere visa sita zino tikiuosi kad viskas bus gerai wub.gif manau visur pasitaiko nelaimiu tiesiog visada dediesi i galva tai kas blogai o kiek pagimdo laimingai neatkreipi demesio 4u.gif tiesiog bijau kad ko neatsitiktu mano kudikeliui cray.gif

Visos baimes ateina per nezinojima:) Tau belieka islikti ramiai, saigoti save ir ramiai laukti savo dziaugsmelio . Galiu pasakyti tik tiek kad gimdymo skausmas pasimirsta su vaikelio atejimu . Todel nereikia jo bijoti o priimti kaip vaikelio atejima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ema26 @ 2007 01 09, 15:07)
Visos baimes ateina per nezinojima:) Tau belieka islikti ramiai, saigoti save ir ramiai laukti savo dziaugsmelio  . Galiu pasakyti tik tiek kad gimdymo skausmas pasimirsta su vaikelio atejimu . Todel nereikia jo bijoti o priimti kaip vaikelio atejima smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kai padeda aukselį tau ant pilvuko tai jau pamiršti pusę skausmo. o paskui lieka tik geri atsiminimai. tik vienoms greičiau kitoms lėčiau užsimiršta.
ir nepergyvenk labai bus kaip bus. na pvz man kaklelis buvo atsidaręs 4cm ir jokių skausmų (net vandenis ir tuos nuleido) tai skatino bet nedėl to kad lėtai atsidarinėjo paprasčiausiai buvo aukštas spaudimas (aišku ir pernešiojimas), kiek domėjausi paskui tai nėra gerai nei vaikui nei mamai. bet su gimdymu užtrukau 3,5 val. ir visąlaik kartojau aš lengvai atėjau ir pati lengvai gimdysiu. nusiteik tik geriausiam rezultatui mirksiukas.gif
Atsakyti
na gal as bijau ne tiek skausmo kiek kad mano kudikeliui nieko nenutiktu verysad.gif man atrodo kad nuvaziavus jei kas blogai nepadarys kas imanoma o bus abejingos unsure.gif zinoma tikiuosi kad viskas bus gerai aciu jums uz palaikyma 4u.gif kai turi su kuo pasidalinti savo baime daug lengviau pasidaro wub.gif gal ta baime del to kad sunkiai nesiojau vis gresiantis buvo tad kai tiek nedaug liko ir apima depresija kad tik nieko neatsitiktu schmoll.gif bat tikiu kad bus gerai ir kudikelis 2.gif gims sveikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 19:17)
na gal as bijau ne tiek skausmo kiek kad mano kudikeliui nieko nenutiktu verysad.gif man atrodo kad nuvaziavus jei kas blogai nepadarys kas imanoma o bus abejingos unsure.gif zinoma tikiuosi kad viskas bus gerai aciu jums uz palaikyma 4u.gif kai turi su kuo pasidalinti savo baime daug lengviau pasidaro wub.gif gal ta baime del to kad sunkiai nesiojau vis gresiantis buvo tad kai tiek nedaug liko ir apima depresija kad tik nieko neatsitiktu schmoll.gif  bat tikiu kad bus gerai ir kudikelis 2.gif gims sveikas wub.gif

Net neabejok tuo smile.gif Tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 18:17)
na gal as bijau ne tiek skausmo kiek kad mano kudikeliui nieko nenutiktu verysad.gif man atrodo kad nuvaziavus jei kas blogai nepadarys kas imanoma o bus abejingos unsure.gif zinoma tikiuosi kad viskas bus gerai aciu jums uz palaikyma 4u.gif kai turi su kuo pasidalinti savo baime daug lengviau pasidaro wub.gif gal ta baime del to kad sunkiai nesiojau vis gresiantis buvo tad kai tiek nedaug liko ir apima depresija kad tik nieko neatsitiktu schmoll.gif  bat tikiu kad bus gerai ir kudikelis 2.gif gims sveikas wub.gif

tuoj įkrėsiu user posted image už tokias mintis nieko blogo NEGALI BŪTI IR NEBUS! nors jei atvirai aš irgi labai bijojau dėėl zuikio kažkokia durna baimė ir dabar dar bijau taip kad kol turėsim vaikų vis bijosim mirksiukas.gif nebijok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte82 @ 2007 01 09, 20:23)
tuoj įkrėsiu  user posted image už tokias mintis nieko blogo NEGALI BŪTI IR NEBUS! nors jei atvirai aš irgi labai bijojau dėėl zuikio kažkokia durna baimė ir dabar dar bijau taip kad kol turėsim vaikų vis bijosim mirksiukas.gif nebijok 4u.gif

Ir bijosim tol kol kol gyvos busim 4u.gif Tam mes ir mamos smile.gif
Atsakyti
aciu jums 4u.gif kai pagalvoju tai parsivezus leliuka irgi bus baisu juk nieko nemoku wub.gif net neisivaizduoju parsivezus kaip kas g.gif na pades artimieji ismoksiu kad tik sveikas gimtu blush2.gif juk mama viska padaro del savo vaikelio blush2.gif taip trokstu ji apsaugoti wub.gif praita savaite dare echo tai sake lyg viskas gerai smile.gif vaikutis nemazas bus sunku gimdyt bet kazin ar dydis vaikucio priklauso g.gif jei gerai tai gerai ar as klystu g.gif o kiek jus svorio priaugot per nestuma
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 10, 11:29)
aciu jums  4u.gif kai pagalvoju tai parsivezus leliuka irgi bus baisu juk nieko nemoku wub.gif net neisivaizduoju parsivezus kaip kas g.gif na pades artimieji ismoksiu kad tik sveikas gimtu blush2.gif juk mama viska padaro del savo vaikelio  blush2.gif taip trokstu ji apsaugoti wub.gif praita savaite dare echo tai sake lyg viskas gerai smile.gif vaikutis nemazas bus sunku gimdyt bet kazin ar dydis vaikucio priklauso g.gif jei gerai tai gerai ar as klystu g.gif o kiek jus svorio priaugot per nestuma

As per pirma nestuma priaugau gal 20 kg ir beveik visi liko smile.gif O per antra - apie 8 tai netgi ir nukrito keletas . Siaip tai kaip ir kiekviena mama parsivezus vaikeli vadovausies intuicija.
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 10, 10:29)
aciu jums  4u.gif kai pagalvoju tai parsivezus leliuka irgi bus baisu juk nieko nemoku wub.gif net neisivaizduoju parsivezus kaip kas g.gif na pades artimieji ismoksiu kad tik sveikas gimtu blush2.gif juk mama viska padaro del savo vaikelio  blush2.gif taip trokstu ji apsaugoti wub.gif praita savaite dare echo tai sake lyg viskas gerai smile.gif vaikutis nemazas bus sunku gimdyt bet kazin ar dydis vaikucio priklauso g.gif jei gerai tai gerai ar as klystu g.gif o kiek jus svorio priaugot per nestuma

priaugau ~18kg po sav neturėjau 15kg ir čia nuo to nežinojimo ką daryti su mažiuku. kažkokia intuicija savo padaro. atsiranda motinystės jausmas mirksiukas.gif dabar jau svoris kaip iki nestuke.gif bet man per daug ax.gif biggrin.gif man echo žadėjo didelį virš 4kg o gimė 3770g taip kad... kiek žinau echo gali klysti. ir dėl lyties mirksiukas.gif taip kad jei ir tiksliai garantavo tai dar nereškia kad ir bus tai ką žadėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as tai priaugau beveik 30 kg, tai 10 kg taip ir liko, pamest ju niekaip negaliu. O del epidiuro, tai geriau nesidaryk (bent mano nuomone) nes sake tada labai ilgai kaklelis darosi ir po to gali skaudeti labai nugara, mano grupioke sake ryte net negali pasilenkti kaip skauda sad.gif , o del cezario tai sake susitarus kainuoja apie 300 lt, tai man po gimdimo sake , kad antra kart negalesi gimdyti pati, nes labai plysai, kazin ar slapima laikysi ir t.t, bet atrodo viskas gerai, nors gijo tai labai ilgai doh.gif
Bet patikek skausma uzmirsau labai greitai ir tikrai antra kart gimdysiu be epidiuro ir jei viskas gerai gimdysiu pati rolleyes.gif O del skatinamuju, tai jie patys matys ar ju reikia, as tai gimdziau su skatinamaisiais. O del vyro, tai ir gerai,, kad buvo salia pamate, ka mums moterims reikia iskenteti, nors as jo prie saves visai neprisileidau ir aplamai nenorejau is vis kad kas nors salia butu...
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 07, 16:54)
sveikutes esu is jonavos jau ir mano stebuklelis tuoj ateis i si pasauli  2.gif  apie jonava buvau ne kokios nuomones

Labukas, as taip pat is Jonavos.
Lankausi Achemos pol-je.
As taip pat buvau prastos nomones,girdejau blogu atsilepimu.
Pirma vaikeli gidziau Mazylio GN aisku patenkinta neraliai, o dabar net nezinau kaip bus, kai jau viena vaikiuka turi, sunku bus privazinieti kiekviena diena i Kauna.
Pirmas buvo cezaris, antras tikriausiai taip pat.
Daug kad pataria tartis su Salasevicium,labai ji gire.
Atsakyti