nezinau kas man ikale i galva tuos skatinamuosius
tiesiog daugelis patarinejo kad ju reikia nes greit gimda atsiveria
bet manau kad akusere visa sita zino tikiuosi kad viskas bus gerai
manau visur pasitaiko nelaimiu tiesiog visada dediesi i galva tai kas blogai o kiek pagimdo laimingai neatkreipi demesio
tiesiog bijau kad ko neatsitiktu mano kudikeliui
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 14:59)
nezinau kas man ikale i galva tuos skatinamuosius
tiesiog daugelis patarinejo kad ju reikia nes greit gimda atsiveria
bet manau kad akusere visa sita zino tikiuosi kad viskas bus gerai
manau visur pasitaiko nelaimiu tiesiog visada dediesi i galva tai kas blogai o kiek pagimdo laimingai neatkreipi demesio
tiesiog bijau kad ko neatsitiktu mano kudikeliui 
Visos baimes ateina per nezinojima:) Tau belieka islikti ramiai, saigoti save ir ramiai laukti savo dziaugsmelio . Galiu pasakyti tik tiek kad gimdymo skausmas pasimirsta su vaikelio atejimu . Todel nereikia jo bijoti o priimti kaip vaikelio atejima
QUOTE(ema26 @ 2007 01 09, 15:07)
Visos baimes ateina per nezinojima:) Tau belieka islikti ramiai, saigoti save ir ramiai laukti savo dziaugsmelio . Galiu pasakyti tik tiek kad gimdymo skausmas pasimirsta su vaikelio atejimu . Todel nereikia jo bijoti o priimti kaip vaikelio atejima 
ir nepergyvenk labai bus kaip bus. na pvz man kaklelis buvo atsidaręs 4cm ir jokių skausmų (net vandenis ir tuos nuleido) tai skatino bet nedėl to kad lėtai atsidarinėjo paprasčiausiai buvo aukštas spaudimas (aišku ir pernešiojimas), kiek domėjausi paskui tai nėra gerai nei vaikui nei mamai. bet su gimdymu užtrukau 3,5 val. ir visąlaik kartojau aš lengvai atėjau ir pati lengvai gimdysiu. nusiteik tik geriausiam rezultatui
na gal as bijau ne tiek skausmo kiek kad mano kudikeliui nieko nenutiktu
man atrodo kad nuvaziavus jei kas blogai nepadarys kas imanoma o bus abejingos
zinoma tikiuosi kad viskas bus gerai aciu jums uz palaikyma
kai turi su kuo pasidalinti savo baime daug lengviau pasidaro
gal ta baime del to kad sunkiai nesiojau vis gresiantis buvo tad kai tiek nedaug liko ir apima depresija kad tik nieko neatsitiktu
bat tikiu kad bus gerai ir kudikelis
gims sveikas
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 19:17)
gal ta baime del to kad sunkiai nesiojau vis gresiantis buvo tad kai tiek nedaug liko ir apima depresija kad tik nieko neatsitiktu
gims sveikas 
Net neabejok tuo
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 09, 18:17)
gims sveikas 
tuoj įkrėsiu
už tokias mintis nieko blogo NEGALI BŪTI IR NEBUS! nors jei atvirai aš irgi labai bijojau dėėl zuikio kažkokia durna baimė ir dabar dar bijau taip kad kol turėsim vaikų vis bijosim QUOTE(Lauryte82 @ 2007 01 09, 20:23)
tuoj įkrėsiu
už tokias mintis nieko blogo NEGALI BŪTI IR NEBUS! nors jei atvirai aš irgi labai bijojau dėėl zuikio kažkokia durna baimė ir dabar dar bijau taip kad kol turėsim vaikų vis bijosim
nebijok 
už tokias mintis nieko blogo NEGALI BŪTI IR NEBUS! nors jei atvirai aš irgi labai bijojau dėėl zuikio kažkokia durna baimė ir dabar dar bijau taip kad kol turėsim vaikų vis bijosim Ir bijosim tol kol kol gyvos busim
aciu jums
kai pagalvoju tai parsivezus leliuka irgi bus baisu juk nieko nemoku
net neisivaizduoju parsivezus kaip kas
na pades artimieji ismoksiu kad tik sveikas gimtu
juk mama viska padaro del savo vaikelio
taip trokstu ji apsaugoti
praita savaite dare echo tai sake lyg viskas gerai
vaikutis nemazas bus sunku gimdyt bet kazin ar dydis vaikucio priklauso
jei gerai tai gerai ar as klystu
o kiek jus svorio priaugot per nestuma
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 10, 11:29)
aciu jums
As per pirma nestuma priaugau gal 20 kg ir beveik visi liko
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 10, 10:29)
aciu jums
priaugau ~18kg po sav neturėjau 15kg ir čia nuo to nežinojimo ką daryti su mažiuku. kažkokia intuicija savo padaro. atsiranda motinystės jausmas
Na as tai priaugau beveik 30 kg, tai 10 kg taip ir liko, pamest ju niekaip negaliu. O del epidiuro, tai geriau nesidaryk (bent mano nuomone) nes sake tada labai ilgai kaklelis darosi ir po to gali skaudeti labai nugara, mano grupioke sake ryte net negali pasilenkti kaip skauda
, o del cezario tai sake susitarus kainuoja apie 300 lt, tai man po gimdimo sake , kad antra kart negalesi gimdyti pati, nes labai plysai, kazin ar slapima laikysi ir t.t, bet atrodo viskas gerai, nors gijo tai labai ilgai
Bet patikek skausma uzmirsau labai greitai ir tikrai antra kart gimdysiu be epidiuro ir jei viskas gerai gimdysiu pati
O del skatinamuju, tai jie patys matys ar ju reikia, as tai gimdziau su skatinamaisiais. O del vyro, tai ir gerai,, kad buvo salia pamate, ka mums moterims reikia iskenteti, nors as jo prie saves visai neprisileidau ir aplamai nenorejau is vis kad kas nors salia butu...
Bet patikek skausma uzmirsau labai greitai ir tikrai antra kart gimdysiu be epidiuro ir jei viskas gerai gimdysiu pati
QUOTE(MAILUTE @ 2007 01 07, 16:54)
sveikutes esu is jonavos jau ir mano stebuklelis tuoj ateis i si pasauli
apie jonava buvau ne kokios nuomones
Labukas, as taip pat is Jonavos.
Lankausi Achemos pol-je.
As taip pat buvau prastos nomones,girdejau blogu atsilepimu.
Pirma vaikeli gidziau Mazylio GN aisku patenkinta neraliai, o dabar net nezinau kaip bus, kai jau viena vaikiuka turi, sunku bus privazinieti kiekviena diena i Kauna.
Pirmas buvo cezaris, antras tikriausiai taip pat.
Daug kad pataria tartis su Salasevicium,labai ji gire.