Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų sėklos

QUOTE(Kamaniuke @ 2006 07 14, 10:58)
Bet jau dygo tai gal pusnatro mėnesio.

Nuraminai, o tai maniškiai jau mėnuo gyvybės nerodo g.gif
Atsakyti
stai kokie jau mano olandiski spygliuociai, jiems dvi savaiteles wub.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2006 07 14, 11:35)
Nuraminai, o tai maniškiai jau mėnuo gyvybės nerodo g.gif

Man atrodo, kad jiems reikai dažno purškimo. Kai tik žemė pradėju būti pastoviai šlapia, ėmė ir sudygo. Bet aš ne profesionalė, čia man tik taip atrodo. Vienas išdygo jau senokai, o vakar vakare žiūriu dar vienas išlindęs bigsmile.gif Tai dabar trys, gal dar keli išlys g.gif Šiaip tai iš dešimt sėklų trys išdygę tai nedaug, dar įdomu kiek išgyvens g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 07 14, 11:49)
Man atrodo, kad jiems reikai dažno purškimo. Kai tik žemė pradėju būti pastoviai šlapia, ėmė ir sudygo. Bet aš ne profesionalė, čia man tik taip atrodo. Vienas išdygo jau senokai, o vakar vakare žiūriu dar vienas išlindęs  bigsmile.gif Tai dabar trys, gal dar keli išlys  g.gif Šiaip tai iš dešimt sėklų trys išdygę tai nedaug, dar įdomu kiek išgyvens  g.gif

kokioj parduotuvej yra pirkti litopsu seklu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 07 14, 11:53)
kokioj parduotuvej yra pirkti litopsu seklu g.gif ?

Vilniuje yra Shetelinge, pakelis 7,50 Lt berods, jame apie 10 mikriskopinių sėklyčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 07 14, 12:01)
Vilniuje yra Shetelinge, pakelis 7,50 Lt berods, jame apie 10 mikriskopinių sėklyčių  biggrin.gif

pirma karta girdziu toki doh.gif
Atsakyti
Jei nori, galiu nupirkti ir issiusti tau.
Papildyta:
Einu eilinį kartą per parduotuves blush2.gif Reikia žemių, gal dar jkokių įdomybių rasiu blush2.gif
Čia ne į temą, bet tame pačiame Shetelinge, pirkau medvilnės sėklų, rašo daugiametės, bandysiu augint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 07 14, 12:27)
Jei nori, galiu nupirkti ir issiusti tau.
Papildyta:
Einu eilinį kartą per parduotuves  blush2.gif Reikia žemių, gal dar jkokių įdomybių rasiu  blush2.gif
Čia ne į temą, bet tame pačiame Shetelinge, pirkau medvilnės sėklų, rašo daugiametės, bandysiu augint  4u.gif

jeigu nesudarys sunkumu tai labai noreciau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 07 14, 12:32)
jeigu nesudarys sunkumu tai labai noreciau blush2.gif  blush2.gif

ok.gif
Jokio sunkumo.
Pažiūrėsiu, gal ir šian nuvažiuosiu. Tau vieną pakelį?
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 07 14, 12:39)
ok.gif
Jokio sunkumo.
Pažiūrėsiu, gal ir šian nuvažiuosiu. Tau vieną pakelį?

viena bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2006 07 09, 22:24)
kaip smagu ziureti i jusu augintinius, as buvau pasodinus, bet niekas neisdygo, bandyciau dar karta, jei dabar pasodinciau nebutu per velu, gal reiejo pavasari o ne viduri vasaros?

Aš tai ir žiemą sėjau, bet triu fluora lempas smile.gif O paprastam sėjimui saulės dar kokį pusmetis bus, todėl gali drąsiai sėti.
Atsakyti
Sveikutės,
norėjau paklausti, kai kaktusiukai auga jie turi tokius, kaip mažyčius lapelius (paprastai du) iš šonų. Tai va, klausimas ar tie lapeliai savaime dingsta, ar jie pasislepia persodinant ir aukščiau papylus žemių (ta prasme, kad nesimatytų jie), o po to vis tiek dingsta?
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Na man tai tikrai aktualus klausimas, nes vienas iš sėklų augintas kaktusiukas pasiekė beveik 2 cm. ūgį, bet tie atsikišimai nedingo g.gif
Atsakyti