Įkraunama...
Įkraunama...

"Rimtesnės" priemonės mūsų defektam šalinti

Būtent, kad botox'as yra durniausias ta prasme, kad pirmąkart raukšlelės išsilyginusios gali išlikti apie 12 mėn. Bet pakartojus dar sykelę injekciją, efektas tas dings jau po 8 mėn. Vėliau sako jau kas 6 mėn daryt reikia, kad tų raukšlelių nesimatytų..Vienu žodžiu, kuo toliau, tuo labiau tie raumenukai sunkiau paveikiami, gal tiesiog įpranta prie to paralyžuojančio toksino?
Atsakyti
kas del matridex ar arcetoll.....tai amerikoj jie nera pripazinti FDA ( food and drug administration).......jei vaistai nepripazinti FDA ju niekur negausi......botox pripazinti FDA.....uztat amerikoj jie labai populiarus......ir aplamai kol amerikoj istyria vaistus ar nekenkia....ir t.t.......europoj tie vaistai tampa nebepraktikuojami....arba atsiranda kitu......vienu zodziu
Atsakyti
Prisipazinsiu- neskaiciau visu aukstesniu postu, tik keleta pirmuju. Taciau vakar pora valandu "meditavau" pas kosmetologe, tai prisiminiau sia tema ir paklausiau jos nuomones.

Atsakymas buvo - na kaip....Pirma tai ji mane beprote palaike, galvojo, kad sau to botulino noriu tongue.gif . Bet kai isaiskinau, kad uz mane ta moteris vyresne kokiu 20 m., tai tada dave kalbos. Nieko blogo tas botulinas, bet ir ne stebuklas. Rauksles sumazina. Tik jausmas po to kelis menesiu toks, kad kas pleistru veida apklijaves... Be to, reikia tokia procedura atlikti tik pas profesionalus, kurie turi siu injekciju patirti. Ji turi kelias klientes, kurios sia procedura isbande. Tai vienoms geresni rezultatai, kitoms- nezymus. O vienai moteriskei tai negerai suleido tuos botulino toksinus, tai sutrauke puse veido... blink.gif

Bet, kiek supratau, tai temos autore dabar sedi JAV? Kosmetologe sake, kad pas jus neseniai atsirado viena naujove- ultragarsu "apdirbama" oda taip, kad palaipsniui atsinaujina kolageno gamybos funkcija. Po proceduros praejus pusmeciui, atseit, matosi super duper skirtumas rolleyes.gif .

O jaunoms moterims, kurioms tik tik pati pradzia rauksleliu formavimosi, kosmetologe pasiule pabandyti atpalaiduojancius raumenis aliejukus geriau pamasazuoti i tas problematiskas vieteles kasdien. Serumus stipresnius panaudoti pries rauksles. Ir tik po to kreiptis del tu injekciju, o plastine chirurgija- jau paskutinej vietoj.

Taciau, turint omenyje, kokiais tempais vystosi grozio pramone pasaulyje, as labai tikiuosi, kad po metu -kitu pasirodys Lietuvoje ta naujove - ultragarsu skatinama kolageno gamyba thumbup.gif . Ech, gal senatvej isvengsim tu skalpeliu unsure.gif , bo man vakar apie tooookias galimas komplikacijas pripasakojo, kad eina sau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 25 gegužės 2004 - 07:45
nu kad ne tik randelius ir rauksleles nuo spuogu spaudimo lazeriu naikina:

http://www.lazerinec...aslaugos/7a.htm

norge,

o tavo kosmetologe neminejo konkreciu specialistu, kas gerai, o kas nelabai tas injekcijas daro?

Atsakyti
Ziurejau Nomedos laida apie sias proceduras ir pasidare idomu g.gif g.gif . Gal kas bandet sia procedura, ar tai skausminga ar esate patenkintos, gal girdejote atsiliepimu apie sia procedura? Pasidalinkite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos 4u.gif

As leidausi botulina pries pusmety,bet i pazastis ax.gif nes man ziauriai prakaituodavo-ypac vasara ar susijaudinus-upeliais tekedavo,maikutes per diena kelias keisdavau,nes gi nevaiksciosi su prakaito plemais...pries vestuves savo beda pasiskundziau musu vestuviu planuotojai-ji patare susileist botulino..man Kaune leido..ir tik puse "porcijos"..bet uztai apie 12 duriu i kiekviena pazasty doh.gif sake,apie tris menesius veiks,bet man keturis tai tikrai pazastys sausos buvo thumbup.gif galvoju sia vasara vel procedura pakartosiu thumbup.gif
Atsakyti
paskaiciau cia visus postus ir taip ir likau nesupratus - ar verta darytis, jei verta, tai ka geriau leistis? Ir siaip idomu, kiek pati klinika trunka, ar galima pvz jau kita diena eiri i darba, ar nesimato ir is viso kada tas pagerejimas pradeda matytis 4u.gif
Atsakyti
Gali drąsiai eiti, kad ir tą pačią dieną. Aš dariausi botulino injekciją į vadinamą "pykčio raukšlę" ( tarp antakių) rezultatas matomas praktiškai iš kart, dūrio vietoj tik šioks toks paraudimas. Kaip jau ir skaitėt, botulinas (arba botoksas) atpalaiduoja raumenį ir jis leidžiamas kaktos, pykčio raukšlėms, išorinių akių kampų raukšlėms lyginti. Kalbu dabar tik apie veidą. O artekolis nosies- burnos raukšlei užpildyti, gal dar kurioms nors, ar randams. Tai yra užpildas kuris gali susigranuliuoti ar nukeliauti į kitą veido vietą ir net gydytojai apie jį nėra geros nuomonės.
Atsakyti
Dar pamiršau parašyt, kad irgi perskaičiau visus postus. Na ir prirašyta keistų dalykų...Čia labai švelniai parašiau keistų. Prašom nesupykt, bet nei darėtės , nei tikrai žinot kas ir kaip, o rašot...Kažkas pvz. įsivaizduoja, kad prisileisi pilną veidą botokso ir vaikščiosi lygiu lygutėliu be jokios raukšlelės. Taigi net neisižiotumei.
Atsakyti
Dar pamiršau parašyt, kad irgi perskaičiau visus postus. Na ir prirašyta keistų dalykų...Čia labai švelniai parašiau keistų. Prašom nesupykt, bet nei darėtės , nei tikrai žinot kas ir kaip, o rašot...Kažkas pvz. įsivaizduoja, kad prisileisi pilną veidą botokso ir vaikščiosi lygiu lygutėliu be jokios raukšlelės. Taigi net neisižiotumei.

Sveika, o kur,jei ne paslaptis dareisi ir kiek mokejai,kas kiek laiko reikes kartoti procedura?
Atsakyti
Dariausi Vilniuj, pas Eglę Knėpienę. Maždaug prieš keturis metus, mokėjau atrodo 700 lt. Bet dabar kainos tai tikrai mažesnės. Efektas buvo gal penkis mėnesius. Daugiau nesidariau, nes atliekamų pinigų neturėjau. Dar su vienu irgi neblogai žinomu Kaune chirurgu kalbėjau ta tema, tai jis man pasiūlė šią procedūrą padaryt už 1000 litų, bet kai aš jam pasakiau, kad visas buteliukas tų vaistų tiek kainuoja, tai jis pradėjo man aiškint, kad prileis atseit visur, taip sakant net ten kur ir nereikia. Gerutis...Paskui pats skambino ir siūlė už 600 lt. Taip kad kainos priklauso dar ir nuo gydytojo sąžiningumo.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 03 01, 10:41)
Dariausi Vilniuj, pas Eglę Knėpienę. Maždaug prieš keturis metus, mokėjau atrodo 700 lt.  Bet dabar kainos tai tikrai mažesnės. Efektas buvo gal penkis mėnesius. Daugiau nesidariau, nes atliekamų pinigų neturėjau. Dar su vienu irgi neblogai žinomu Kaune chirurgu kalbėjau ta tema, tai jis man pasiūlė šią procedūrą padaryt už 1000 litų,  bet kai aš jam pasakiau, kad visas buteliukas tų vaistų tiek kainuoja, tai jis pradėjo man aiškint, kad prileis atseit visur, taip sakant net ten kur ir nereikia. Gerutis...Paskui pats skambino ir siūlė už 600 lt. Taip kad kainos priklauso dar ir nuo gydytojo sąžiningumo.


O tu kartais ne su chirurgu Kaikariu cia Kaune turejai reikaliuku? ax.gif
Atsakyti